<  
>  

Har du lyst til å drive ditt eget treningssenter?

En sjelden forretningsmulighet
Om franchise

MUDO Gym ble etablert i 1998, og er i dag Nordens største treningssenterkjede med basis i kampsport. Konseptet kombinerer et topp moderne treningssenter med kampsporttimer for barn og voksne. Medlemmene velger selv hva de ønsker å trene.

Vi søker drivere over hele Norge

Du vil drive MUDO Gym gjennom ditt eget aksjeselskap, og bli en del av et gjennomarbeidet forretningskonsept som vi vet fungerer. Vi gir deg opplæring og support, og sammen jobber vi kontinuerlig for å utvikle og forbedre oss.

Du må ha et ønske om å drive din egen forretning. I tillegg må du være serviceorientert og glad i å omgås mennesker. Det er en fordel om du har kampsporterfaring, men det er ingen betingelse. Vi hjelper deg med å finne instruktører og sette sammen et profesjonelt opplegg.

Som driver av ditt eget MUDO Gym får du:
- Støtte og support i etableringsfasen
- Bli en del av et innarbeidet forretningskonsept/merkevare
- Hjelp til å finne et gunstig lokale
- Hjelp til å bygge ut lokalet i henhold til konseptet
- Markedsføring og profilering
- Mulig finansieringsbistand

 

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos MUDO Instituttet
logo
Åpen søknad – MUDO Gym & Kampsport
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Les mer
Kontaktpersoner
Presseansvarlig / konseptleder
Om MUDO Instituttet

MUDO Gym & Kampsport ble startet i 1998, og har siden begynnelsen vokst til å bli den største treningskjeden i Norden med basis i kampsport.