Fortell om din rolle i NCC!

Jeg jobber med forskaling og støp på Flesland renseanlegg i Bergen. Jeg er bas og har ansvar for syv andre når jeg er på skift.

Vi jobber inne i en fjellhall, noe som krever en del ekstra logistikkarbeid. Selv om jobben er krevende trives jeg veldig godt. Dette er det tredje renseanlegget jeg jobber på for NCC.

Hvilke utfordringer møter du i jobben?

Det er så mange utfordringer! Jeg må hele tiden forholde meg til fremdriftsplanen, sørge for at vi oppnår best mulig resultat og har god sikkerhet på arbeidsplassen til enhver tid. I tillegg skjer det ofte uforutsette ting.

Hva er det morsomste med jobben i NCC?

Jeg får være med på flere store og utfordrende prosjekter. Det er stadig nye situasjoner å sette seg inn i, og jeg utvikler meg og lærer mye underveis.

Hva gjør NCC til en attraktiv arbeidsgiver?

NCC har spennende prosjekter over hele landet, og er et solid firma uten noe tull. Det er høy kunnskap blant de ansatte og mange trives så godt at de blir værende i selskapet i store deler av karrieren. På dette prosjektet har vi akkordsystem og styrer vår egen lønn, det gjør det ekstra motiverende å stå på og produsere (uten feil og skader) til fortest mulig tid.


Hvilke råd har du til ungdom som er på vei ut i arbeidslivet?

Velg NCC! Jeg vil anbefale unge å begynne i et stort firma som NCC, der det er ordnede forhold og et system som fungerer. Og ikke vær redd for å velge bygg- og anleggsbransjen! Det er stadig behov for fler!

Hvilke karrieremuligheter finnes i NCC?

Det er muligheter for dem som ønsker det, men selv har jeg ingen interesse av å sitte på kontor eller ha mer lederansvar. Jeg liker å ta i et tak og er veldig fornøyd med jobben jeg har!

Bakgrunn

Selskap: NCC Construction
Tittel: Forskalingsbas
Utdannelse: Tømrer og eksamen i betongfag

Hva motiverer deg på jobb?: På dette prosjektet har vi akkordsystem og styrer vår egen lønn, det gjør det ekstra motiverende å stå på og produsere (uten feil og skader) til fortest mulig tid.

Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger