<  
>  

Sommerjobber

Er du på jakt etter en utfordrende sommerjobb? Norconsult tilbyr studenter ved høyskoler og universiteter korttidsstillinger hver sommer.
Stillingstype
Antall interns
50 (ca. 50 - 60 sommerstudenter)
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Erfaringsnivå
0-1 år arbeidserfaring
Om internshipet

Hvert år tar Norconsult i mot 50-60 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge.

Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis.

Primært aksepterer vi kun 3. og 4. års studenter til sommerjobb hos oss.

Et godt sosialt og forholdsvis ungt miljø kombinert med spennende arbeidsoppgaver har gjort meg overbevist om at Norconsult er et sted jeg ønsker å jobbe etter fullført master.
Eirik Moen
Sommerjobb i Norconsult
Norconsult er Norges nest mest attraktive arbeidsgiver for ingeniører 2021
Norconsult er Norges nest mest attraktive arbeidsgiver for yrkesaktive ingeniører. Malin Eriksen (t.v.) og Marthe Haugen Stranden med årets diplomer. (Foto: Norconsult)

Norconsult er for andre året på rad kåret til Norges nest mest attraktive arbeidsgiver for yrkesaktive ingeniører. Selskapet er også rangert som bransjeleder i kategorien “rådgivende ingeniør”. Det kommer frem i den prestisjetunge undersøkelsen Universum Professional Survey. 

Hvert år rekrutterer Norconsult flere hundre nye medarbeidere. For å få tak i de beste må vi kunne tilby de mest spennende prosjektene og utfordrende problemstillingene. Det er viktig for oss å synliggjøre at man i Norconsult har mulighet til å påvirke en bransje i stadig utvikling. Vi ser at dette, kombinert med økt fokus på bærekraft i prosjektene, digitalisering og nye måter å tenke løsninger på, synes å være attraktivt for potensielle nye medarbeidere, sier Hogna.

Relaterte utlysninger
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Vi tror på kraften som ligger i mangfoldet
Kontaktpersoner
Andre ledige stillinger hos Norconsult
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Les mer om muligheter hos Norconsult
Om Norconsult

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

 

Med nyskapende og målrettede råd skal Norconsult bidra til kundenes verdiskapning og suksess - og til et bærekraftig og sunt samfunn.

 

Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Årlig utfører vi flere tusen oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.