Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsbeskrivelse
COME ROCK OUR F&B!
mars 2019 blir en fantastisk dag. Clarion Hotel The Hub åpner og ønsker sine første gjester velkommen til Norges og Oslos mest innholdsrike hotell. Restauranter, barer, livingroom og konferansefasiliteter til 1850 mennesker vil dekke mange behov. Våre gjester kan hvile ut på hele 810 rom og i 13. etasje er en restaurant som gir deg en magisk Oslo-opplevelse!
Clarion Hotel The Hub er din arena. Her vil våre gjester lære, utfordre, skape og dele. Vi skal gi de spennende opplevelsene med lokalt forankret mat, inspirerende oaser og møtearenaer som gir fantastisk produktivitet. Midt i Oslo er vi en del av byen og byen en del av oss.
Nå er vi på Talentjakt. Har du lyst til å være med på å gi våre gjester den mest fantastiske gastronomiske hotellopplevelsen? Du med lidenskap for mat, drikke, service og mennesker- og som samtidig har sterke administrative egenskaper. Vi håper det er du som blir vår nye kollega.
Vi søker Director of Food & Beverage
Som Director of F&B på Clarion Hotel The Hub har du overordnet ansvar for alle Food & Beverage -avdelingene på hotellet. Vi søker deg som vil være en sentral person i ledelsen av Clarion Hotel The Hub. Director of Food & Beverage utgjør hotellets strategiske ledergruppe sammen med Adm. dir og Ass. dir. Som Director of F&B har du en unik mulighet til å være med å forme Norges mest spennende hotell og møtearena.
Vi ser etter en erfaren og trygg leder, som evner å motivere, begeistre og inspirere kollegaer. Dine gode samarbeidsegenskaper vil danne et fantastisk team der alle avdelinger drar i samme retning. Du er serviceinnstilt, kreativ og trives i pulserende hverdager. Du er opptatt av resultater og tenker økonomi i alle ledd. Du er faglig dyktig og er opptatt av å levere høy kvalitet.
Dette trenger vi deg til:
Overordnet ansvar for all F&B-virksomhet ved Clarion Hotel The Hub
Første-inspirator til å motivere, bygge opp og lede alle i F&B-avdelingene
Nå hotellets høye mål og forventninger innen F&B
Ansvaret for å sikre høy kvalitet av våre mat- og drikkekonsepter
Nytenkende konseptutvikling
Med stillingen følger naturligvis overordnet ansvar for omverdenens krav til oss innen mat og drikke
Er dette deg?
Lederkunnskap, ledererfaring og kommersiell forståelse
Relevant utdannelse
Erfaring fra mat- og drikke virksomheter
Må kunne minst ett skandinavisk språk flytende
God økonomiforståelse
Et ønske om å prestere
Du lever etter våre verdier energi, mot og begeistring
Eller at du er bare du og VET at du vil rocke Norges råeste F&B-virksomhet.
Dette får du:
Unik mulighet til å forme Norges mest innholdsrike hotell og møtearena
Et inspirerende og nyskapende arbeidsmiljø
En jobb full av opplevelser og hyggelige bekjentskaper
Meget gode karrieremuligheter i tillegg til skandinavias råeste Food & Beverage stilling
Konkurransedyktig lønn og betingelser etter avtale
Clarion Hotel er mer enn bare et hotell. Vi tar vare på hver detalj og skaper møteplasser som gjør livet bedre for våre gjester. Det er hos oss det skjer. Tett på byens puls. Syv år på rad har Clarion Hotel blitt kåret til Sveriges beste hotellkjede av Grand Travel Award. Clarion Living. Not just staying.
Mer informasjon om Clarion Hotel finnes på www.choice.no/clarion
Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.