For alle våre ansatte er det muligheter for videre karriere i MENY. Er du en av de som tar ansvar, står på og alltid gjør det lille ekstra? Synes du i tillegg det både er spennende og givende å samarbeide og hjelpe kollegaer?
Da er du kanskje en av våre neste kjøpmenn eller ferskvaresjefer, og traineeprogrammet kan hjelpe deg på veien!
Om traineeprogrammet
Traineeprogrammet er et spesialtilpasset kursprogram for deg som ønsker å bli enten kjøpmann eller ferskvaresjef.
Programmet går over ti måneder, med oppstart i august hvert år. Du kommer inn i en klasse med andre traineer i MENY, og dere får et nettverk som strekker seg langt utover din egen region.
I løpet av programmet får dere blant annet verktøy til å håndtere overgangen fra å være medarbeider til å bli leder, trening i vanskelige samtaler, rekruttering, hvilke lover og regler man må forholde seg til som leder og ikke minst selvinnsikt. Du får prøvd deg i alle butikkens avdelinger i tillegg til opplæring innen ledelse, økonomi, drift og fag.
Din hovedveileder vil være kjøpmannen i din butikk, eventuelt ferskvaresjefen for ferskvaretraineene.
Hvem kan søke?
Butikktrainee
For å søke som butikktrainee bør du ha 2 års relevant utdanning etter videregående skole, for eksempel utdanning innenfor Retail Management, ledelse eller administrasjon. Du kan også søke hvis du har jobbet i butikk i minst 2 år.
Ferskvaretrainee
For å kunne søke som ferskvaretrainee bør du ha fagbrev som butikkslakter, kokk og/eller sjømathandler, og erfaring fra en av våre butikker. Du kan også søke hvis du har lang fartstid i butikk, men ikke har fagbrev.
Uansett om du velger butikk- eller ferskvaretrainee lover vi deg et lærerikt år som vil kreve mye av deg. Vi lover også at du også vil sitte igjen med mer tyngde og erfaring som utvilsomt vil være avgjørende i din videre karriere.
Har du spørsmål om traineeprogrammet? Kontakt rekrutteringsansvarlig gina.ekhaugen@meny.no