Fortell om din rolle i NCC!

Jeg jobber som anleggsleder, og har ansvar for den daglige driften på byggeplassen. Det innebærer blant annet å styre og følge opp fremdriftsplanen og økonomien i prosjektet. Jeg har også personal- og HMS ansvar, og har tett kontakt med underentreprenører og byggherre.

Hvilke utfordringer møter du i jobben?

Av erfaring ser jeg at det ofte etterlyses mer informasjon ute i prosjekter. Det hender at viktig informasjon ikke når frem, og da kan det oppstå frustrasjon.

Kommunikasjon er nødvendig for å skape trygghet og engasjement, og avgjørende for å løse konflikter og unngå misforståelser. Det er mennesker vi jobber med. Du må kunne snakke med mennesker og forstå hvordan andre fungerer for å kunne hjelpe best mulig.

Hvorfor valgte du NCC?

Kjerneverdiene til NCC, ærlighet, tillit og respekt, er verdier som betyr mye for meg både i arbeidslivet og privat.

Hva er det morsomste med jobben i NCC?

Det morsomste er å være med å skape noe fra start til slutt! Vi begynner ofte med en jordflekk og avslutter med et fantastisk fint bygg som vi er veldig stolte av. Vi er et team som jobber tett sammen og gjør hverandre gode.


Det kan være noen tunge tak underveis, men det ser jeg på som lærerikt. Etter en lang byggeprosess med opp- og nedturer er det en veldig god følelse å overlevere bygget med rett kvalitet til rett tid.

Hvilke karriere- og utviklingsmuligheter finnes i NCC?

Vi bygger og utvikler boliger, næringseiendom, offentlige bygg, veier og annen infrastruktur. Bredden i prosjektene våre gjør at det er det store muligheter for dem som ønsker å utvikle seg og klatre på karrierestigen. Jeg har selv hatt flere stillinger internt. Etter seks år i Divisjon Anlegg ønsket jeg nye utfordringer og begynte i Divisjon Bygg.

Hvilke råd har du til dem som er på vei ut i arbeidslivet?

Ta utfordringene som kommer og stol på deg selv. Du blir aldri utlært i denne bransjen.

LES OGSÅ: Første jobb etter studiene: Slik går du frem

Bakgrunn

Selskap: NCC Construction
Tittel: Anleggsleder
Utdannelse: Byggingeniør, Høgskolen i Sør-Trøndelag

Hvilke utfordringer møter du i jobben? Det etterlyses ofte mer informasjon ute i prosjekter. Det hender at viktig informasjon ikke når frem, og da kan det oppstå frustrasjon. Jeg mener kommunikasjon er nødvendig for å skape trygghet og engasjement, og avgjørende for å løse konflikter og unngå misforståelser. Det er mennesker vi jobber med.

Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger