<  
>  

Jobbmuligheter som Trainee - Samfunnsfag, psykologi

NCE Seafood Innovation
Jobbmuligheter som Trainee - Samfunnsfag, psykologi
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Trainee - Samfunnsfag, psykologi. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos NCE Seafood Innovation.
Relaterte stillingsannonser - Trainee - Samfunnsfag, psykologi
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos NCE Seafood Innovation
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Cathrine Gravdal
Les mer om muligheter hos NCE Seafood Innovation
logo
Seafood Trainee
Programmet Seafood Trainee er en mulighet for nyutdannede med en bachelor- eller mastergrad, med interesse og motivasjon for å jobbe i sjømatnæringen.  Som trainee i sjømatnæringen vil du bli ansatt i en ettårig periode i en av partnerbedriftene til programmet. Det er ulike jobbmuligheter, med lokasjoner langs hele kysten av Norge. Som en del av programmet vil du bli tildelt din egen mentor for personlig og faglig vekst. Du får en selvstendig og krevende stilling, med praktisk erfaring fra første stund, i tillegg til muligheter for stor utvikling.
Om NCE Seafood Innovation

NCE Seafood Innovation is a world-leading cluster representing more than 100 industry partners that provide healthy and sustainable seafood to the global community. In the cluster, we push projects, provide services, and host meeting arenas to mobilize forces for collective efforts toward sustainable seafood growth.