Olivia åpnet dørene for første gang på Aker Brygge i 2006 med en ambisjon om å by på de beste smakene fra Italia. Menyen som er kjernen i alle Olivia-restaurantene er steinovnsbakt, tynn, krisp pizza, klassiske pastaretter og antipasti. Vi legger ressurser i å skaffe de beste italienske råvarene og vin fra mindre, familiedrevne produsenter i Italia.
Alle Olivia restaurantene er unike, og henter inspirasjon fra våre italienske favorittbyer; På Aker Brygge reiser vi til Napoli, i Hegdehaugsveien til travle Roma, Olivia Tjuvholmen er inspirert av kanalbyen Venezia, Østbanehallen ser til storslagne Milano, Solsiden i Trondheim har Firenze som inspirasjonskilde og for Bergen har vi valgt vakre Sicilia. Stavanger som kommer 1.mai 2018, skal preges av Portofino. Vi ser svært entusiastisk på fremtiden, og gleder oss til å ta Olivia videre til nye byer og land.
Vi strekker oss etter visjonen nærmere Italia kommer du ikke!
Konsernkjøkkensjef Olivia
Olivia ble startet ut fra en genuin kjærlighet til Italia og det italienske kjøkkenet, med fokus på autentiske råvarer og gleden av å dele et måltid med venner og familie. De norske gründerne ønsket å gjenskape følelsen av å komme hjem til den italienske storfamilien med gode dufter av ost og skinker, glade og engasjerte stemmer, varme og lunhet, fyr i pizzaovnen og masse levende lys. Den stemningen sier mye om hvordan vi vil Olivia skal være, både for gjestene og medarbeiderne våre.
Maten vi serverer er autentisk italiensk og lages fra grunnen av. De viktigste råvarene importerer vi fra nøye utvalgte italienske kvalitetsprodusenter gjennom vårt eget importselskap, Olivia Import.
Olivia har det siste året doblet antall restauranter og åpnet utenfor Oslo. Vi er nå seks restauranter, beliggende i Oslo, Trondheim og Bergen. Allerede til våren åpner vi vår syvende i Stavanger, og ytterligere ekspansjon i Sverige/Danmark forventes å komme allerede til høsten. Med over 1,4 millioner gjester siste året og en omsetning på over 400 millioner med 60% matandel, er det et stort trykk på våre kjøkken.
Likefult står vi fast ved at maten vi serverer skal være autentisk italiensk, og lages fra grunnen av, av oss. Maten skal også smake likt og like godt, uavhengig av hvilken av våre restauranter man besøker. For å få til dette, søker vi nå en dedikert Konsernkjøkkensjef med ansvar for all kjøkkendrift og over 100 kjøkkenmedarbeidere.
Overordnede arbeidsoppgaver:
Konsernkjøkkensjefen vil få det overordnede ansvaret for matkvaliteten, matsikkerheten og menyutviklingen i Olivia. I dette ligger tett dialog og oppfølging av kjøkkensjefene ved våre restauranter, samt eierskap til, og kvalitetssikring av, rutiner, standarder og systemer knyttet til våre kjøkken.
Konsernkjøkkensjefen vil også være sentral ved oppstart av nye restauranter, både under planleggingsfasen og operativt i åpningsfasen. Det forventes at Konsernkjøkkensjefen er en støttespiller overfor kjøkkensjefene, og opparbeider seg respekt i gruppen, blant annet gjennom inngående forståelse for driften.
Konsernkjøkkensjefen har også ansvaret for kontakt og oppfølging overfor leverandører tilknyttet våre kjøkken.
Personlige egenskaper
Olivia er verdibasert, og det er avgjørende at ditt verdigrunnlag er i tråd med våre verdier; fremoverlent, lidenskapelig, uformell og profesjonell. Dette kjennetegner måten vi jobber på og hva vi ser etter hos nye medarbeidere.
Den riktige kandidaten er brennende opptatt av matkvalitet, og har en naturlig autoritet i kjøkkenet, som følge av en udiskutabel faglig kompetanse. Som leder er du samlende, strukturert og tydelig.
Faglige kvalifikasjoner
Vi ser etter en faglig svært dyktig person, med inngående forståelse, ferdigheter og kunnskaper om italiensk mat, som i tillegg har tyngde og ledererfaring på overordnet nivå fra større virksomheter. Solid erfaring som kjøkkensjef er en forutsetning.
Det er i tillegg en forutsetning at du snakker og skriver et skandinavisk språk og engelsk. Italiensk språkforståelse er et pluss.
Konsernkjøkkensjefen vil ha arbeidsplass i Oslo, og vil være en del av et offensivt og faglig sterkt miljø. Du må være fleksibel på arbeidstider og det presiseres at noe reisevirksomhet må forventes, spesielt i forbindelse med oppstart av nye restauranter og oppfølging av eksisterende. I tillegg kommer årlige mat og inspirasjonsturer til Italia.
Stillingen som Konsernkjøkkensjef er svært spennende og en unik mulighet til å påvirke matopplevelsene til et stort antall mennesker i et selskap i sterk vekst.
Link til søknadsskjema:
Adresse: 0255 OSLO Web: http://oliviarestauranter.no