<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Natur og Ungdom Ledig stilling som prosjektansatt innen medlems- og innsamlingsarbeid

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du jobbe med å utvikle medlems-og innsamlingsarbeidet i Norges største miljøorganisasjon for ungdom? Natur og Ungdom har en ny prosjektstilling i 100%, med varighet fra januar til desember 2018.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år. Vi har 7 800 medlemmer og 70 lokallag over hele landet. I 2018 oppretter vi en ny prosjektstilling som vil jobbe med utvikling av medlems- og innsamlingsarbeidet. Stillingen er i 100%, med varighet fra januar til desember 2018. Den ansatte vil ha kontorplass i Oslo.

Stillingen vil ha ansvar for arbeidet med verving av nye medlemmer til Natur og Ungdom. Dette innebærer å utvikle vervearbeidet og gjennomføre kampanjer, og å følge opp vervearbeidet i fylkeslagene. I tillegg til å få flere nye medlemmer, er det et mål å få flere medlemmer til å gjenbetale kontingenten (betale kontingent for andre, tredje, fjerde gang osv). Den ansatte vil arbeide for å forbedre rutiner for gjenbetaling.

Den prosjektansatte har også hovedansvar for NU-venn-ordningen – Natur og Ungdoms faste givere. Oppgavene handler om å skaffe nye givere, jobbe for at eksisterende givere gir mer, og vedlikehold av systemene. Det er et mål å utvikle giverpleie og systemer så ordningen når flere personer og skaper flere inntekter i framtida. Prosjektstillingen vil også jobbe med engangsbeløp og gaver til organisasjonen.

Den prosjektansatte vil også delta i daglig drift av medlemsregisteret herunder registrere nyinnmeldte, besvare henvendelser og løpende oppdatering av registeret.

Vi søker deg som:

  • Har evne til å tenke strategisk og kreativt rundt verving
  • Er initiativrik og idérik
  • Er god til å samarbeide og engasjere andre
  • Har god teknisk forståelse og sans for systemer
  • Har erfaring fra organisasjonsarbeid
  • Har sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom
Om arbeidsgiveren
Les mer om Natur og Ungdom

Søknadsinformasjon

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er som nevnt i 100 % og lønnes med 17 525 kr brutto/mnd. Prosjektstillingen varer fra januar til desember 2018. Kontrakt og oppstart forutsetter finansiering gjennom budsjettvedtak på landsmøtet i januar 2018 (sannsynlig).

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV.

Søknadsfrist er 3. desember. Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:
Anna Birkeland Olerud (daglig leder) - 99 11 29 32 eller dagligleder@nu.no

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Kontaktperson

Sandra Butoyi

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
6 ledige stillinger

Se flere annonser

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
13.05.2024 Oslo
Oris Dental er et av Norges største private helseforetak og representer et sterkt fagmiljø innen tannhelse. Virksomheten teller i dag
19.05.2024 Oslo
f:[["$","meta","0",{"name":"viewport","content":"width=device-width, initial-scale=1"}],["$","meta","1",{"charSet":"utf-8"}],["$","title","2",{"children":"Nyopprettede stillinger som områdeledere i Traftec - arbeidsplassen.no"}],["$","meta","3",{"name":"description","content":"Områdeledere i Agder, Traftec, Kristiansand S. Søknadsfrist: 05.05.2024."}],["$","link","4",{"rel":"canonical","href":"https://www.finn.no/349185461"}],["$","meta","5",{"name":"format-detection","content":"telephone=no, date=no, address=no, email=no"}],["$","meta","6",{"property":"og:title","content":"Nyopprettede stillinger
05.05.2024 Kristiansand
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
20.05.2024 Oslo
f:[["$","meta","0",{"name":"viewport","content":"width=device-width, initial-scale=1"}],["$","meta","1",{"charSet":"utf-8"}],["$","title","2",{"children":"Vi søker prosjektkoordinator! - arbeidsplassen.no"}],["$","meta","3",{"name":"description","content":"Prosjektkoordinator, Nettpartner, Tromsø. Søknadsfrist: 28.06.2024."}],["$","meta","4",{"name":"format-detection","content":"telephone=no, date=no, address=no, email=no"}],["$","meta","5",{"property":"og:title","content":"Vi søker prosjektkoordinator! - arbeidsplassen.no"}],["$","meta","6",{"property":"og:description","content":"Prosjektkoordinator, Nettpartner, Tromsø. Søknadsfrist:
28.06.2024 Tromsø
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
07.05.2024 Kristiansand
Traftec er en arbeidsplass for mange og kanskje nettopp deg… Elektro er kjernen av kompetanser i Traftec, men vi legger
Fortløpende Flere steder
Traftec er en arbeidsplass for mange og kanskje nettopp deg… Elektro er kjernen av kompetanser i Traftec, men vi legger
Fortløpende Flere steder
Vis alle 41.261 ledige stillinger

Fakta om Natur og Ungdom