Norges største gratis

karriereportal

KARRIERESTART.NO ER STARTSIDEN FOR JOBB OG KARRIERE

Rekruttering og jobbsøking fra A-Å 

  For arbeidsgivere For jobbsøkere For hodejegere
 
Om  KarriereStart.no 

 

Startsiden for jobb og karriere

All informasjon samlet. KarriereStart.no har som mål å bidra til at jobbsøkere lykkes med å finne og få drømmejobben. For å få til dette, må jobbsøkeren få alle alternativer på bordet. Dagens stillingsportaler mangler både flesteparten av de ulyste, men også samtlige av de ikke utlyste stillingene. Når vi vet at så mye som 80 % av alle stillinger aldri lyses ut, er det åpenbart at mange jobbsøkere går glipp av muligheter, og at arbeidsgiverne ofte går glipp av de beste kandidatene. Det er dette problemet vi i KarriereStart.no jobber for å  løse ved å samle inn og strukturere informasjon om jobbmarkedet, bransjer, yrker og arbeidsgivere i hele Norge. Kort fortalt: Vi hjelper jobbsøkere og arbeidsgivere med å lykkes.

KarriereStart.no er en fri og uavhengig nettavis som følger redaktørplakaten og vær-varsom plakaten.

 

 

 
 
FIRMAET OG FORMÅLET
 
SAMARBEIDE MED OSS?
 
KONTAKT OSS
 
VÅR BLOGG
KarriereStart.no har sitt utspring fra Mediehuset StudentTorget som fra før driver Norges største student- og utdanningsmedier. Formålet med alle våre tjenester er å hjelpe mennesker med å lykkes med valg av utdanning, med studiene og med karrieren.
LES MER
 
Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere som har en grunnleggende drivkraft om å skape bedre tjenester og bedre alternativer for arbeidsgivere som skal rekruttere og for jobbsøkere på jakt etter riktig jobb. 
TA KONTAKT!
 
Dersom du er arbeidsgiver, utdanningsinstitusjon eller journalist, benytt kontaktinformasjonen nedenfor. Vi ber om forståelse for at vi ikke kan bistå jobbsøkere enkeltvis og henviser til våre tipssider.
SE NEDENFOR
 
Følg med på hva vi jobber med for tiden og les om våre undersøkeler og nyheter. Velkommen til bloggen vår.
KOMMER!
 
 
 
Er du klar for å komme i gang?

Opprett brukerkonto nå!