<  
>  

NGI for studenter

Som et kompetansesenter er NGI avhengig av jevn tilførsel av nyutdannede kandidater. Hvert år har rundt ti studenter praksisplass på NGI
Stillingstype
Antall interns
10
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Erfaringsnivå
0-1 år arbeidserfaring
1+ - 5 år arbeidserfaring
Om internship i NGI

De fleste av NGIs ansatte med geo-faglig bakgrunn har universitetsutdanning fra relevante fagområder. Rundt en tredjedel av disse har doktorgrad.

Som et kompetansesenter er NGI avhengig av jevn tilførsel av nyutdannede kandidater. Hvert år har rundt ti studenter praksisplass på NGI. Flertallet kommer fra NTNU og UiO. Via sommerjobb får mange studenter erfaring innen felt-, lab-, forsknings- og prosjekteringsoppgaver.

NGI bidrar med prosjekt- og hovedfagsoppgaver og faglig veiledning til disse. Mange av dem som har skrevet hovedfagsoppgave med veiledning fra NGI, er senere blitt fast ansatt hos oss. NGIs spiss- kompetanse innen forskjellige nisjer av geo-fagene gjør at du får brynt ideer blant de beste innen faget. 

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos NGI (Norges Geotekniske Institutt)
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Om NGI (Norges Geotekniske Institutt)

NGI utvikler optimale geofaglige løsninger for næringslivet og samfunnet.

NGI (Norges Geotekniske Institutt) er et internasjonalt ledende senter for forskning og rådgivning innen geofagene. Vi utvikler optimale løsninger for samfunnet, og tilbyr ekspertise om jord, berg og snø og deres påvirkning på miljøet, konstruksjoner og anlegg. Vi arbeider i følgende markeder: olje, gass og energi, bygg, anlegg og samferdsel, naturskade og miljø.

NGI er en privat stiftelse med kontor og laboratorier i Oslo, avdelingskontor i Trondheim og datterselskap i Houston, Texas, USA. NGI ble utnevnt til "Senter for fremragende forskning" (SFF) i 2002 og leder "International Centre for Geohazards" (ICG).

Visjon

Internationalt ledende kompetansesenter innen geofag.