<  
>  

Salgs- og markedstraineer med gründerånd

Kommersielle talenter gis en unik karrieremulighet i et spennende vekstselskap
Stillingstype
Antall traineer
2
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Erfaringsnivå
0-1 år arbeidserfaring
1+ - 5 år arbeidserfaring
Fagområde
Ikke oppgitt
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Om traineeprogrammet

Mediehuset StudentTorget har i mange år vært i førersetet hva gjelder utvikling av digitale student-, karriere- og utdanningstjenester og redaksjonelle produkter og mange betrakter selskapets posisjon som en stor suksess. Vi mener imidlertid at vi kun står i startgropen for hva selskapet kan oppnå de kommende årene og forventer en svært kraftig vekst både i lesertall, omsetning og i den redaksjonelle og kommersielle delen av organisasjonen.

Vår grunnleggende filosofi er at vi skal «gjøre en forskjell» med alt vi gjør, det vil si at vi alltid går egne veier og søker å skape nyskapende tjenester og redaksjonelt innhold av betydning for våre omgivelser. Vår ambisjon er å bidra til at den norske befolkningen i større grad lykkes med sin karriere (via utdanningsvalget og studenttilværelsen) som vi vet fyller 50 % dagen til de fleste mennesker i dette landet. Våre konkurrenter i markedet er mange, men stadig flere aktører og eksperter forventer at våre tjenester vil ta posisjonen som markedsledende innen alle våre tre hovedsegmenter, Karriere, Utdanning og Student (i dag er vi markedsledende innen student- og utdanningssegmentet).

For å lykkes med å ta steget videre og realisere potensialet er vi avhengig av kun én ytterligere faktor: Nye kommersielt dedikerte talenter til gründerteamet som kan bidra til å ta tjenestene ut i markedet.

Karrieremulighetene og påvirkningskraften for riktige kandidater er ubegrensede – og man vil være med å skape en suksess i medie-Norge som vil ha stor betydning for millioner av nordmenn.

 

ROLLEN

I løpet av de første månedene vil du få erfaring med alle våre forretningsområder. Ditt fokusområde vil være utvikling av markedspotensialet til de ulike tjenestene, og du vil være en viktig bidragsyter for å realisere nye kommersielle prosjekter. For at du skal lykkes, vil vi utvikle og coache deg i salg, forretningsutvikling, markedsføring samt kommunikasjons- og forhandlingsteknikk.

De rette kandidatene vil raskt få muligheten til å ta et større ansvar innen et forretningsområde og/eller et geografisk område. Parallelt med lederutvikling vil du, så snart du er klar for det, få ansvar for å rekruttere og utvikle ditt eget team i Mediehuset StudentTorget.

Mediehuset StudentTorgets ambisjon er å utvikle deg i løpet av 1-2 år til å bære et komplett kommersielt ansvar for bestemte forretningsområder og/eller geografiske områder. Med erfaring som kommersielt ansvarlig kan karrieren din utvikles i mange retninger, både innenfor management og strategisk salg.

 

DINE KVALIFIKASJONER

• Høyere utdannelse med gode resultater
• Meget gode kommunikasjons- og relasjonsbyggende egenskaper
• Utpreget gründerånd
• Resultatorientert og målrettet
• Analytisk og metodisk
• Ambisiøs
• Entusiastisk
• Drive og stamina
• Flytende i norsk

 

HVA DU KAN FORVENTE

• En sentral posisjon i et ambisiøst, innovativt og kompetent miljø
• Ubegrensede karrieremuligheter hvor din innsats og dine resultater raskt vil åpne muligheter for deg
• Krevende og relevante utfordringer fra første dag
• Et ungt, sosialt og uformelt miljø på Youngstorget
• En bratt læringskurve profesjonelt og personlig
• Konkurransedyktige lønnsbetingelser

Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Relaterte utlysninger
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Vi utvikler tjenester som hjelper studenter til å lykkes i studietiden
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Andre muligheter hos Mediehuset StudentTorget
logo
Frilansfotografer søkes til flere spennende oppdragsgivere
Flere tusen potensielle oppdragsgivere bruker allerede KarriereStart.no til å søke etter arbeidskraft og til å ulyse ledige stillinger. Gjennom Frilansguiden kan oppdragsgivere effektivt rekruttere spisskompetanse når det er behov for dette. Det er mulig å:  - Søke etter frilansere basert på kompetansefelt / yrker - Søke i frilansernes porteføljer og prosjekter - Utlyse oppdrag som automatisk matches med riktige frilansere For å bli medlem av Frilansguiden og ta del i dette nye arbeidsmarkedet for frilansere, trenger du bare registrere deg som frilanser og opprette en Frilansprofil etter du har logget inn til din konto på KarriereStart.no. 
Fortløpende Norge
logo
Vil du jobbe med TV og podcast for studenter?
StudentTorget.no er Norges største studentportal - vi er landsdekkende og dekker studentlivet fra A til Å. Vårt store mål er å lage innhold og tjenester som gjør at flest mulig lykkes med studiene og i livet som student - det vil si få en best mulig studietid både på og utenfor campus.  Dette gjør vi gjennom å gi flere hundre tusen studenter det som trengs av nyttig informasjon, inspirasjon, kvalitetsinnhold, eksperttips og forbrukerstoff for studenter. Vi jobber for å hjelpe flere med å ta gode valg og gode løsninger på sine utfordringer gjennom studietiden, enten det gjelder praktiske ting rund økonomi og hybelliv, eller mer krevende utfordringer knyttet til helse, livsstil, motivasjon og psyken. Målet er at våre tjenester samlet sett skal gjøre at Norges 300.000 studenter skal få en litt bedre studenttilværelse, litt bedre studentøknomi, ta litt bedre utdannings- og karrierevalg - ja - i korte trekk lykkes litt mer i den viktige og herlige studietiden. Uavhengig av om målet er å få A i snitt, eller å bare komme gjennom studiet på normert tid - eller om det så er å tørre å droppe ut og velge studiet du egentlig burde valgt i første omgang; vi er redaksjonen som belyser nettopp utfordringene du og mange av dine medstudenter står i.  Høres dette ut som noe du kunne tenkte deg å jobbe med? StudentTorgets TV-redaksjon søker nå etter studenter til frivillig arbeid noen timer per uke til en ny satsing hvor vi bygger en egen TV-redaksjon.  TV-redaksjonen produserer alt fra reportasjer, studiointervjuer, podcast og andre typer innslag som kanskje nettopp du har en god idé til!
Fortløpende Hjemmekontor / remote +2
logo
StudentTorget søker videoklipper (praktikant)
Ønsker du deg mer erfaring eller utvikle deg som klipper? Da er vi stedet for deg. Norges største studentportal søker nemlig etter en student eller en frivillig som kan klippe både podcastvideoer og faste redaksjonelle spalter. Vi søker etter en praktikant som kan ta ansvar for et eller flere av våre redaksjonelle videospalter. Hos oss vil du få ansvar for enkelte av prosjektet vi har gående hvor du vil være ansvarlig for å klippe til både til nettsiden, YouTube og sosiale medier. Hos oss vil du få muligheten til å utfolde deg og tilegne deg mer erfaring og kunnskap innnefor videoklipping. Du vil få god opplæring og oppfølger av en godt erfaren mentor! Noe for deg? Søk nå!   Riktig person er: - Strukturert og nøyaktig - Tar ansvar - Lærevillig  - Du bør ha erfaring med Premium Pro og / eller DaVinci Resolve - Har noe relevant erfaring med lyd, klipp, video, etterarbeid   Ansettelsesforhold: - Deltid, klipping av ca. 1 til 2 videoer i uken (eventuelt mer på sikt) - Stillingen er frivillig, dvs. ikke betalt - Det vil være muligheter for et utvidet engasjement og stilling for riktig person  -Oslobasert / hjemmekontor   Vi tilbyr: - Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver fra første stund - Muligheten til å være med på å gjøre hverdagen bedre for Norges studenter, skoleelever og nyutdannede. - Et ungt, kreativt og uformelt miljø - Kontor og studioer på Frysja (Kjelsås) på toppen av Akerselva i Oslo  
Snarest Hjemmekontor / remote +2
logo
Journalist / innholdsprodusent - deltidsjobb for student
Norges største studentportal søker nå etter studenter eller nyutdannede til deltidsjobb i vår studentredaksjon. Vi søker etter deg som kan ta ansvar for produksjon av reportasjer og intervjuer for våre redaksjonelle temaer som inkluderer blant annet Studentliv, Karriere, Utdanning, Studieteknikk og læring m.fl.  Vi jobber med tekst, podcast og film og når våre lesere og seere på web og gjennom sosiale medier.  For tiden jobber vi med en omlegging hvor vi skal produsere mer av film og innhold som er tilpasset distribusjon i sosiale medier.    Arbeidsoppgaver:  - Produsere og publisere egne saker - Delta i temaprosjekter sammen med andre journalister - Delta i redaksjonsmøter   Ansettelsesforhold: - Deltidsstilling ca. 2-4 saker per måned - Stillingen er lønnet per sak (moderat lønn) - Det vil være muligheter for et utvidet engasjement og ansvar for riktig person    Vi tilbyr: - Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver fra første stund - Muligheten til å være med på å gjøre hverdagen bedre for Norges studenter - Et ungt, kreativt og uformellt miljø - Kontor og film-, podkast og fotostudioer på Kjelsås i Oslo  
Snarest Oslo
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Kontaktpersoner
Daglig leder og grunnlegger
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Om Mediehuset StudentTorget

Mediehuset StudentTorget består av tjenestene og mediene StudentTorget.no, KarriereStart.no, Studievalg.no, Stipendportalen.no, samt produksjonsselskapet Kubrix. Vi er Norges ledende medieselskap innen våre nisjer.

Samlet har våre nettsider 800.000 unike brukere per måned og mer enn 450.000 registrerte medlemmer.

Vår ambisjon er å lage digitale tjenester og redaksjonelle konsepter som bidrar til at flere lykkes med sin utdanning og karriere. Vi hjelper våre lesere med å ta gode valg og nå sine mål - som studenter, jobbsøkere og arbeidstakere.

Vi jobber for å hjelpe våre lesere:

med å velge riktig yrkesretning, studie, skole og studiested
med studiene og livet som student både på og utenfor campus
med å få riktig jobb hos riktig arbeidsgiver - og til å lykkes med sin karriere

Et sterkt sosialt engasjement og det å hjelpe unge mennesker med å ta bedre utdannings- og karrierevalg har siden starten vært en rød tråd i vårt arbeid. Vårt viktigste mål er derfor å bidra til at flere lykkes med å finne riktig vei i jungelen av muligheter der ute, og ikke minst ta gode valg på veien.

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å jobbe med? Vi hører gjerne fra deg og om hva du kan bidra med!