Orkla

(Merkevarer / Konsumentprodukter, Industri og produksjon, Investment management)

Orkla er en ledende leverandør av merkevarer og konseptløsninger til dagligvarehandel og storhusholdning i Norden og Baltikum.

I tillegg har konsernet gode posisjoner innenfor enkelte produktgrupper i India, Tsjekkia, Østerrike og Polen. Orkla er også en betydelig leverandør til det europeiske bakerimarkedet. Orklas visjon er å gjøre hver dag bedre ved å tilby lokale merkevarer som er sunnere, lettere å like og enklere å velge. 

Konsernet har også virksomhet innenfor aluminium, vannkraft og eiendom. 

Les mer om Orkla her

HVORFOR ORKLA?

Orkla er et internasjonalt selskap med norske røtter. Dette gir rom for en spenn­ende karriere, nasjonalt såvel som internasjonalt.

Vi tilbyr utviklende og utfordrende arbeidsoppgaver til alle ansatte. Arbeidsrelevant kompetanseheving og individuell videreutvikling stimuleres.

Vi legger vekt på intern rekruttering og på at ledere og medarbeidere skal få erfaring fra flere virksomheter innen konsernet.

Samarbeidsforholdet mellom ledere, medarbeidere og deres organisasjoner baseres på åpen kommunikasjon og diskusjon. Respekt for avtaleverket praktiseres på alle nivåer, samtidig som det legges til rette for at tillitsvalgte blir best mulig kvalifisert til å utføre sine oppgaver

Les mer om Orkla
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Jobbmuligheter i Orkla

Våre medarbeideres kompetanse har en viktig strategisk betydning for konsernet og forvaltes gjennom årlig kompetanseutvikling og langsiktig karriereutvikling for den enkelte.

Les mer om karrieremuligheter i Orkla her

Orkla er et internasjonalt selskap med norske røtter. Dette gir rom for en spenn­ende karriere, nasjonalt såvel som internasjonalt.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Når du som ung akademiker får jobb i Orkla, blir du definert som Young Professional (YP). Som YP blir du ansatt i fast stilling i ett av våre datterselskaper.

Les mer om YP i Orkla her

Les mer om jobbmuligheter i Orkla

Ledige stillinger hos Orkla

 • Design er en viktig bidragsyter til veksten Pierre Robert Group har opplevd det siste tiåret. Vi vokser stadig og ønsker nå å forsterke vårt design team ytterligere for å møte økende design og produktutviklings behov.Vi søker derfor en Design Assistent som kan bidra inn i teamet med allsidige arbeidsoppgaver innen design, produktutvikling og oppfølging av våre kolleksjoner.Du vil jobbe i tett samarbeid med våre designere, marketing og innkjøp. Hovedarbeidsoppgaver: Assistere våre designere ved utarbeiding av kolleksjonene. Produktutvikling og oppfølging av farger, utviklingsprøver, måleskjema og passform. Løpende vedlikehold og oppdatering av tekniske designskisser, fargeprøver og produkter. Design oppgaver, i tett samarbeid med vårt design team. Bidra med nye idèer, research og organisering av trendmateriell.  Ønskede kvalifikasjoner: Utdannelse innen design og mønsterkonstruksjon (Minimum 3 år) Relevant erfaring fra den kommersielle delen av bransjen Lynrask og dreven Illustrator bruker Godt kvalifisert innen mønsterkonstruksjon og passform. Erfaring med å kommunisere produktjusteringer til leverandør Material kunnskaper God fargesans og kunnskap om farger Superkommersiell holdning og forståelse av mote Gode engelsk kunnskaper  Vi søker deg som er: Kreativ og løsningsorientert Selvgående og trives med et høyt tempo Organisert og effektiv Positiv og liker å jobbe i team Teft for kommersielle trender Allrounder – kan steppe inn på ulike oppgaver ved behov Trives i et hektisk og dynamisk miljø Oppstart så snart som mulig. Arbeidssted er Skøyen, Oslo. Stillingen rapporterer til Design Manager.Det er ønskelig at eksempel på egne design og prints legges ved i søknaden.
  10.12.2016 Oslo
 • Ledige stillinger / Ledige stillinger / Karriere / Orkla - Orkla No Design er en viktig bidragsyter til veksten Pierre Robert Group har opplevd det siste tiåret. Vi vokser stadig og har nettopp kjøpt 4 merker i det finske markedet. Vi har derfor behov for å forsterke vårt design team ytterligere, og søker en Designer som vil ha hovedfokus på HERRE segmentet og bidra inn i teamet med allsidige arbeidsoppgaver innen research, design, produktutvikling og oppfølging av våre kolleksjoner.Du vil bli en del av vårt design team og jobbe i tett samarbeid med marketing og innkjøp. Er du spesielt interessert i herre undertøy, og ivrer etter å skape stadig bedre basisplagg med spennende, tidsriktig og kommersielt design? Er du sterk innen grafisk design og prints?Har du gode tekstilkunnskaper og evne til å skape produkter med høy komfort og perfekt passform?Er du opptatt av livsstil og mote og forstår den nordiske mannen?Da kan dette være drømmejobben for deg! Hovedarbeidsoppgaver: Design (inkl. print art-work) og oppfølging av egen merkeportefølje rettet mot menn Trend research Produktutvikling Ønskede kvalifikasjoner: Utdannelse innen klesdesign (Minimum 3 år) Relevant erfaring fra den kommersielle delen av bransjen Lynrask og dreven Illustrator bruker Grafisk tekstil design/ print erfaring Et sterkt eget designuttrykk, kombinert med kommersiell holdning  Godt kvalifisert innen mønsterkonstruksjon og passform Materialkunnskaper God fargesans og kunnskap om farger Vi søker deg som: Forstår målgruppen menn Er både kreativ og kommersiell Har teft for trender Fleksibel og løsningsorientert Selvgående og trives med et høyt tempo Organisert og effektiv Positiv og liker å jobbe i team Trives i et hektisk og dynamisk miljø Oppstart så snart som mulig. Arbeidssted er Skøyen, Oslo.  Stillingen rapporterer til Design Manager.        
  10.12.2016 Oslo
 • Idun Industri søker ny driftssjef til produksjonsanlegget ved hovedkontoret på Skjetten. Anlegget omfatter et surdeigsanlegg for flytende surdeig, samt tre parallelle tørrmiks-linjer for produksjon av bakehjelpemidler, frø-, brød- og kakemikser.Ansvarsområde og hovedoppgaver Daglig, operativ ledelse av produksjonsavdelingen, 5 personer, Opplæring og videreutvikling av personell, samt utvikling/kontinuerlig forbedring av drift i henhold til Orkla Production System Tett samarbeid og koordinering mot kvalitet, planlegging, logistikk og produktutvikling Utvikle operatørstyrt forebyggende vedlikehold internt Prosjektledelse innen eller i tilknytning til eget ansvarsområde HMS koordinering inn mot øvrige områder på Idun Hvam Det kan også være relevant med produktutviklingsoppgaver inn mot surdeigsprodukter for kandidat med formell utdannelse samt interesse i denne retning. Utdanning/erfaring Høyskoleutdanning innen næringsmidler eller teknisk fagretning.  Det er en fordel med erfaring fra fabrikkdrift og personalledelse, men stillingen kan også egne seg som en første stilling med personalansvar. Egenskaper vi søker En driftssjef som motiverer og leder medarbeidere gjennom involvering, engasjement og åpen dialog Tar initiativ, har en resultatorientert adferd og søker aktivt samarbeid internt og eksternt. Det er en fordel med teknisk forståelse og interesse Vi tilbyr Et bredt arbeidsfelt i en spennende organisasjon med vekstambisjoner Gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige betingelser
  10.12.2016 Skedsmo
 • Til Orkla Home & Personal Care søker vi nå en medarbeider til vår utviklingsavdeling, i første omgang i et engasjement ut 2017. Vi forvalter mange av Nordens største merkevarer innenfor Home & Personal Care, og har et økende fokus på miljø og bærekraft. Stillingen vil rapportere til Regulatory & Safety Manager. Som Environmental Coordinator vil du jobbe tett med produktutviklere og andre deler av verdikjeden. Som person er du strukturert og engasjert. Vi legger vekt på at ditt tankesett og dine vurderinger går hånd i hånd med våre: du er modig, inspirerende og til å stole på. Hovedoppgaver: Inngå som en del av et regulatorisk team som samarbeider tett med produktutviklere. Ha ansvar for søknader om miljømerking av produktene våre. Følge opp nye kriterier for ulike miljømerker. Registrering av råvarer og ferdigprodukter i produktregister i Norge og Sverige. Følge opp miljøaspekter rundt råvarene vi bruker. Samarbeide tett med andre funksjoner (Marketing, Fabrikk, Innkjøp, Logistikk mm.).  Kvalifikasjoner: Har utdanning innen kjemi, toksikologi eller tilsvarende. Har god kjennskap til bruk av IT i arbeidshverdagen. Erfaring fra miljømerking av produkter (Svanen, Ecolabel etc) er en fordel. Personlige egenskaper: Er strukturert, nøyaktig og systematisk. Kan jobbe selvstendig og har høy gjennomføringsevne. Samarbeider godt med andre. Har god muntlig og skriftlig formuleringsevne på skandinavisk og engelsk.    
  15.12.2016 Oslo

Registrer deg i CV-database

Du kan enkelt dele din CV og gjøre den tilgjengelig for arbeidsgivere. Du vil også kunne få melding når det utlyses stillinger som matcher din CV og profil dersom du ønsker dette.

Rekrutteringskalender

 • DES 10
  2016
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Mer informasjon og kontaktperson

Adresse

Besøksadresse:
Nedre Skøyenvei 26

Postadresse:
Pb 423 Skøyen, 0213 Oslo