Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsbeskrivelse
Vi søker etter en kokk med erfaring fra à la carte kjøkken og som kan jobbe selvstendig. Du må like å jobbe i team og under høy press. Kokkene bytter mellom varmt og koldt kjøkken, i tillegg så har vi en produksjonsavdeling. Vi har en stor selskapsavdeling hvor vi serverer alt fra små menyer til buffet og store bryllupsmenyer.
Frognerseteren har et norsk kjøkken profil og vi tilbereder norsk tradisonsmat selv. Vi tilbereder all mat fra grunnen av og du må like å jobbe med ferske råvarer.
Vi ser etter en dyktig, målbevisst kokk som liker å jobbe med ferske råvarer og som ønsker seg en ny utfordring. Du må beherske de grunnleggende kokefaglige tileberedningsmåter og i tillegg like å jobbe med norske tradisjonelle retter.
Frognerseteren har tariffavtale og vi kan tilby en fulltidsstilling med skiftarbeid også i helgene. Vi tilbyr ordnende arbeidsforhold med et godt arbeidsmiljø og ordned vaktplan.
Start snarest mulig eller etter nærmere avtale. Ta kontakt på telefon eller pr. e-post.
Frognerseteren ligger på toppen av Holmenkollen i et unikt fredet dragehus fra forrige århundreskifte, på grensen til Nordmarka. Vi har en stor kafe avdeling med selvbetjening. I tillegge så har vi vår à la carte restaurant Finstua og en stor selskapsavdeling med kurs og konferanse. Vi har vårt eget konditori som er kjent for Frognersterens berømte eplekake.
Les mer om
Frognerseteren Restaurant
Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.