Fortell om din rolle i NCC!

– Jeg jobber med drift og vedlikehold i Anlegg. Om sommeren bygger vi veier, brygger og utemiljøer i barnehager. Vi drifter snøsmelteanlegget i vintersesongen, og rengjør gatene i Oslo sentrum når snøen smelter. Årstiden har mye å si for mine arbeidsoppgaver.

Hvilke utfordringer møter du i jobben?

– Jobben min krever mye planlegging, god merking og kontrollering. I fjor ble det likevel tauet inn 2500 biler i forbindelse med vårrengjøringen av Oslos gater.

Det er mye uforutsett som dukker opp i bakken som vi må ta hensyn til. Det er også utfordrende å utføre jobben når det er mye trafikk på veiene og fotgjengere som skal sikkert frem. Det hender at naboer klager når vi rengjør gatene om natten, men det hjelper med et smil og en hyggelig tone.

Hva er det morsomste med jobben i NCC?

– Det morsomste med jobben min er at den er så variert og at ingen dager er like. Det er mange utfordringer som må løses og stor variasjon i prosjektene vi utfører. Jeg møter også mange forskjellige mennesker. Det er også hyggelig når folk roser oss for arbeidet vi gjør. Gatene blir jo så fine og rene!

Hva gjør NCC til en spennende arbeidsgiver?

– NCC er en spennende arbeidsgiver fordi oppgavene er varierte og man har store muligheter for å utvikle seg videre. Det er mange utfordringer og oppgaver som må løses, og det er gøy.

Bakgrunn

Selskap: NCC Construction
Tittel: Formann
Utdanning: 3-årig handelsskole, fagbrev i betongfaget, ADK 1 sertifikat, sveisesertifikat for PE rør.

Hvilket råd har du til dem som skal ut i arbeidslivet? Du kommer langt med å være ydmyk og løsningsorientert.

Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger