Multiconsult

(Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Bygg / Anlegg / Entreprenør, Olje / Gass / Energi / Kraft)

Multiconsult er et av Norges og Nordens ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av våre dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Multiconsults virksomhet er delt inn i seks ulike forretningsområder:

 1. Bygg & eiendom
 2. Industri
 3. Olje & gass
 4. Samferdsel & infrastruktur
 5. Energi
 6. Miljø & naturressurser

Les mer her

Les mer om Multiconsult
30.04.2017 Fredrikstad

Jobbmuligheter i Multiconsult

Multiconsult skal være broen mellom det som en gang var og det som senere skal bli der mennesker ferdes. Vår muliggjøringskultur handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Det handler om å se muligheter der andre ser hindre og det handler om å sprenge grenser der andre fristes til å gå rundt.

For deg som er nysgjerrig på en karriere i Multiconsult kan vi liste opp mange gode grunner for å ønske seg inn i våre rekker, her er seks av dem:

 1. Spennende prosjekter
 2. Gode leveranser og sterkt faglig miljø
 3. Prestisjeprosjekter
 4. Anerkjente kunder
 5. Ansvar og frihet
 6. Balanse mellom jobb og fritid

Les mer her

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Must – Multiconsult for studenter

Must er Multiconsults samlebetegnelse for satsingen mot studenter ved universiteter og høyskoler.

Følg gjerne Must på Facebook for å enkelt holde deg oppdatert på hva som rører seg hos oss.

Multiconsult skal være et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt i bransjen. Selv om vi vurderes som en av de mest attraktive arbeidsgiverne, er konkurransen tøff. Som student er du nøkkelen til at vi når målene våre. Multiconsult verdsetter unge nye medarbeidere som kan tenke nytt, og vi trenger deg som tør å utfordre etablerte standarder.

Vi har derfor mange spennende initiativer til deg. Målet med disse er istandsetting. Vi ønsker å istandsette deg til å velge en karriere hos oss ved å tilby en god og spennende første-erfaring. For at du skal få et positivt og riktig bilde av hvordan det er å jobbe i Multiconsult, legger vi hvert år ned stor innsats i å tilby spennende og utfordrende sommerjobber.

Vi tilbyr også gode og attraktive master-, prosjekt- og bacheloroppgaver, innenfor de aller fleste av våre fagområder. Det er egentlig bare dine interesser som begrenser mulighetene. Kunne du tenkte deg å skrive oppgave i samarbeid med, og med veiledning fra oss? Ta i så fall direkte kontakt med et av våre kontorer direkte for henvisning til riktig fagmiljø.

Som student er du sentral for at Multiconsult også i fremtiden realiserer spennende prosjekter og samfunnsutvikling. Vi har samtidig forventninger til deg. Vi forventer at du ønsker faglige utfordninger, og at du tar vare på det viktigste vi har, kundene våre.

Les mer her

Les mer om jobbmuligheter i Multiconsult

Ledige stillinger hos Multiconsult

 • Til vår avdeling for Spesialrådgivning, seksjon Bygningsforvaltning og Bygningsfysikk, søker vi 1-2 sivilingeniører med utdannelse innen bygningsfysikk, husbyggingsteknikk, bygningsforvaltning, tilstandsanalyser, energibruk i bygninger og/eller bestandighet, vedlikehold og reparasjon av betongkonstruksjoner. Både nyutdannede og erfarne kandidater oppfordres til å søke. Stillingen byr på varierte arbeidsoppgaver med hensyn til rådgivning og prosjektering innenfor alle bygningskategorier, både for nybygg og eksisterende byggverk. Arbeidsoppgaver Bygningsfysikk (varme, fukt, luft og materialer) Tilstandsanalyser alle typer bygg Tidligfaserådgivning Energiberegninger Energimerking ekspertnivå Energianalyse og -rådgivning Kuldebroberegninger Byggskader Bygningsforvaltning Integrerte prosjekter  Prosjektering av ombygging og rehabilitering  Bygningsfysisk prosjektering fra skissefase til ferdigstillelse Bygningsvern Uavhengig kontroll av bygningsfysisk prosjektering og utførelse Direkte rådgivning til kunder BREEAM NOR Inneklima Livssykluskostnader  Oppdragsledelse, enfaglig og flerfaglig. Byggeledelse. Kvalifikasjoner Sivilingeniør/ Mastergrad – Bygg og Miljøteknikk Faglig bakgrunn innen bygningsfysikk, husbyggingsteknikk, bygningsforvaltning, energibruk i bygninger, inneklima,tilstandsanalyser og/ eller bestandighet, vedlikehold og reparasjon av betongkonstruksjoner Personlige egenskaper Faglig engasjert Faglig sterk Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, både skriftlig og muntlig Resultat- og løsningsorientert Selvstendig og initiativrik Strukturert og pliktoppfyllende Multiconsult tilbyr   Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere Et flerfaglig arbeidsmiljø, som gir de gode løsningene for kundene Aksjeprogram for ansatte Mulighet til å påvirke egen hverdag  En fleksibilitet som legger til rette for en sunn balanse mellom hjem og arbeid En vekst både personlig og faglig, som gir medansvar og optimal utnyttelse av egne evner Mulighet til å utvikle faglig spisskompetanse Deltagelse i landsdekkende fagkompetansenettverk Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger Fem uker ferie, samt fri i romjul og påske Aktivt bedriftsidrettslag (fotball, klatring, turgruppe, ski, kajakk, orientering, svømming, osv.) Styrketreningsrom på jobben Mange sosiale aktiviteter Firmahytter i Myrkdalen og på Filefjell  Ansattparkering, sykkelparkering og garderobefasiliteter Rabattert medlemskap hos SATS-Elixia og Aktiv365 Rabatterte ordninger hos MX-sport, Sykkelsenteret, Hertz, Norwegian, Thon Hotels og First Hotels Moderne lokaler sentralt på Nesttun
  01.05.2017 Bergen
 • Vi søker Senioringeniør innen til Avdeling Industri, Olje & Gass, Energi, seksjon konstruksjonsteknikk. Vi søker selvstendig og innovative person som ønsker å jobbe og utvikle seg innen fag og prosjektering av konstruksjoner. Avdelingens oppdragsportefølje dekker hele landet og trekker på ressurser fra andre regioner. Det medfører en fleksibilitet i arbeid og interregionalt samarbeid. En utfordrende mulighet for deg som ønsker en stilling hvor du får utviklet din spisskompetanse og bredde innen rådgiving og prosjektering. Stillingen byr på varierte arbeidsoppgaver innen forretningsområdene Industri, Olje og Gass, Energi. Dersom du liker å jobbe i tverrfaglige team og målrettet i en variert og utfordrende rolle, er dette en stilling du bør se nærmere på. Arbeidsoppgaver Arbeidsoppgavene vil omfatte oppdrags- og disiplinledelse i våre oppdrag. Gjennom dette følger det styring og ledelse av fagområdet innen ulike typer oppdrag. Det vil bli lagt vekt på erfaring med lederegenskaper og god faglig forståelse fra ulike oppdragstyper. Det er en fordel med bred faglig forståelse, takle ulike materialer og grensesnitt mot andre fagområder og prosjektaktører. Du må, i tillegg til å ha god kompetanse på analyser og prosjektering, være byggeteknisk løsningsorientert og ha en praktisk tilnærming til oppgavene. Vi deltar i prosjekter over hele landet og jobber tett med våre øvrige regioner. Du bør kunne samarbeide med mange ulike typer mennesker, både internt i Multiconsult og eksternt med kunder og samarbeidspartnere. Stillingen omfatter bl.a Faglig disiplinledelse og prosjektering Analyser, stål og betong Budsjett- og fremdriftsansvar i oppdrag Kundekontakt/salg Håndtering av entreprenører Kvalifikasjoner Ingeniør/sivilingeniør med kompetanse innen konstruksjonsteknikk, bygg- og anleggsteknikk Mer enn 5 års relevant erfaring Erfaring med prosjektering av stål- og betongkonstruksjoner Revit/Autocad kompetanse Kjennskap til FEM analyse Erfaring fra konsulent- eller entreprenørvirksomhet er en fordel Kjennskap til de mest brukte norske kontraktstandardene Erfaring med utarbeidelse av forespørsler og gjennomføre kontraktsforhandlinger Personlige egenskaper Selvstendig, kreativ og faglig engasjert Resultat- og løsningsorientert Nytenkende Må trives med tekniske utfordringer Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper Multiconsult tilbyr Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Moderne lokaler sentralt i Fredrikstad Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken Firmahytter En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø  
  30.04.2017 Fredrikstad
 • Vi søker en seniorkonsulent som ønsker å ta del i utvikling av kommersielle løsninger for kunder innen fornybar energi. Du vil jobbe med problemløsning, finansieringsløsninger, forretningsutvikling og strategi for kunder i Norge og internasjonalt. Våre løsningsforslag bærer preg av at vi trekker på selskapets teknologikompetanse i kommersielle og strategiske problemstillinger. Det er viktig at du trives i treffpunktet mellom teknologi og økonomi og at du tar en proaktiv rolle i kundedialogen. Arbeidsoppgaver Strategi og forretningsutvikling for kunder i Norge og utlandet Endringsprosjekter innen energi offentlig og privat sektor Rådgivning relatert til finansiering og realisering av nye fornybarprosjekter Analyse av rammeverk og støtteordinnger innen fornybar energi Konkurrent- og markedsanalyse Rådgivning i elektrifiseringsprosjekter i Afrika og Asia Analyse gjennom bruk av finansielle modeller og databaser Utarbeidelse av tilbud og gjennomføring av salgsprosesser Kvalifikasjoner Mastergrad innen relevant fagområde. Gjerne en kombinasjon av teknologi, økonomi og samfunnsfag Minimum 5 års erfaring. Gjerne fra et ledende konsulentselskap Erfaring fra kraftbransjen, teknologiutvikling, finans og/eller erfaring fra energi for utvikling Meget sterke analytiske evner Avansert bruker av Excel (og gjerne andre analyse og databaseverktøy) Meget sterke engelskkunnskaper (fransk er et stort pluss) Personlige egenskaper Kreativ og faglig engasjert Selvstendig og initiativrik Resultat- og løsningsorientert Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper Kan bidra med ansvar, engasjement og lagspill i tråd med Multiconsults kjerneverdier Multiconsult tilbyr Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Moderne lokaler sentralt i Oslo Fri mellom jul og nyttår samt i påsken Firmahytter En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø  
  30.04.2017 Oslo
 • Multiconsult har en ambisiøs vekststrategi som gir muligheter for nye og spennende oppdrag i inn- og utland. Vi søker derfor nye rådgivere og oppdragsledere til våre prosjekter innen elkraftfaget. Vi er på jakt etter deg som ønsker å redde verden med ren energi. Aktuelle kandidater må kunne vise til god fagkunnskap om, eller erfaring innen kraftsektoren relatert til utbygging/rehabilitering/analyse av kraftnett, kraftsystem eller kraftverk. Du har sterk interesse for faget ditt og liker å jobbe i tverrfaglige oppdrag og i kontakt med kunder. Stillingene byr på varierte arbeidsoppgaver innen rådgivning og prosjektering og vil innebære å være fremoverlent på tekniske løsninger og samtidig  beviist på hva som er kommersielt interessant for våre kunder. I en tid med store endringer innen energisektoren vil du som rådgiver ha en viktig rolle fordi du kan spille på fagkompetanse, samarbeid og bransjekunnskap. Arbeidsoppgaver Prosjektering, analyse og rådgivning innen høyspentanlegg og kraftsystem i inn- og utland (eksempelvis for nettstasjoner, kabelsystemer og ledninger, koblingsanlegg, kontrollanlegg, hjelpeforsyningsanlegg, jording, elektrifisering og HVDC-systemer) Rådgivning og prosjektering av kraftstasjoner og nettløsninger relatert til fornybar energi som vannkraft, solenergi, vindkraft og havvindkraft Oppdragsledelse og -gjennomføring for våre energi- og elkraftprosjekter Forretningsutvikling og problemløsning for kunder i Norge og internasjonalt Gjennomføring av systemanalyser, fagstudier og beregninger Utarbeidelse av tilbudsunderlag og evaluering for ulike utbyggere, oppfølging på byggeplass Utarbeidelse og gjennomføring av elektrifiseringsplaner Utarbeidelse av tilbud og gjennomføring av salgsprosesser Utredninger av ulike alternativer til nettutbygging Kvalifikasjoner Relevant Bachelor/Master/Sivilingeniør-utdanning innen elkraftteknikk, men annen bakgrunn kan også være aktuelt Erfaring fra energibransjen, gjerne et ledende konsulent-, kraft- eller nettselskap. Nysgjerrig etter å lære Sterke analytiske evner Svært gode norsk og engelskkunnskaper Erfaring fra prosjektledelse Gjerne kjennskap til relevante beregningsverktøy Personlige egenskaper Kreativ og faglig engasjert Strukturert og pedagogisk Selvstendig og initiativrik Ordentlig Resultat- og løsningsorientert Ærlige kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper Ansvarsfull, engasjert og en lagspiller i tråd med Multiconsults kjerneverdier Multiconsult tilbyr Et arbeidsmiljø kjent for å være svært levende og inkluderende Kompetente og engasjerte medarbeidere Spennende og varierte arbeidsoppgaver En mulighet til å utvikle spisskompetanse og bredde innen rådgiving og prosjektering  Mange spennende nasjonale og internasjonale prosjekter som du kan bli en del av Konkurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Moderne lokaler sentralt i Oslo Fri mellom jul og nyttår samt i påsken i tillegg til fem uker ferie Firmahytter og bedriftsidrettslag En ekspansivt selskap kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø  
  28.04.2017 Oslo
 • Forretningsenhet Nord har den siste tiden hatt flere større oppdrag på Svalbard hvor vi blant annet har prosjektert Ny Geodesistasjon i Ny Ålesund, en utvidelse av servicebygget til Svalbard Satelittstasjon på Platåberget utenfor Longyearbyen, og er i gang med utvikling av nytt kontor for Telenor i Longyearbyen. Vi tror utviklingen i nordområdene og på Svalbard vil fortsette i tiden fremover. Våre medarbeidere ved vårt kontor i Longyearbyen skal etter flere år på Svalbard flytte tilbake til fastlandet. Vi søker derfor etter nye medarbeidere til vårt kontor her, som kan fortsette den fine utviklingen vi har hatt i Longyearbyen de siste årene. Vi søker etter selvstendige medarbeidere med erfaring innen prosjektering og/eller bygge- og prosjektledelse med interesse for de utfordringene som er i kaldt klima og arktiske strøk. Du tilbys varierende arbeidsoppgaver innenfor ditt fagfelt på bygg- og anleggsprosjekter på Svalbard og i Nord-Norge, og avhengig av oppdragsmengde og interesser vil det også være aktuelt å delta på prosjekter i andre deler av Norge.  Kvalifikasjoner Høyere utdanning fra universitet, høyskole eller tilsvarende med relevant faglig bakgrunn innen ingeniørfag Minimum 3 års erfaring med prosjektering innen bygg og anlegg eller prosjekteringsledelse God teknisk innsikt God muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk Personlige egenskaper Positiv, engasjert og selvstendig Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper God tverrfaglig forståelse og kunne takle grensesnitt mot andre fagområder og prosjektaktører Være løsningsorientert og ha en praktisk tilnærming til oppgavene Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser Multiconsult tilbyr Utviklende og interessante arbeidsoppgaver med muligheter for faglig og personlig utvikling Mulighet for deltakelse i landsdekkende kompetansenettverk Godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Fleksibel arbeidstid Fem uker ferie - og fri mellom jul og nyttår samt i påsken Firmahytter Aktivt bedriftsidrettslag og sosiale aktiviteter Nærhet til flott natur og turmuligheter Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, anbefales det at vitnemål godkjennes av NOKUT (www.nokut.no).  
  08.05.2017 Svalbard og Jan Mayen
 • Vi trenger å styrke avdeling for "Prosjektledelse og spesialrådgivning" med en erfaren prosjektleder/prosjekteringsleder. En spennende mulighet for deg som ønsker en stilling hvor du får brukt din spisskompetanse i en virksomhet som utgjør en spydspiss innen teknologisk utvikling. Stillingen byr på varierte arbeidsoppgaver innen rådgivning og prosjektering. Vi ser spesielt etter kandidater med erfaring fra koordinering av RI-fag i oppdrag, og/eller koordinering mellom rådgiver og entreprenør. Dersom du liker å jobbe tverrfaglig og kunderettet i en variert og utfordrende rolle, er dette en stilling du bør se nærmere på. Arbeidsoppgaver • Oppdrags- og disiplinledelse • Prosjekteringsledelse • Prosjektledelse• Rådgivning • Kundeoppfølging Kvalifikasjoner Kvalifikasjoner • Relevant utdanning fra høgskole/universitet • Faglig bakgrunn og 5 - 10 års erfaring fra tilsvarende oppgaver er ønskelig • Erfaring fra ledelse av større tverrfaglige prosjekter innenfor bygg- og anleggsbransjen Personlige egenskaper • Kreativ og faglig engasjert • Selvstendig og initiativrik • Resultat- og løsningsorientert • Må trives med tekniske utfordringer • Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper Multiconsult tilbyr • Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere • En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter • Konkurransedyktige betingelser • Gode pensjons- og forsikringsordninger • Moderne lokaler sentralt i Fredrikstad og Moss • Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken • Firmahytter • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø
  15.05.2017 Fredrikstad
 • Ansvarsområde Vi søker etter en ing/siv ing med kompetanse innen vann, avløp og overvann. Oppgaver vil være å planlegge, prosjektere VA-prosjekter. Vi har både enfaglige og tverrfaglige prosjekter, og de skal ledes og styres med tanke på framdrift, kvalitet og økonomi. Kvalifikasjoner Høyere utdanning fra universitet/høyskole eller tilsvarende faglig bakgrunn innen VA-teknikk Minimum 5 års relevant erfaring Selvstendig, fleksibel, omgjengelig, god teknisk innsikt, praktiske evner og god skriftlig fremstillingsevne Erfaring med prosjektering og beskrivelser, og gjennomføring av prosjekter innen VA - Fordel med erfaring med disiplinledelse/oppdragsledelse Fordel med kjennskap til Autocad / Novapoint. Ønskelig med erfaring innen vann- og avløpsrensing i tillegg til generell god VA kompetanse. Multiconsult tilbyr  Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere  En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter  Konkurransedyktige betingelser  Gode pensjons- og forsikringsordninger  Moderne lokaler sentralt i Fredrikstad  Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken  Firmahytter  En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø  
  15.05.2017 Fredrikstad, Moss
 • Til vår avdeling for Samferdsel og Infrastruktur søker vi etter personer med interesse og kompetanse innen bru- og samferdselskonstruksjoner Erfarne konstruktører med erfaring innen beregninger og analyse. Vi søker etter personer som er selvstendige, fleksible og omgjengelige og har god skriftlig framstillingsevne. Som ansatt i Multiconsult har du muligheten til å delta i store prosjekter både regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Ansvarsområde Vi søker primært personer som er i stand til å ivareta et ansvar som faglig støttespiller i store og små oppdrag, eller som har erfaring nok til å være disiplinleder innen konstruksjonsfaget.  Kvalifikasjoner og personlige egenskaper Høyere utdanning fra universitet/høyskole innen konstruksjonsteknikk Minimum 5 års relevant erfaring Erfaring med prosjektering og beskrivelser, og gjennomføring av prosjekter innen vei og jernbane Erfaring innen dimensjonering og analyser av samferdselskonstruksjoner Erfaring med beskrivelser etter prosesskode Multiconsult tilbyr Et meget godt arbeidsmiljø Gode sosiale ordninger Konkurransedyktige betingelser Gode forsikringsordninger Utfordrende arbeidsoppgaver i et spennende og tverrfaglig miljø Gode muligheter for personlig utvikling i et sterkt fagmiljø og samarbeid med andre seksjoner / regioner    
  15.05.2017 Fredrikstad

Sommerjobb i Multiconsult Internship

Vi har mange spennende initiativer for deg som er student. Blant annet tilbyr vi hvert år en rekke spennende sommerengasjementer. Målet er istandsetting. Vi ønsker å istandsette deg til å velge en karriere hos oss ved å tilby en god og spennende første-erfaring. Et sommerengasjement hos oss gir deg innsikt i det gode arbeidsmiljøet, mangfoldet av medarbeidere og de utfordrende arbeidsoppgavene vi jobber med. Hver sommer tilbyr vi egne sommerprosjekter for studenter. Vi søker etter de riktige studentene som vi setter sammen i tverrfaglige studentteam som jobber i våre pågående kundeprosjekter, enten i Norge eller internasjonalt. Problemstillingene som utgjør utgangspunktet for sommerprogrammene er altså reelle. Alle team får utdelt hver sine faglige veiledere og samarbeider tett med våre fagmiljøer gjennom hele sommeren. De siste årene har vi tilbudt sommerprogrammene Must Energi – Vannkraft, Must Konstruksjon, Must Arktisk og Must Energi – Vindkraft. I tillegg til sommerprogrammene tilbyr vi hvert år også en rekke spennende og utfordrende sommerjobber med varierte oppgaver i samtlige av våre regioner og innen de aller fleste av våre fagområder. Sommerstudentene våre skal alltid få et positivt og riktig bilde av hvordan det er å jobbe i Multiconsult. Etter sommeren 2014 svarte samtlige av våre sommerstudenter at sommeren de tilbrakte hos oss ga dem verdifull erfaring, og at de ville anbefale andre å søke sommerjobb hos oss.
Antall interns
60 (50-60 sommerstudenter)
Sted
Norge
Les mer

Rekrutteringskalender

 • APR 28
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • APR 30
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 01
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Viktigheten av gode bilder og eventuelt film!

Vi anbefaler at du laster opp bilder av virksomheten og eventuelt av produktene / tjenestene dere tilbyr. Legg gjerne også til bildebeskrivelser. Bildene vises i stillingsannonser og andre steder hvor dere presenteres.


Vår partner Kubrix Film & Foto er spesialisert innen bedriftsfoto og film for rekruttering og employer branding

Bedrifter som er medlemmer hos KarriereStart.no får gratis konsultasjon, samt halv pris på første oppdrag. Les mer på kubrix.no eller kontakt oss.

Kontaktperson

Multiconsult for studenter

Videoer

Fakta om Multiconsult

Adresse

Nedre Skøyen vei 2

0276 Oslo