<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Stendi Aleris Psykisk Omsorg søker miljøterapeuter til avlastningstiltak i region vest

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom høyt faglig fokus i alle ledd. Vi søker derfor faglig engasjerte og nytenkende miljøterapeuter. Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Som miljøterapeut vil du sammen med faglig ansvarlig være med å utforme og kvalitetssikre tjenestetilbudet til våre beboere. Våre verdier i møte med den enkelte bruker er omtenksomhet, profesjonalitet, engasjement og nytenkning. Vi søker miljøterapeuter som kan identifisere og iverksette overnevnte verdier.

Dagene på tiltakene gir mange spennende utfordringer, og en dag er aldri lik en annen.  Vi følger opp brukerne i forhold til skole, dagsenter, helse og det som ellers en mor og far ville gjort. Vi legger stor vekt på at vi har god standard på hus, biler og innbo.  Vi ønsker oss en person som også liker orden og struktur i den grad vi liker det. 

Vår oppgave er å gi den omsorgen og de grensene som alle barn og ungdommer har krav på.  På våre tiltak arbeides det med å skape trygghet, tillit og trivsel.  Noen ganger blir grensene våre utfordret, og da jobber vi etter anerkjente metoder for å regulere dette.

Som miljøterapeut blir det dine oppgaver å hjelpe oss til å ivareta det gode samarbeidet og rutinene vi har i forhold til brukerne, hverandre og våre samarbeidspartnere.

Det søkes etter vernepleier. Det er et absolutt krav med utdanning på høyskolenivå til disse stillingene. Vi setter pris på om du har mye erfaring, er klok og god til å finne kreative løsninger. Godt humør og fleksibilitet ser vi på som en selvfølge.

Aleris Ungplan & BOI er en kunnskapsbedrift og vi legger til rette for etterutdanning og videreutvikling. Vi har tariffavtale og avtale om inkluderende arbeidsliv. Hele vår virksomhet er ISO- sertifisert.

Kvalifikasjoner:

  • Vernepleier evt. annen relevant 3 årig helsefag utdannet
  • Evne til å jobbe målrettet etter miljøterapautiske tiltak
  • Kompetanse på atferdsanalytisk metodikk
  • Kompetanse og gjerne erfaring fra arbeid rundt HOL. kap. 9
  • Erfaring fra arbeid med brukergruppen psykisk utviklingshemmede vil vektlegges

Personlige egenskaper

  • Vi søker målrettet og strukturerte miljøterapeuter
  • Du har gode samarbeidsevner og kan samtidig jobbe selvstendig
  • Ståpåvilje og personlig egnethet vil vektlegges
  • Bidrar til et godt arbeidsmiljø

Vi tilbyr

  • Langvaktsturnus med jobb hver 4.helg
  • Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø
  • Intern opplæring og kursing
  • Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang

Det kreves politiattest ihht til gjeldene lovverk.

Aleris Psykisk omsorg kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med godt fagmiljø.  

Om arbeidsgiveren

I Aleris føler vi et stort engasjement for samfunnet vi lever i, og ønsker å medvirke til et bedre, tryggere og friskere liv. Endringene som skjer innen vår bransje, gir oss mulighet til å tenke om igjen og tenke nytt. Det liker vi, og det er noe vi mener kjennetegner oss. Raske beslutninger, fleksibilitet og muligheten til å påvirke og tenke nytt setter vi høyt. Gjør du også? Ettersom vi er representert innen både helse og omsorg, kan vi lære av hverandre.  

Vi søker medarbeidere med energi, varme, nysgjerrighet og vilje til å påvirke. Er du den vi søker, og vil du være med på laget vårt?  

Aleris Omsorg Norge har landsdekkende tjenester innenfor barnevern, psykisk omsorg, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), avlastningstjeneste, respirator-/hjemmeteam, sykehjem, dagsenter, hjemmesykepleie, trygghetsalarmsentral, velferdsteknologi, utrykningstjeneste og trygghetsboliger i egen regi. Vi har over 3000 medarbeidere i døgnkontinuerlig tjeneste på oppdrag fra i hovedsak offentlige oppdragsgivere. Aleris Omsorg Norge består av Aleris Ungplan & BOI AS (barnevern og psykisk omsorg og Aleris Omsorg AS (omsorgstjenester). Vi er en del av Aleris-konsernet som er det største private helse- og omsorgsforetaket i Skandinavia. Virksomheten har stor bredde. Totalt har foretaket rundt 11 000 medarbeidere fordelt på ca 450 virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Les mer om Stendi

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 87%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker, student
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Lærlinger
  • Antall lærlinger: Ikke spesifisert

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger