<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

JM Norge AS FREMTIDENS PROSJEKTLEDERE - VELKOMMEN INN!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vær med og bygg morgendagens samfunn med JM. Vår suksess bygger på en balanse mellom lagånd, prestasjon, trivsel og personlig utvikling. Her er det lett å bli sett og få oppmerksomhet – en kultur det er lett å vokse i, ganske enkelt.
Fremtidens prosjektleder innenfor produksjon  
Vi søker deg som er nyutdannet ingeniør/sivilingeniør, og som vil vokse inn i en utviklende lederrolle som prosjektleder. Du er velkommen inn i en åpen organisasjon med mange utviklingsmuligheter, karriereveier og spennende utfordringer.  
 
Skriv historie med oss  
I JM har vi et langsiktig kvalitetsfokus, og vi har bransjens mest fornøyde kunder tredje året på rad, et mål vi hele tiden streber etter. Vi bidrar til å skape velfungerende samfunn for dagens og morgendagens mennesker - det vi bygger i dag, skal stå i minst 100 år, og som samfunnsbygger tar vi både økonomisk, sosialt, etisk og miljømessig ansvar. Dette har blant annet resultert i at vi som første byggeselskap vil miljømerke alle kommende prosjekter i Norden med Svanen.  
 
I JM får du mulighet til å sette ditt preg på boliger og områder fra grunnen av. Prosjektene er ofte store og komplekse, der mange forskjellige parter er involvert for å realisere visjonene våre. Som prosjektleder innenfor produksjon vil du være en viktig ressurs når det gjelder å utvikle og ferdigstille nye boliger og bidra til at bærekraftige bydeler kan vokse frem.  
 
Riktige mennesker – riktige forutsetninger  
Med over 70 års erfaring i bransjen vet vi hva som skal til for at du enkelt skal komme inn i arbeidet – uansett hvilken rolle du har. Vi sørger for at du får de riktige forutsetningene for å løse oppgavene på best mulig måte. Sammen med deg utarbeider vi en individuell introduksjons- og utviklingsplan basert på din erfaring og utdanningsbakgrunn. Du vil begynne som prosjektingeniør og arbeide sammen med erfarne kollegaer, som gir deg mulighet til gradvis å vokse i stillingen og ta større ansvar.  
 
ARBEIDSOPPGAVER  
I rollen som prosjektingeniør hører du til i en region og inngår i arbeidsledelsen ute på et av prosjektene våre. Du lærer å planlegge og lede arbeidet for arbeidslaget og eventuelle underentreprenører, og sørger for at de får de rette forutsetningene. Hos oss blir du en viktig del i det pågående utviklingsarbeidet av produksjonsprosessen vår.  
Om arbeidsgiveren
Les mer om JM Norge AS

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

 
KVALIFIKASJONER  
Vi søker deg som har ingeniørutdanning innenfor bygg fra fagskole, høyskole eller universitet. Har du erfaring fra nybyggproduksjon, er det en fordel.  Førerkort klasse B er ønskelig.
 
For å lykkes i rollen, tror vi at du er dyktig til å kommunisere, at du har sosial kompetanse og lett for å knytte kontakter. Du uttrykker deg godt muntlig og skriftlig, arbeider strukturert og trives med å arbeide mot tydelige mål.  
 
For oss er det en selvfølge at du deler kjerneverdiene våre: kvalitet, pålitelighet, langsiktighet, engasjement, lydhørhet og stilfølelse.  
 
KONTAKT  
I denne rekrutteringen samarbeider vi med Academic Search International. Hvis du har spørsmål om rekrutteringsprosessen, er du velkommen til å kontakte Rebecka Surtevall på telefon + 46736503144 eller via e-post, rebecka.surtevall@academicsearch.se.  
Mer informasjon om oss, finner du på http://www.jm.no/velkommeninn  
 
Velkommen inn!  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Daglig leder
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Arbeidssøkende
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger