<  
>  

NCCs Kompetanse- og rekrutteringsprogram

Gjennom NCCs Kompetanse- og rekrutteringsprogram (KR-programmet) får du verdifull innsikt og kompetanse om hvordan det er å jobbe i NCC.
Stillingstype
Antall interns
10 (flere)
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Om programmet

KR-programmet skal gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse. Du vil også få muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse gjennom relevant arbeidserfaring. Veien til fast ansettelse i NCC går ofte gjennom disse plassene.

Hva er KR-programmet?
KR-programmet er en invitasjon til 2.-års ingeniører/bachelor og 3. og 4.-års sivilingeniør/mastergrad-studenter. NCC tilbyr sommerjobb og praksis i sommerferiene mens du studerer (eks. de to siste somrene for masterstudenter som går i 3. klasse).

I tillegg arrangeres det seminardager i løpet av studietiden mens du er tilknyttet programmet. Her vil du få anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, og få faglig påfyll fra NCC. Du vil også få mulighet til å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med NCC, hvis dette er ønskelig.

Hvordan søker jeg KR-programmet?
Nye sjanser for å søke seg til KR-programmet kommer rett etter nyttår i 2023!

Fra januar til mars 2023 kjører vi i gang rekruttering av KR-studenter, for oppstart sommeren 2023.

Så følg med på vår utlysning som publiseres under "ledige stillinger" når tiden kommer!

Du kan også abonnére på ledige stillinger, slik at du blir varslet så snart vi legger ut stillingen du er på jakt etter - abonnér på ledige stillinger her

Ledige stillinger KR-programmet
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Les om:
logo
Bli lærling i NCC
NCC tar inn lærlinger i fagene betong (forskaling og armering), tømrer, murer, maler, vei- og anleggsfaget, fjell- og bergverksfaget, anleggsgartnerfaget, asfaltfaget, brønn- og borefaget, elektrikerfaget, anleggsmaskinmekaniker, anleggsmaskinfører og anleggsmaskinreperatør. Som yrkesarbeider i NCC får du mange spennende utfordringer. Våre medarbeidere bygger blant annet næringsbygg, skoler, hus, veier, broer, tunneler og store anlegg.  Du får egen veilederI dag har vi rundt 90 lærlinger i NCC inkludert datterselskaper. For å kunne sette deg inn i arbeidet og få en variert og bred utdanning som lærling, får du tildelt en veileder. Veilederens rolle er å støtte lærlingen i sin utvikling og se til at hun eller han tilegner seg flere arbeidsmetoder. NCCs lærlingprogram sørger for at du får en god og nødvendig oppfølging gjennom hele perioden. Sammen utarbeider vi et tilpasset program med hensyn til arbeidssted og læreplan. Etter endt fagprøve og en eventuell ansettelse er mulighetene mange, med spennende arbeidsområder i hele NCC-konsernet.
logo
Studentoppgaver - bachelor og master
I tillegg til å skrive om et interessant tema, er oppgaveskrivingen en utmerket måte å bli kjent med vår organisasjon på, få verdifull erfaring og knytte kontakter for fremtiden. Dessuten lærer også vi deg å kjenne, og du får vist hva du er god for! Søknad om å skrive oppgave i samarbeid med NCC Vi har to ulike tilnærminger til å skrive en studentoppgave med oss:enten har vi i NCC forslag til et emne, eller så har du som student et eget forslag. Hvis vi har egne konkrete problemstillinger som du kan hjelpe oss med, presenterer vi dem på denne siden. For øyeblikket har vi følgende studentoppgave vi ønsker løst: "Planlegging og utførelse av pelehode ved bygging av brufundamenter i vann" Hvert vår- og høstsemester mottar vi mange søknader fra studenter som ønsker å skrive oppgave i samarbeid med oss i NCC. Vi prioriterer samarbeid rundt oppgaveskriving med de studentene som allerede er tilknyttet vårt Kompetanse- og rekrutteringsprogram (KR-programmet). I tillegg forsøker vi også å bistå andre studenter som kommer til oss med spesifikke temaer og spennende idéer som kan være av interesse for oss i NCC! For å øke sjansene dine for å kunne skrive oppgave sammen med oss, er det viktig at du eller dere kommer med et grundig og konkret forslag til tema/problemstilling i søknaden (ca. 0,5 - 1 A4). Husk å søke allerede i semesteret før du skal starte arbeidet ditt. Det vil si skal du skrive til våren, må du sende inn søknad allerede i løpet av høstsemesteret året før.
logo
Til deg som er student!
For oss er det viktig å møte fremtidige ansatte allerede under studietiden. Samtidig kan vi tilby deg som student et tidlig innblikk i et spennende fremtidsyrke og gi deg muligheten til å bli kjent med NCC på som selskap og fremtidig arbeidsgiver. Møt NCC på næringslivsdager på universiteter, høyskoler og yrkesmesser Høsten/vinteren 2022: 13. oktober: Bedriftspresentasjon NCC, NTNU, Trondheim19. oktober: Næringslivsdagene 2022 + NCC bedriftspresentasjon, OsloMet, Oslo19. oktober: Karrieredagen 2022, NMBU, Ås1. november: BM-dagen, NTNU, Trondheim Vi gleder oss til å treffe dere på fysiske arrangementer som er planlagt utover høsten, etter en lang periode med mange digitale karrieredager de siste årene! NCCs ønske er å gi deg mulighet til å bli kjent med oss og hvordan vi arbeider, vårt studentprogram og hvilke karrieremuligheter vi kan tilby. Vårt mål er å rekruttere gode kandidater til nye spennende og utfordrende prosjekter i fremtiden. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål. Vi sees, enten på fysisk stand og bedriftspresentasjoner, eller digitalt! 
Andre ledige stillinger hos NCC
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Leder rekruttering og employer branding
Les mer om muligheter hos NCC
logo
Bli lærling i NCC
Som yrkesarbeider i NCC får du mange spennende utfordringer. Våre medarbeidere bygger blant annet næringsbygg, skoler, hus, veier, broer, tunneler og store anlegg.  Du får egen veilederFor å kunne sette deg inn i arbeidet og få en variert og bred utdanning som lærling, får du tildelt en veileder. Veilederens rolle er å støtte lærlingen i sin utvikling og se til at hun eller han tilegner seg flere arbeidsmetoder. NCCs lærlingprogram sørger for at du får en god og nødvendig oppfølging gjennom hele perioden. Sammen utarbeider vi et tilpasset program med hensyn til arbeidssted og læreplan. Etter endt fagprøve og en eventuell ansettelse er mulighetene mange, med spennende arbeidsområder i hele NCC-konsernet.
logo
Studentoppgaver - bachelor og master
I tillegg til å skrive om et interessant tema, er oppgaveskrivingen en utmerket måte å bli kjent med vår organisasjon på, få verdifull erfaring og knytte kontakter for fremtiden. Dessuten lærer også vi deg å kjenne, og du får vist hva du er god for! Søknad om å skrive oppgave i samarbeid med NCC Vi har to ulike tilnærminger til å skrive en studentoppgave med oss:enten har vi i NCC forslag til et emne, eller så har du som student et eget forslag. Hvis vi har egne konkrete problemstillinger som du kan hjelpe oss med, presenterer vi dem på denne siden. Gå til vår side for å se aktive studentoppgaver Vi prioriterer samarbeid rundt oppgaveskriving med de studentene som allerede er tilknyttet vårt Kompetanse- og rekrutteringsprogram (KR-programmet). I tillegg forsøker vi også å bistå andre studenter som kommer til oss med spesifikke temaer og spennende idéer som kan være av interesse for oss i NCC! For å øke sjansene dine for å kunne skrive oppgave sammen med oss, er det viktig at du eller dere kommer med et grundig og konkret forslag til tema/problemstilling i søknaden (ca. 0,5 - 1 A4). Husk å søke allerede i semesteret før du skal starte arbeidet ditt. Det vil si skal du skrive til våren, må du sende inn søknad allerede i løpet av høstsemesteret året før.
logo
Til deg som er student!
For oss er det viktig å møte fremtidige ansatte allerede under studietiden. Samtidig kan vi tilby deg som student et tidlig innblikk i et spennende fremtidsyrke og gi deg muligheten til å bli kjent med NCC på som selskap og fremtidig arbeidsgiver. Møt NCC på næringslivsdager på universiteter, høyskoler og yrkesmesser. Se hvor og når du kan treffe oss NCCs ønske er å gi deg mulighet til å bli kjent med oss og hvordan vi arbeider, vårt studentprogram og hvilke karrieremuligheter vi kan tilby. Vårt mål er å rekruttere gode kandidater til nye spennende og utfordrende prosjekter i fremtiden. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål. Vi sees, enten på fysisk stand og bedriftspresentasjoner, eller digitalt! 
logo
Jobbmuligheter som Tømrer
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Tømrer. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos NCC.
Om NCC

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre! Hver dag utfordrer vi oss selv til å skape en bedre morgendag og bærekraftige løsninger i toppsjiktet. Vi skal drive utviklingen, lytte, dele idéer og samarbeide.

En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCCs visjon er å fornye bransjen og levere de beste bærekraftige løsningene.

NCC er ett av Nord-Europas ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskaper, med en omsetning på 57 milliarder SEK og rundt 16.500 medarbeidere (i 2018).

NCC opererer i hele Norden. NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Building, NCC Infrastructure, NCC Industry og NCC Property Development.

Fokus på innovasjon - I NCC er innovasjon nøkkelen til å kunne skape de beste bærekraftige løsningene.

Les mer