Maskineriet AS

Salg / Markedsføring

Gjennom de siste syv årene har Maskineriet skapt gode kunderelasjoner for noen av landets største aktører innen bransjer som mobiltelefoni og strøm. I dag jobber det 250 dyktige selgere i Maskineriet, fordelt på våre callsenter i Skien, Oslo og Moss.

En salgspartner bør ha fokus på kvalitet og ha høye ambisjoner på oppdragsgiverens vegne, som vi alltid har et tett samarbeid med. Dette, kombinert med våre tydelige mål og solide gjennomføringsevne, har gjort Maskineriet til et av landets ledende callsenter. Det er derfor det er mulig for oss å skape langsiktige verdier for våre oppdragsgivere gjennom god kundeservice.

Les mer om Maskineriet AS
Fakta
Hovedkontor
Skien
Antall ansatte
201-500
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo, Skien +1

Bli kjent med Maskineriet AS

,,
Maskineriet er kjent for godt arbeidsmiljø, og gir gode utviklingsmuligheter for alle.

Ledige stillinger hos Maskineriet AS

Maskineriet samarbeider med en rekke spennende oppdragsgivere i form av telefon- og feltsalg. Vi ser etter deg som er resultatorientert, har et sterkt konkurranseinstinkt og motiveres til å yte det lille ekstra.  Vår avdeling i Trondheim søker etter deg som er sulten på å lære, ha det gøy på jobb og tjene svært godt.Som feltselger for NorgesEnergi får du reise rundt og jobbe ute i Trondheim og omegn, og du kommer til å representere bedriften ut mot potensielle kunder. Vi har svært gode lønnsmodeller for våre konsulenter, med garantilønn før du går over til en svært gunstig provisjonsmodell med muligheten til å tjene veldig bra. Du kommer til å få en grundig salgs- og produktopplæring, god oppfølging fra våre dyktige ledere og jobbe tett i team med flere unge mennesker. Hos oss er vi alltid opptatt av at våre ansatte skal kunne utvikle seg, og de som viser seg frem kan få muligheten til å opparbeide seg ledererfaring med ansvar for egne salgsteam. Maskineriet er derfor et veldig bra sted å begynne en karriere innen salg og ledelse, og du vil tilegne deg kunnskap og kompetanse du vil dra nytte av for resten av livet! Kvalifikasjoner:·         Fullført videregående skole·         Utadvendt og imøtekommende – gode kommunikasjonsevner·         Resultatorientert og målrettet·         Vilje og ønske om å lykkes innen salg·         Flytende i norsk skriftlig og muntlig Vi garanterer:·         Veldig gode lønnsbetingelser·         Grundig salgs- og produktopplæring·         Tett oppfølging, slik at du alltid vil ha mulighet til å utvikle deg som selger·         Et ungt og profesjonelt arbeidsmiljø·         Store utviklingsmuligheter både som selger og leder Arbeidstiden er fra 15:30 til 22:00 og passer perfekt for deg som ønsker å kombinere jobb og studier.Høres dette ut som en stilling for deg, så send inn din søknad i dag!
05.03.2019 Oslo, Trondheim
Vi søker etter nye selgere til vårt NorgesEnergi-team. Har du salgserfaring, er du allerede en god selger eller har du lyst til å bli en god selger. Da har du muligheten til å bli en av oss i Maskineriet AS. Våre salgsteam jobber i et hektisk men veldig trivelig miljø med høyt tempo og en unik vinnerkultur. Er du ambisiøs, lærevillig og sulten på å videreutvikle deg eller lære deg salg, så er dette stillingen for deg. Vi søker motiverte folk som liker å prate med andre mennesker og som motiveres av gode provisjons- og bonusordninger. Du vil få svært god opplæring, tett oppfølging og coaching av våre salgsledere.   Kvalifikasjoner: Fullført videregående skole Utadvendt og imøtekommende – gode kommunikasjonsevner Resultatorientert og målrettet Vilje og ønske om å lykkes innen salg Flytende i norsk skriftlig og muntlig   Vi tilbyr: Meget gode lønnsbetingelser Grundig salgs- og produktopplæring Tett oppfølging fra teamledere, slik at du alltid vil ha mulighet til å utvikle deg som selger Et ungt og profesjonelt arbeidsmiljø Store utviklingsmuligheter som selger og leder     Høres dette ut som en stilling for deg, så send inn din søknad i dag!
Snarest Moss
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo, Skien, Moss

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Rekrutteringsansvarlig

Filmer

En dag på jobb i Maskineriet
Det beste med å jobbe i Maskineriet
Det beste med å jobbe i Maskineriet

Fakta om Maskineriet AS

Adresse

Bedriftsvegen 58, 3735 Skien