<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Elkjøp Avdelingsleder for Teknologi (Data, Tele, Lyd&Bilde)

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Som avdelingsleder har du ansvar for salgsresultater og hvordan vi hjelper kundene våre. Du sørger for at avdelingen din er strøken, og at dere har alt som trengs i forbindelse med alle kampanjer og markedsaktiviteter. I avdelingen du leder finner kundene de varene de er på jakt etter til enhver tid, med god og hyggelig hjelp fra deg og kollegene dine.

For å lykkes som avdelingsleder, må du være en handlingens mann eller kvinne. Få ting til å skje, være ambisiøs og gi alt for at dere skal nå målene deres. Du er en god leder og kollega, og hjelper menneskene rundt deg til å utvikle seg.

Brenner du for å gjøre kundene fornøyde, er opptatt av høy kvalitet og resultater, samtidig som du evner å motivere kollegene dine mot klare mål, er dette en jobb som vil passe deg utmerket!

Vi søker en leder som:
* Elsker utfordringer og har ambisjoner
* Viser engasjement og har utholdenheten til en Duracell-kanin
* Er strukturert og resultatorientert
* Har økonomisk forståelse og evne til å identifisere mulig risiko
* Kommuniserer godt og forståelig
* Støtter og oppmuntrer
* Er hel ved!

Å jobbe for Elkjøp er artig, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen elektronikk i Norge. Med stor innsats og pågangsmot kan du nå langt i Elkjøp, for vi liker å gi muligheter til folk som jobber for det.

Kulturen vår er viktig for oss, og stort sett alt du gjør som ansatt i Elkjøp kan rotes i våre tre hovedpilarer: Ansvarlighet, engasjement og effektivitet. Din oppgave blir sammen med andre å gjøre kundene våre 100 prosent fornøyd hver dag - og å ha det artig i samme slengen.

Hos oss kommer du til å få god opplæring, og vi tilbyr konkurransedyktig lønn inkludert bonusavtale, gode karrieremuligheter, gunstige personalkjøpsordninger og supre forsikringsavtaler.

Synes du dette hørtes gøy ut? Da håper vi du har lyst til å jobbe hos oss!

Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i vår rekruttering.

https://www.youtube.com/watch?v=4laQERIV8EE

Link til søknadsskjema:Send søknadFor mer informasjon kontakt: , Morten Hjorthaug, Tlf: 47 41505686, Mobil 47 41505686, Epost: varehussjef.alesund@elkjop.no



Adresse: 6022 ÅLESUND


Om arbeidsgiveren
Elkjøp er Nordens største aktør innen forbrukerelektronikk og har butikker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene og Grønland. I Norge har vi varehus over hele landet, fra Lyngdal i sør til Hammerfest i nord.

Selskapet har lang tradisjon og ble dannet helt tilbake i 1962. I dag er vi totalt 2.500 ansatte som alle jobber mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone, som er en av verdens største forhandlere innen forbrukerelektronikk.
Les mer om Elkjøp

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Lærlinger

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger