<  
>  

Look North Trainee

Kickstart din karriere i Lofoten og Vesterålen!
Om traineeprogrammet

Look North Trainee rekrutterer nyutdannet kandidater på bachelor- og masternivå. Formålet er å styrke Lofoten og Vesterålen med de skarpeste hodene som kan forme framtida vår i rett retning. Sammen med våre bedrifter skal vi finne de rette traineene til rett jobb, og samtidig markedsføre Lofoten og Vesterålen som det råeste stedet å kickstarte karrieren sin.

Lofoten og Vesterålen har ALT

Det mest fascinerende med Vesterålen og Lofoten er potensiale som ligger her og dupper. Ikke bare er vi velsignet med vakker natur, men regionene har et enormt vekstpotensiale. Det kryr av spennende bedrifter som ønsker å kapre de skarpeste hodene. Dette er din mulighet til å kickstarte karrieren og påvirke framtida til en av de mest spennende næringsarenaene i Norge.

Hva skjer i traineeåret?

Som trainee får du et sosialt nettverk, seminarer, gode kontakter i næringslivet og en utenlandsreise som gir deg faglig merverdi.

Bli kjent

Når du ankommer, blir du raskt kjent med resten av gjengen. Vi er akkurat mange nok til at du ankommer til en ferdig fiks vennegjeng som er like opptatt av å oppdage regionen som du.

Fagsamlinger

Gjennom året møtes vi for skreddersydd fagpåfyll som styrker din utvikling som ansatt, og rigger deg til å klatre videre i karrierestigen der du er trainee.

Sosiale treff

Det fine med Look North er at du er trainee i noens drømmeferie. Vi møtes ofte for å dra på tur, oppdage regionen og for å få et sosialt nettverk blant vesterålingene og lofotværingene.

Bedriftsbesøk

For å få et godt profesjonelt nettverk i regionene drar vi på bedriftsbesøk. På den måten blir du bedre kjent med resten av arbeidsmarkedet og får uvurderlige kontakter for videre utvikling.

Studietur

Vi tar med traineene på skreddersydd studietur slik at du får besøke bedrifter og sosialt innhold.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Look North Trainee

Look North er et ettårig traineeprogram, som kobler sammen landets skarpeste, nyutdannede kandidater på bachelor- og masternivå, med de mest spennende arbeidsgiverne i Lofoten og Vesterålen.