Multiconsult

(Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Bygg / Anlegg / Entreprenør, Olje / Gass / Energi / Kraft)

Multiconsult er et av Norges og Nordens ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av våre dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Multiconsults virksomhet er delt inn i seks ulike forretningsområder:

 1. Bygg & eiendom
 2. Industri
 3. Olje & gass
 4. Samferdsel & infrastruktur
 5. Energi
 6. Miljø & naturressurser

Les mer her

Les mer om Multiconsult
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:26.11.2018
Arbeidssted :Narvik
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:Haster!
Arbeidssted :Bodø

Ledige stillinger hos Multiconsult

Stillingstittel Seksjonsleder Samferdsel og Infrastruktur Ansettelsesforhold Heltid Stillingsbeskrivelse Ønsker du å lede vår satsing innen samferdsel og infrastruktur i Helgeland & Salten regionen? Multiconsult Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer i de 3 nordligste fylker samt på Svalbard. Vi er i dag totalt 180 medarbeidere. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering, inkludert kartlegging av fysisk miljø og grunnundersøkelser. Vi er i ferd med å bygge opp et spennende miljø i Helgeland & Salten, hvor vi i dag har 3 seksjoner hvor fagmiljøet Samferdsel og infrastruktur inngår. Seksjonen for Samferdsel og Infrastruktur jobber i et bredt samarbeid med øvrige enheter i Multiconsult med oppdrag i hele Nord-Norge. Våre kunder strekker seg fra kommuner og statlige institusjoner til totalentreprenører og større internasjonale selskaper. Vi er inne i en positiv utvikling i regionen hvor samferdsel og infrastruktur er sentralt.  Vår seksjonsleder i Bodø har valgt å takke ja til nye utfordringer og vi ønsker en erstatter som kan lede denne satsingen videre. I stillingen som seksjonsleder søker vi etter en person med et sterkt faglig engasjement, kjennskap til bransjen og med fokus på kvalitet. Du må være en person som har både interesse og evner for å lede andre medarbeidere.Stillingen innebærer både personal- og resultatansvar for seksjonen. Du vil også ha ansvar for å følge opp tilbuds- og oppdragsporteføljen for seksjonen. Som seksjonsleder vil du være en sentral del av vårt team og delta i avdelingens ledergruppe samt bidra i avdelingens markedsføring og tilbudsarbeid. Seksjonsleder rapporterer til avdelingsleder for Helgeland & Salten. Kvalifikasjoner Høyere utdanning fra universitet, høyskole eller tilsvarende innenfor faget Bransjeerfaring fra entreprenør, rådgiver eller utbyggere/byggherrer Faglig styrke innen samferdsel og infrastruktur   Personlige egenskaper Analytisk, selvstendig, fleksibel og omgjengelig person med god skriftlig norsk fremstillingsevne God evner i kommunikasjon Gjennomføringsevne Engasjerende og motiverende overfor medarbeidere og kunder Må trives med tekniske utfordringer Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser Vi tilbyr Utviklende og interessante arbeidsoppgaver med muligheter for faglig og personlig utvikling Godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser Mulighet for deltakelse i landsdekkende kompetansenettverk Fem uker ferie - samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken Firmahytter og sosiale aktiviteter Og ikke minst, Bodø tilbyr nærhet til flott natur og turmuligheter Søknadsfrist 23/11/2018 Sted Bodø, NO (Primære) Generell informasjon Synes du dette er noe for deg? Da ser vi frem til å motta en søknad fra deg.
Haster! Bodø
Stillingstittel Sivilingeniør / Ingeniør innen rør- og prosessanlegg, mekanisk Ansettelsesforhold Heltid Stillingsbeskrivelse Multiconsult Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer i de 3 nordligste fylker samt på Svalbard. Vi er i dag totalt 180 medarbeidere. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering, inkludert kartlegging av fysisk miljø og grunn. Kompetansesenteret for kyst-, marin- og arktisk teknologi i Multiconsult er lokalisert til vårt kontor i Tromsø.   Til vårt kontor i Bodø søkes sivilingeniører/ ingeniører innen rør- og prosessanlegg, mekanisk Vi søker en medarbeider med noe erfaring innen rørteknisk prosjektering og som liker å jobbe tverrfaglig og kunderettet i en variert og utfordrende rolle. Som medarbeider hos oss vil du vil bli en del av et sterkt og meget erfarent fagmiljø i Nord-Norge og Bodø. Arbeidsoppgaver Rådgivning Prosjektering, design, beregninger av rør- og prosessanlegg Oppfølging på byggeplass Kundeoppfølging Avhengig av bakgrunn, erfaring og egnethet, vil du i oppdragene tildeles rollen som faglig leder, disiplinleder eller oppdragsleder Kvalifikasjoner Relevant utdanning fra høyskole/universitet Faglig bakgrunn innen rør- og prosessanlegg, mekanisk er ønskelig Minimum 5 års relevant erfaring innen rør- og prosessanlegg er en fordel Gode norskkunnskaper   Personlige egenskaper God tverrfaglig forståelse og kunne takle grensesnitt mot andre fagområder og prosjektaktører Kreativ og faglig engasjert Selvstendig og initiativrik Resultat- og løsningsorientert, trives med tekniske utfordringer Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper Vi tilbyr Utviklende og interessante arbeidsoppgaver med gode utviklingsmuligheter Mulighet for deltakelse i landsdekkende kompetansenettverk Et godt og inkluderende arbeidsmiljø Gode pensjons- og forsikringsordninger Trivelige lokaler sentralt i Bodø Fem ukers ferie, fri mellom jul og nyttår samt i påsken Bedriftshytter Nærhet til flott natur og turmuligheter En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø Søknadsfrist 23/11/2018 Sted Bodø, NO (Primære) Generell informasjon Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, anbefales det at vitnemål godkjennes av NOKUT (www.nokut.no).
Haster! Bodø
Stillingstittel Sivilingeniør / Ingeniør innen stålkonstruksjoner / struktur Ansettelsesforhold Heltid Stillingsbeskrivelse Multiconsult Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer i de 3 nordligste fylker samt på Svalbard. Vi er i dag totalt 180 medarbeidere. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering, inkludert kartlegging av fysisk miljø og grunn. Kompetansesenteret for kyst-, marin- og arktisk teknologi i Multiconsult er lokalisert til vårt kontor i Tromsø. Til vårt kontor i Bodø søker vi sivilingeniører/ingeniører innen stålkonstruksjoner/struktur Vi søker medarbeidere med noe erfaring innen rørteknisk prosjektering og som liker å jobbe tverrfaglig og kunderettet i en variert og utfordrende rolle. Som medarbeider hos oss vil du vil bli en del av et sterkt og meget erfarent fagmiljø i Nord-Norge og Bodø. Arbeidsoppgaver Rådgivning Prosjektering, design, beregninger/analyser av stålkonstruksjoner. Kundeoppfølging Avhengig av bakgrunn, erfaring og egnethet, vil du i oppdragene tildeles rollen som faglig leder, disiplinleder eller oppdragsleder Kvalifikasjoner Relevant utdanning fra høyskole/universitet Faglig bakgrunn innen stålkonstruksjoner/struktur er ønskelig Minimum 5 års relevant erfaring innen stålkonstruksjoner er en fordel Gode norskkunnskaper   Personlige egenskaper God tverrfaglig forståelse og kunne takle grensesnitt mot andre fagområder og prosjektaktører Kreativ og faglig engasjert Selvstendig og initiativrik Resultat- og løsningsorientert, trives med tekniske utfordringer Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper   Vi tilbyr Utviklende og interessante arbeidsoppgaver med gode utviklingsmuligheter Mulighet for deltakelse i landsdekkende kompetansenettverk Et godt inkluderende arbeidsmiljø Gode pensjons- og forsikringsordninger Trivelige lokaler sentralt i Bodø Fem ukers ferie, fri mellom jul og nyttår samt i påsken Bedriftshytter En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø Søknadsfrist 23/11/2018 Sted Bodø, NO (Primære) Generell informasjon Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, anbefales det at vitnemål godkjennes av NOKUT (www.nokut.no).
Haster! Bodø
Stillingstittel Sivilingeniør / Ingeniør Veg og VA-teknikk Ansettelsesforhold Heltid Stillingsbeskrivelse Multiconsult Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer i de 3 nordligste fylker samt på Svalbard. Vi er i dag totalt 180 medarbeidere. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering, inkludert kartlegging av fysisk miljø og grunn. Kompetansesenteret for kyst-, marin- og arktisk teknologi i Multiconsult er lokalisert til vårt kontor i Tromsø.   Til vårt kontor i Bodø søkes sivilingeniører/ ingeniører innen Veg og VA-teknikk Vi søker både nyutdannede som kan gå inn som prosjektmedarbeidere, og erfarne som kan ivareta ansvar som oppdragsledere og disiplinledere i flerfaglige oppdrag. Som medarbeider hos oss vil du vil bli en del av et sterkt og erfarent fagmiljø innen Samferdsel & Infrastruktur som totalt har 19 medarbeidere i Nord-Norge. Vi arbeider med store flerfaglige prosjekter innen byutvikling og samferdsel, en-faglige prosjekter for kommuner, Staten vegvesen, private utbyggere og flerfaglige prosjekteringsoppdrag for totalentreprenører. Pr dato har Multiconsult flere større prosjekter lokalisert i Bodø for Statens Vegvesen og Bodø kommune. Oppdragene omfatter bl.a detaljprosjektering av veianlegg inkl. teknisk infrastruktur, modellering, utredninger, fjernvarme og kommunalteknisk rådgivning Kvalifikasjoner Relevant utdanning fra høyskole/universitet Faglig bakgrunn innen veg er ønskelig Erfaring fra entreprenørbransjen eller relevant bransjeerfaring er en fordel    Personlige egenskaper Faglig engasjert og trives med tekniske utfordringer Løsningsorientert, kreativ og evne til å tenke praktisk Selvstendig, fleksibel og omgjengelig Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper Vi tilbyr Utviklende og interessante arbeidsoppgaver med muligheter for faglig og personlig utvikling Mulighet for deltakelse i landsdekkende kompetansenettverk Et godt og inkluderende arbeidsmiljø Gode pensjons- og forsikringsordninger Trivelige lokaler sentralt i Bodø Fem ukers ferie, fri mellom jul og nyttår samt i påsken Bedriftshytter Nærhet til flott natur og turmuligheter En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø Søknadsfrist 23/11/2018 Sted Bodø, NO (Primære) Generell informasjon Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, anbefales det at vitnemål godkjennes av NOKUT (www.nokut.no).
Haster! Bodø
Stillingstittel Ingeniøgeolog Ansettelsesforhold Heltid Stillingsbeskrivelse Geo, Vann & Miljø er en grunnpilar i Multiconsult og vi skal ytterligere styrke vår kapasitet og kompetanse til disse tjenesteområdene. Til vår seksjon Ingeniørgeologi i avdeling Geo i Region midt i Trondheim ser vi etter en ingeniørgeolog, gjerne med 5 års erfaring eller mer.  Yngre ingeniørgeologer kan også søke. Multiconsult har for tiden en stor og økende oppdragsmengde med mange spennende samferdselsoppdrag der først og fremst utbyggingen E6 Ranheim – Værnes vil kreve store ressurser i tiden som kommer. Vi har dessuten en rekke andre spennende oppdrag innen bygg og eiendom og vannkraft.  Ønsker du å bli med i et sterkt fagmiljø og jobbe i store tverrfaglige prosjekter? Som ingeniørgeolog i Multiconsult vil du få et svært bredt spekter av muligheter, fra små boligprosjekter til store samferdsels- og vannkraftprosjekter. For deg som er interessert i utenlandsoppdrag har vi vannkraftprosjekter både i Sør-Amerika, Afrika og Asia.  Seksjon Bergteknikk er en del av avdeling Geo i Region midt som teller ca. 70 engasjerte personer fordelt på seksjonene Geoteknikk, Bergteknikk, Miljøgeologi, Grunnundersøkelser, Geolab og Måletjenester. Seksjon Bergteknikk har i dag 8 ansatte i region Midt, hvorav 6 er ingeniør geologer.Geo i Multiconsult er en merkevare og vi er stolte av vår posisjon som landets største totalleverandør innen geofag. Hos oss er geofagene samlet og jobber på tvers av de ulike forretningsområdene. Dette gir våre fagfolk unike muligheter til varierte og spennende oppgaver slik at de faglige spydspissene får vokse fram. Gjennom veldrevne kompetansenettverk sikrer vi enhetlig metodikk, samkjørte fagområder og at vi er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.  Vårt formål er å løse de bergtekniske utfordringer som våre kunder står overfor på en effektiv og formålstjenlig måte. Vår ambisjon er å opprettholde og videreutvikle den sterke fagkompetansen slik at Multiconsults ingeniørgeologer også i framtiden vil være et førstevalg for våre kunder. I tillegg til den faglige kompetansen er vi stolte over å ha et godt og sosialt arbeidsmiljø, hvor kollegaer trives i lag. Aktuelle arbeidsoppgaver: Rådgivning, prosjektering, oppdragsledelse og kundeoppfølging. Geologisk feltkartlegging og oppfølging av geologiske grunnundersøkelser Utarbeidelse av tilbudsgrunnlag  Prosjektering av tunneler og bergrom Byggeplassoppfølging for bygg og eiendom, samferdsel, vannkraft og annen infrastruktur Bergteknisk FE-modellering. Prosjektering og oppfølging av injeksjonsmetodikk for tunneler og dammer Prosjektering av trykksjakter for vannkraft Kvalifikasjoner Sivilingeniør / Mastergrad i ingeniørgeologi. Ønskelig med 5 års relevant erfaring. Ønske om erfaring med 3D/BIM prosjektering. Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk. Førerkort for bil.   Personlige egenskaper:    Selvstendig og faglig engasjert Nytenkende og løsningsorientert Evner godt å jobbe tverrfaglig og i team Trives med tekniske utfordringer Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig God relasjonsbygger  Tilskudd til et godt arbeidsmiljø, by på deg selv. Sosial og utadvendt  Uredd for nye utfordringer Gode samarbeidsevner Vi tilbyr Være en del av et av Norges største og ledende fagmiljø innen ingeniørgeologi. Et meget godt arbeidsmiljø faglig og sosialt, preget av kompetente og engasjerte medarbeidere En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger Fem ukers ferie, samt fri i romjul og hele påskeuken Firmahytter og et aktivt bedriftsidrettslag Et ekspansiv selskap kjennetegnet med en sterk posisjon og et godt multifaglig miljø Nye fine lokaler på Sluppen  
25.11.2018 Trondheim
Stillingstittel Erfaren sivilingeniør/ingeniør Bygningsforvaltning - Oslo Ansettelsesforhold Heltid Stillingsbeskrivelse Multiconsult Oslo er lokalisert med kontorer på Skøyen og Ryen. Avdeling Bygningsforvaltning er organisert under forretningsenhet Bygg & Eiendom og inngår i Region Østlandet. Avdelingen har i overkant av 20 engasjerte og innovative medarbeidere med tverrfaglig bakgrunn. Vårt mål er blant annet å bidra i utvikling og bevaring av eksisterende bygningsmasse inkl. bevaringsverdige bygninger. Vi har i dag en ledende posisjon, men har en strategi om ytterligere utvikling og økte markedsandeler innen fagfeltet. Vi søker kontakt med erfarne sivilingeniører og ingeniører som har jobbet noen år med eksisterende bygningsmasse. Har du fagbrev i tillegg er det positivt. Typiske oppgaver vil være rådgivning innen eksisterende konstruksjoner som tilstandsanalyser, skadeoppdrag, tvistesaker, rehabilitering, ombygging og restaurering av nye og gamle/verneverdige bygg og konstruksjoner (alle typer næringsbygg, industrianlegg, kulturbygg, helsebygg, boliger, bruer, kaier og andre samferdselskonstruksjoner). Vi jobber innen alle faser fra mulighetsstudier/tilstandsanalyser/vedlikehold via detaljprosjektering, oppfølging i byggefasen til forvaltning og riving. Avdelingen har startet opp arbeidet med å sette fremtidens utviklings- og strategiske mål med blant annet en klar ambisjon om vekst og produktutvikling for å kunne ta en enda tydeligere ledende posisjon innenfor ombygginger/rehabilitering/tilstandsvurdering. Vi arbeider med mange spennende oppdrag som gir gode karrieremuligheter. Vi forventer at du har sterk faglig bakgrunn og at du er motivert, ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner. Arbeidsoppgaver Tilstandsanalyse /vedlikeholdsplaner og lignende Utarbeidelse av beskrivelser / detaljprosjektering samt prosjektledelse ifbm rehabilitering, ombygginger og restaurering Oppfølging av byggeplass Byggesak Byggskader Tvistesaker Kvalifikasjoner Høyere utdanning med noen års yrkeserfaring fra universitet/høyskole med mastergrad eller bachelorgrad gjerne med fagbrev eller tilsvarende. Har jobbet med noen av følgende fagfelt: bygningsfysikk, bygningsforvaltning, rehabilitering- og ombyggingsteknikk, tilstandsanalyser, bygningsvern, bestandighet og vedlikehold av betongkonstruksjoner, husbygningsteknikk, tvistesaker. Personlige egenskaper Resultat- og løsningsorientert med fokus på gode leveranser Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk språk   Vi tilbyr En unik mulighet til å bli en del av et av Norges mest anerkjente rådgivermiljøer En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver i et dynamisk miljø med gode utviklingsmuligheter Fadderordning for nyansettelser Et regionalt nettverk på tvers av fagfelt Konkurransedyktige betingelser Aksjespareprogram for alle ansatte Gode pensjons- og forsikringsordninger Moderne lokaler sentralt i Oslo, enten på Skøyen eller Ryen Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår og i hele påsken Firmahytter Søknadsfrist 25/11/2018 Sted Oslo, NO (Primære) Generell informasjon Søknadsfrist 25/11/2018 Søknader behandles fortløpende. Søknad skal inneholde følgende: Søknadstekst CV
25.11.2018 Oslo
Stillingstittel Nyutdannet sivilingeniør/ingeniør Bygningsforvaltning - Oslo Ansettelsesforhold Heltid Stillingsbeskrivelse Multiconsult Oslo er lokalisert med kontorer på Skøyen og Ryen. Avdeling Bygningsforvaltning er organisert under forretningsenhet Bygg & Eiendom og inngår i Region Østlandet. Avdelingen har i overkant av 20 engasjerte og innovative medarbeidere med tverrfaglig bakgrunn. Vårt mål er blant annet å bidra i utvikling og bevaring av eksisterende bygningsmasse inkl. bevaringsverdige bygninger. Vi har i dag en ledende posisjon, men har en strategi om ytterligere utvikling og økte markedsandeler innen fagfeltet. Vi søker kontakt med siste års masterstudenter med fordypning innen fag relatert til bygningsforvaltning / husbygningsteknikk, alternativt bachelorstudenter med fagbrev innen f.eks. tømrer og murer, som ønsker å bli med på laget vårt fra sommeren 2019. Typiske oppgaver vil være rådgivning innen eksisterende konstruksjoner som f.eks. tilstandsanalyser, skadeoppdrag, rehabilitering, ombygging og restaurering av nye og gamle/verneverdige bygg og konstruksjoner (alle typer næringsbygg, industrianlegg, kulturbygg, helsebygg, boliger, bruer, kaier og andre samferdselskonstruksjoner). Vi jobber innen alle faser fra mulighetsstudier/tilstandsanalyser/vedlikehold via detaljprosjektering og oppfølging i byggefasen til forvaltning og riving. Avdelingen har startet opp arbeidet med å sette fremtidens utviklings- og strategiske mål, blant annet med en klar ambisjon om vekst og produktutvikling for å kunne ta en enda tydeligere ledende posisjon innenfor ombygginger/rehabilitering/tilstandsvurdering. Vi arbeider med mange spennende oppdrag som gir gode karrieremuligheter. Vi forventer at du har sterk faglig bakgrunn og at du er motivert, ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner. Arbeidsoppgaver Tilstandsanalyse og utarbeidelse av vedlikeholdsplaner inkl. befaringer av alle typer konstruksjoner Utarbeidelse av beskrivelser / detaljprosjektering ifbm rehabilitering, ombygging og restaurering Oppfølging av byggeplass Byggesak Byggskader Kvalifikasjoner Høyere utdanning fra universitet/høyskole med mastergrad, bachelorgrad kombinert med fagbrev eller tilsvarende Faglig engasjert med gode resultater fra studiene Har under utdannelse tatt fag innen noen av følgende emner: bygningsfysikk, bygningsforvaltning, rehabilitering- og ombyggingsteknikk, tilstandsanalyser, bygningsvern, bestandighet og vedlikehold av betongkonstruksjoner, husbygningsteknikk Personlige egenskaper Strukturert og pliktoppfyllende Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk språk   Vi tilbyr En unik mulighet til å bli en del av et av Norges mest anerkjente rådgivermiljøer En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver i et dynamisk miljø med gode utviklingsmuligheter Fadderordning for nyutdannede Et regionalt nettverk av nyansatte på tvers av fagfelt Konkurransedyktige betingelser Aksjespareprogram for alle ansatte Gode pensjons- og forsikringsordninger Moderne lokaler sentralt i Oslo, enten på Skøyen eller Ryen Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår og i hele påsken Firmahytter Søknadsfrist 25/11/2018 Sted Oslo, NO (Primære) Generell informasjon Søknadsfrist 25/11/2018 Søknader behandles fortløpende Søknad skal inneholde følgende: Søknadstekst CV Karakterutskrift
25.11.2018 Oslo
Med bakgrunn i økt oppdragsmengde søker vi medarbeider til vårt kontor i Narvik der hovedarbeidsoppgavene vil være prosjektering og rådgivning innen fagområdet elkrafteknikk og SD/automatisering. Vi ønsker at du har interesse for og kan være en solid bidragsyter innen vår digitale satsing. Det legges stor vekt på forståelsen av praktiske og økonomisk tekniske løsninger og detaljer. Vi ønsker at du har god tverrfaglig forståelse innen byggeprosjekter, og du må kunne takle grensesnitt mot andre fagområder og prosjektaktører. Som medarbeider hos oss vil du vil bli en del av et sterkt og erfarent fagmiljø. Vi har en variert kundebase med oppdrag for alt fra mindre lokale utbyggere til offentlige og større selskaper innenfor bygg- og eiendom, industri, anlegg, samferdsel og energi. Typiske arbeidsoppgaver vil være: Prosjektering av elektroanlegg i prosjekter innenfor bygg og eiendom, industri, anlegg, samferdsel og energi Utførelse av beregninger, samt saksbehandling og oppfølging i prosjekter Utarbeidelse av konkurranse- og arbeidsgrunnlag i form av beskrivelser og tegninger For deg med noe erfaring vil det også være oppdragsledelse for egne oppdrag og disiplinledelse i flerfaglige oppdrag. Kvalifikasjoner Høyere utdanning fra universitet/ høyskole eller tilsvarende innen fagområdet elkraftteknikk eller SD/automasjon Minimum 3 års erfaring med prosjektering/rådgivning, men nyutdannede kan også søke Gode tekniske og teoretiske kunnskaper, gode kreative egenskaper, samt evne til å tenke praktisk vil også bli verdsatt Gode norskkunnskaper   Personlige egenskaper Selvstendig, fleksibel og omgjengelig Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser Være løsningsorientert og ha en praktisk tilnærming til oppgavene Må trives med tekniske utfordringer God tverrfaglig forståelse og kunne takle grensesnitt mot andre fagområder og prosjektaktører Vi tilbyr Utviklende og interessante arbeidsoppgaver med muligheter for faglig og personlig utvikling Mulighet for deltakelse i landsdekkende kompetansenettverk Et godt inkluderende arbeidsmiljø Gode pensjons- og forsikringsordninger Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår og i hele påsken Bedriftshytter, et aktivt bedriftsidrettsmiljø og sosiale aktiviteter Nærhet til flott natur og turmuligheter Søknadsfrist 26/11/2018 Sted Narvik, NO (Primære) Generell informasjon Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, anbefales det at vitnemål godkjennes av NOKUT (www.nokut.no).
26.11.2018 Narvik

Sommerjobb i Multiconsult Internship

Vi har mange spennende initiativer for deg som er student. Blant annet tilbyr vi hvert år en rekke spennende sommerengasjementer. Målet er istandsetting. Vi ønsker å istandsette deg til å velge en karriere hos oss ved å tilby en god og spennende første-erfaring. Et sommerengasjement hos oss gir deg innsikt i det gode arbeidsmiljøet, mangfoldet av medarbeidere og de utfordrende arbeidsoppgavene vi jobber med. Hver sommer tilbyr vi egne sommerprosjekter for studenter. Vi søker etter de riktige studentene som vi setter sammen i tverrfaglige studentteam som jobber i våre pågående kundeprosjekter, enten i Norge eller internasjonalt. Problemstillingene som utgjør utgangspunktet for sommerprogrammene er altså reelle. Alle team får utdelt hver sine faglige veiledere og samarbeider tett med våre fagmiljøer gjennom hele sommeren. De siste årene har vi tilbudt sommerprogrammene Must Energi – Vannkraft, Must Konstruksjon, Must Arktisk og Must Energi – Vindkraft. I tillegg til sommerprogrammene tilbyr vi hvert år også en rekke spennende og utfordrende sommerjobber med varierte oppgaver i samtlige av våre regioner og innen de aller fleste av våre fagområder. Sommerstudentene våre skal alltid få et positivt og riktig bilde av hvordan det er å jobbe i Multiconsult. Etter sommeren 2014 svarte samtlige av våre sommerstudenter at sommeren de tilbrakte hos oss ga dem verdifull erfaring, og at de ville anbefale andre å søke sommerjobb hos oss.
Antall interns
60 (50-60 sommerstudenter)
Sted
Norge
Les mer

Rekrutteringskalender

 • NOV 23
  2018
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • NOV 25
  2018
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • NOV 26
  2018
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Multiconsult for studenter

Filmer

"Det vi har gjort er hva vi har blitt. Hva vi gjør er det vi blir." Multiconsult selskapsfilm.
En fly-through gjennom prosjektet Smisto kraftverk.
Håkon Treu Eriksen jobber med prosjekterings- og oppdragsledelse av store oppdrag i Multiconsult. Se hvordan han har det på jobb, og hør han fortelle om viktigheten av god bruk av gjennomføringsmodeller i oppdrag.
Stasha Patrick er elkraft-ingeniør i Multiconsult. Se hva hun jobber med og hvordan arbeidet bidrar til å gjøre miljøet tryggere.
Anders jobber med akustikk i Multiconsult. Kan det være noe gøy, da?
Hans-Petter Johanessen har jobbet 2,5 år i Multiconsult. Se hva han synes har vært høydepunktet så langt.
Herman Smith er rådgiver innen vannkraft i Multiconsult, hvor han blant annet jobber med et av Norges første tegningsløse prosjekt, Smisto. Dette er det største vannkraftsprosjektet i Norge på over ti år.
Sondre Fossheim har vært sommerstudent hos Multiconsult, i Energiavdelingen. Se hva han har jobbet med hos oss:)
Møt Elisabeth i avdeling samferdsel og infrastruktur
Emmi har hatt sommerjobb i Multiconsult. Hør om hennes erfaringer her.
Torill Vik var ferdig utdannet for halvannet år siden og jobber med VVS i Multiconsult. Her jobber hun med Campus Ås, et av våre mest teknisk utfordrende prosjekter.
Rune Winther brenner for å effektivisere risikostyringsprosessen. Han ble i 2015 kåret til Årets Ildsjel av RIF for sin innsats i en ekspertgruppe. Se hvordan han bruker kompetansen i Multiconsult.
Anders Ulvestad jobber med geoteknikk i Multiconsult. Han er opptatt av å lære av de flinke spydspissene innenfor faget, blant annet gjennom et marint fagforum.
Håkon Treu Eriksen jobber med prosjekterings- og oppdragsledelse av store oppdrag i Multiconsult. Se hvordan han har det på jobb, og hør han fortelle om viktigheten av god bruk av gjennomføringsmodeller i oppdrag.
Marie Bjørshol har det siste året jobbet med å prosjektere tre gigantiske kompressorbygg, hvert på rundt 1.000 tonn, som er transportert fra verftet i Verdal til Nyhamna Gassbehandlingsanlegg. VIS MER
Stanislas jobber med solenergi i Multiconsult. Han er med på prosjekter i flere land, og har blant annet bidratt til at 92 landsbyer i Kamerun fikk energi fra sol. Han liker å jobbe med prosjekter med mening i Multiconsult og gi elektrisitet til folk som trenger det.
Se hvordan Magnus jobber med oppgaver innen geo hos oss:)
Multiconsult er full av engasjerte medarbeidere innenfor ulike spesialfag. Se hvorfor akustiker Svein Are synes det er gøy å jobbe med støy:)

Fakta om Multiconsult

Adresse

Nedre Skøyen vei 2

0276 Oslo