<  
>  

Orkla

Merkevarer / Konsumentprodukter

Orkla er en ledende leverandør av merkevarer og konseptløsninger til dagligvarehandel og storhusholdning i Norden og Baltikum.

I tillegg har konsernet gode posisjoner innenfor enkelte produktgrupper i India, Tsjekkia, Østerrike og Polen. Orkla er også en betydelig leverandør til det europeiske bakerimarkedet. Orklas visjon er å gjøre hver dag bedre ved å tilby lokale merkevarer som er sunnere, lettere å like og enklere å velge. 

Konsernet har også virksomhet innenfor aluminium, vannkraft og eiendom. 

Les mer om Orkla her

HVORFOR ORKLA?

Orkla er et internasjonalt selskap med norske røtter. Dette gir rom for en spenn­ende karriere, nasjonalt såvel som internasjonalt.

Vi tilbyr utviklende og utfordrende arbeidsoppgaver til alle ansatte. Arbeidsrelevant kompetanseheving og individuell videreutvikling stimuleres.

Vi legger vekt på intern rekruttering og på at ledere og medarbeidere skal få erfaring fra flere virksomheter innen konsernet.

Samarbeidsforholdet mellom ledere, medarbeidere og deres organisasjoner baseres på åpen kommunikasjon og diskusjon. Respekt for avtaleverket praktiseres på alle nivåer, samtidig som det legges til rette for at tillitsvalgte blir best mulig kvalifisert til å utføre sine oppgaver

Fakta om Orkla
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Etablert år
1654
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Orkla
Jobbmuligheter i Orkla

Våre medarbeideres kompetanse har en viktig strategisk betydning for konsernet og forvaltes gjennom årlig kompetanseutvikling og langsiktig karriereutvikling for den enkelte.

Les mer om karrieremuligheter i Orkla her

Orkla er et internasjonalt selskap med norske røtter. Dette gir rom for en spenn­ende karriere, nasjonalt såvel som internasjonalt.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Når du som ung akademiker får jobb i Orkla, blir du definert som Young Professional (YP). Som YP blir du ansatt i fast stilling i ett av våre datterselskaper.

Les mer om YP i Orkla her

Summer Intern Antall internships

Antall internships
Ikke spesifisert
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Jr. HR Partner
Jobbmuligheter (31)
logo
Summer Intern
Er du student og ser etter en spennende og innovativ sommerjobb? Våre summer interns får lov til å bryne seg på kreative prosjekter og nye løsninger som skaper verdi for Orklas digitale og bærekraftige satsninger.  Orkla er et konsern med nesten 400 års tradisjon for kjente og kjære merkevarer. Orkla IT leverer teknologiske løsninger og innsikt til selskapene i Orkla. Gjennom vår innsikt og rådgivning bistår vi Orkla i beslutningsprosesser og gjør modige, innovative og bærekraftige valg lettere.  • Hvem plukker av paprikaen på Grandiosaen?• Hvor lekne er de som spiser Laban seigmenn?• Hvordan preger Möller’s tran folkehelsa?• Hvordan kan vi redusere klimaavtrykket enda mer? Dette er store og små problemstillinger vi kan belyse med bruk av data og teknologi. Gjennom generasjoner har Nordens befolkning foretrukket våre produkter. Vi er blitt en del av hverdagen til folk flest. Denne tilliten krever at vi konstant lytter til konsumentene og optimaliserer verdikjeden for både fysiske og digitale butikkhyller. Alt dette genererer store datamengder. Vi søker etter et par skarpe hoder som kan bearbeide dette til relevant innsikt og bistå i løpet av sommeren. Kanskje vil du ende opp med å påvirke utviklingen av nye innovative produkter, optimalisere verdikjeden vår, eller gjøre produktene enda mer bærekraftige?    Hvem er du?Vi tror du er student som har et par år igjen inntil fullført mastergrad. Du har omtanke for andre, er ivrig etter å lære og har sterke analytiske ferdigheter. Du er glad i å finne forbedringer og løsninger i samarbeid med kollegaer og kunder. Hos oss verdsetter vi mangfold og vi tror at forskjeller gjør oss sterkere. Dine erfaringer, engasjement og væremåte bidrar til at vi får en kultur der vi bryr oss om hverandre og kundene våre. Du er forberedt på å bruke et av de skandinaviske språkene og engelsk i din jobbhverdag.   Hva får du hos oss?Å jobbe hos oss en sommer vil gi en unik karrieremulighet og et verdifullt innblikk i arbeidslivet. Vi vil at du skal tenke kreativt og få bruke din teoretiske kunnskap på en spennende og praktisk måte.  Du vil få mulighet til å bli kjent med andre kollegaer og hverandre gjennom sosiale arrangementer, i tillegg til å bli kjent med Orkla som konsern, gjennom blant annet fabrikkbesøk. Du får jobbe i team og du får oppfølging av faddere og ledere gjennom sommeren. Sommerjobben er betalt og perioden vil gjelde fra midten av juni til midten av august, inkludert 2 ukers ferie i juli.  Vi har moderne kontorlokaler på Skøyen i Oslo med treningssenter, flott kantine, frisør og egen ansattbutikk med rabatter. I Orkla IT spiller vi hverandre gode gjennom verdiene modig, inspirerende og til å stole på. Du kan få et innblikk i vår arbeidshverdag gjennom vår Instagramkonto Orkla_IT.

Adresse

Besøksadresse:
Nedre Skøyenvei 26

Postadresse:
Pb 423 Skøyen, 0213 Oslo