Maskineriet AS

Salg / Markedsføring

Gjennom de siste syv årene har Maskineriet skapt gode kunderelasjoner for noen av landets største aktører innen bransjer som mobiltelefoni og strøm. I dag jobber det 250 dyktige selgere i Maskineriet, fordelt på våre callsenter i Skien, Oslo og Moss.

En salgspartner bør ha fokus på kvalitet og ha høye ambisjoner på oppdragsgiverens vegne, som vi alltid har et tett samarbeid med. Dette, kombinert med våre tydelige mål og solide gjennomføringsevne, har gjort Maskineriet til et av landets ledende callsenter. Det er derfor det er mulig for oss å skape langsiktige verdier for våre oppdragsgivere gjennom god kundeservice.

Les mer
Fakta om Maskineriet AS
Hovedkontor
Skien
Antall ansatte
201-500
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo, Skien +1

Ledige stillinger hos Maskineriet AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo, Skien, Moss

Bli kjent med Maskineriet AS

,,
Maskineriet er kjent for godt arbeidsmiljø, og gir gode utviklingsmuligheter for alle.

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Rekrutteringsansvarlig

Filmer

En dag på jobb i Maskineriet
Det beste med å jobbe i Maskineriet
Det beste med å jobbe i Maskineriet

Fakta om Maskineriet AS

Adresse

Bedriftsvegen 58, 3735 Skien