<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Fylkesmannen i Møre og Romsdal Assisterande fylkeslege

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Jobbnorge ID: 135838

Vi har ledig 100 % fast stilling som assisterande fylkeslege. Stillinga er i Helse- og sosialavdelinga vår som har 25 tilsette og eit mangfald av oppgåver innan helse- og sosialområdet.

Hovudarbeidsområde:

Aktuelle oppgåver vil vere tilsyn med helsepersonell og helsetenester, oppfølging av klagesaker og andre forvaltningsoppgåver som førarkortsaker, rådgjeving knytt til tilsynserfaring, kvalitetsutvikling, etablering og vedlikehald av faglege nettverk, samt tilstandsvurderingar. Helseberedskap vil og kunne inngå i arbeidsområdet.

Arbeidsoppgåvene er varierte og medfører mykje kontakt med helse- og omsorgstenestene, også sosialtenestene i NAV. Det er både sjølvstendig arbeid, tverrfagleg arbeid i grupper og prosjektarbeid. Stillinga har så langt vore godkjent som samfunnsmedisinsk sideutdanning for fleire spesialitetar.

Krav til kvalifikasjonar:

Søkjarar må ha medisinsk embetseksamen og vere autorisert som lege. Det vert kravd god kjennskap til norsk helseteneste. Det vert elles lagt vekt på gode samarbeidsevner, initiativ, handlekraft, dømekraft og munnleg og skriftleg framstilling. Vi brukar som hovudregel nynorsk som skriftspråk. Den som vert tilsett må beherske norsk både skriftleg og munnleg.


Vi kan tilby:

  • sjølvstendig arbeid med utviklande og faglege interessante oppgåver i eit triveleg miljø med gode moglegheiter for kompetanseutvikling.
  • løn som 0774 ass. fylkeslege med aktuell lønnsplassering i staten sitt lønsregulativ, fastsett etter erfaring og kvalifikasjonar.
  • fleksivel arbeidstid utan vakt. Medlemskap og pensjonsordning i Statens pensjonskasse med gode forsikringsordningar. Frå løna vert trekt 2 % pensjonsinnskott til pensjonskassa.

Dei første 6 månadane er prøvetid. Tilsetjinga skjer etter gjeldande lover, instruksar og reglement.

Utviklinga av organisasjonen vår er ein kontinuerleg prosess, og den som vert tilsett må vere open for endringar i organisering, oppgåver og ansvarsområde.

Nærare opplysningar:

Direktør Grete Teigland, tlf. 71 25 85 20/995 07 632, e-post:grete.teigland@fylkesmannen.no

Fylkeslege Karin M. Mikaelsen, tlf. 71 25 85 92 /414 95 351, e-post:karin.muller.mikaelsen@fylkesmannen.no

Søknadsfrist:9. april 2017

Du må søke elektronisk gjennom rekrutteringsportalen til JobbNorge. Link til denne ligg på vår heimeside og på NAV sine sider. Vi ber om at attestar og vitnemål følgjer søknaden i PDF-format. Stillinga har still.nr. 1704.

Meir informasjon om Fylkesmannen i Møre og Romsdal finn du påwww.fylkesmannen.no/mr.

Vi gjer merksam på at søkjarlista kan bli offentleg sjølv om søkjar ber om anonymitet jf offentleglova § 25, 2. punktum.

Fylkesmannen er opptatt av mangfald og oppmodar kvalifiserte kandidatar å søkje utan omsyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi er IA-bedrift og vil legge forholda til rette for søkjarar med redusert funksjonsevne.



Se annonsen og søk på stillingenwww.jobbnorge.no



Adresse: Julsundveien 9 6414 MOLDE

Web: http://www.fylkesmannen.no/More-og-Romsdal/

Om arbeidsgiveren

Fylkesmannen er Kongen og Regjeringa sin fremste representant i fylket og utøver mange og allsidige forvaltningsoppgåver for staten.

Les mer om Fylkesmannen i Møre og Romsdal

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger