<  
>  

Summer internship i 2020

Hver sommer har Netlight mellom 8-15 summer interns.
Stillingstype
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Intern i Netlight

Netlight er IT-konsulentselskap med kontorer i Oslo, Stockholm, München, Berlin, Hamburg, Helsinki, Zürich og København. Vi leverer konsulenttjenester innenfor IT til kunder der teknologi er en forretningskritisk del av deres virksomhet. I 2017 og 2018 ble Netlight kåret til både en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work institute. De ansatte beskriver Netlight som et sted der mennesker bryr seg om hverandre, samarbeider og legger mye av seg selv i sitt arbeid. Netlightere er stolte over jobben de gjør, og vil anbefale Netlight til både kunder og potensielle ansatte.  Som summer intern vil du fungere som konsulent fra første dag og ta del i et miljø der de ansatte elsker å utforske det nyeste innenfor teknologi.   

Hva tilbyr vi?

  • 6-8 ukers internship mellom juni og august.
  • Et reelt innblikk i konsulentbransjen med prosjektbasert arbeid ved bruk av den nyeste teknologien. 
  • Arbeidsplass ved våre kontorer på Karl Johan eller hos en av våre Oslobaserte kunder innenfor bransjer der teknologi er forretningskritisk.
  • Kontinuerlig utvikling sammen med din mentor og muligheten til å selv forme hvordan sommerens sosiale aktiviteter og faglig opplegg blir gjennomført. 

Hva gjorde våre summer interns i 2017?

Erlend Ekern - Datateknologi, NTNU.
Som summer intern i Netlight fikk jeg muligheten til å arbeide med et innovativt produkt hos et av Norges største mediekonsern. Produktet hadde aktive brukere og en stor, kompleks kodebase, og jeg fikk mye ansvar og påvirkningskraft allerede fra dag én; koden min var som regel raskt ute i hendene til faktiske brukere, og det var veldig lavterskel å komme med innspill og nye ideer. Jeg fikk arbeidet med utbedring av eksisterende kode og implementasjon av nye systemer og funksjonalitet fra bunn av både på front- og back-end med nye, interessante rammeverk, bibliotek og verktøy. Etter endt arbeidsdag var det mye sosialt i regi av Netlight: Afterwork, Cageball, Brettspill, Lazertag og fester. Etter tiden min som summer intern sitter jeg igjen med en bredere og dypere teknisk kompetanse, et større profesjonelt og sosialt nettverk, og en god forståelse av konsulentbransjen. 

Celina Moldestad - Robotikk og intelligente systemer, UiO.
I løpet av sommeren hos Netlight fikk jeg jobbe med videreutviklingen av et system hos en av Norges største banker. I prosjektet jobbet jeg som backendutvikler, og koden jeg skrev gikk like etterpå ut i produksjon. Dette synes jeg gjorde at prosjektet ble ekstra spennende, da det stilte høye krav til kvaliteten i min leveranse. Under oppdraget fikk jeg jobbe med omfattende og utfordrende problemstillinger som gjorde at jeg lærte veldig mye i løpet av sommeren. Å sitte som konsulent ute hos kunde gav meg reell praktisk erfaring og innsikt i hvordan en arbeidshverdagen kan komme til å se ut etter endte studier. 

Mikael Malmqvist - Interaksjonsdesign, Chalmers. 
Under min tid som summer intern på Netlight fick jag, under tre månader, möjlighet att arbeta både som frontend-utvecklare och spelutvecklare - en fantiskt erfarenhet, där jag deltog i projekt hos både en av Norges främsta TV-distributörer och en av Norges största banker. Jag fick under båda projekten vara med från idé till färdig produkt - en unik erfarenhet där mina kunskaper som utvecklare verkligen sats på prov. Att få tillämpa sin kunskaper i skarpt läge har visat sig vara väldigt lärorikt och roligt. 

Sigve Skaugvoll - Informatikk, NTNU.
Jeg fikk muligheten til å jobbe i nytt og innovativt prosjekt i en av Norges største mediekonsern. Ettersom prosjektet var et reelt prosjekt der sluttresultatet gikk rett ut til brukere fikk jeg en realistisk innsikt i konsulentrollen og arbeidslivet som venter etter studiene. Jeg fikk jobbe med både front og backend, i tillegg til brukertesting og implementasjon - alt ved bruk av ny og innovativ teknologi, noe som gjorde at jeg vokste både som utvikler og konsulent. Jeg satt på team med andre Netlightere, og fikk hjelp både av disse, min mentor og resten av Netlight dersom jeg behøvde det. Ettersom både prosjektet, samarbeidet og alt det sosiale under sommeren var akkurat som konsulentene i Netlight vanligvis jobber og omgås, følte jeg meg som en Netlighter, og ikke som en summer intern.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Netlight AS
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos Netlight AS
Om Netlight AS

Netlight er et internasjonalt IT og IT management konsulentselskap. Vi har hatt kontorer i Oslo siden 2008, og er i dag litt over 100 norske kollegaer. Våre ansatte er blant markedets største konsulenttalenter og våre kunder er markedsledende i sine innovative digitale løsninger. Vi er alltid på utkikk etter dyktige konsulenter for å hjelpe oss med å løse enda flere spennende oppdrag for nye og spennende kunder. Som konsulent i Netlight vil du jobbe med komplekse og forretningskritiske prosjekter. Det forutsetter høy grad av problemløsningsevner og samarbeidsevner.

Som organisasjon bygger Netlight på tillit, ansvar og inkludering. Vi fokuserer på personlig vekst kombinert med vekst av kompetanse og kunnskap. Vi deler kunnskap på kryss og tvers av nettverket og hjelper hverandre til å bli bedre. Vi tror at kundens problemer og vår personlige og profesjonelle vekst skjer best i samarbeid med andre. Som Netlighter blir du gitt ansvar fra første sekund og du får muligheten til å være med å forme hvilket selskap Netlight skal være i fremtiden.

Talent search i Netlight møter mange personer fra IT- Oslo hvert år. Vi ansetter omtrent 8% av personene vi treffer. Vi fokuserer på langsiktige relasjoner, verdsetter nettverksbygging og er åpne for å treffe personer som vil lære mer om oss. Enten det ender i en ansettelse eller ikke. Flere av våre ansettelser er resultatet av langsiktige relasjoner og dersom vi finner ut at det ikke er match mellom Netlight og deg, har vi mye kompetanse på markedet, og kan komme med tips på hvor du kan finne drømmeprosjektene og arbeidsgiveren.

Ikke nøl med å ta kontakt og være åpen og ærlig med hva du ønsker å få ut av samtalen. Vi snakkes gjerne.