Orkla

(Merkevarer / Konsumentprodukter, Industri og produksjon, Investment management)

Orkla er en ledende leverandør av merkevarer og konseptløsninger til dagligvarehandel og storhusholdning i Norden og Baltikum.

I tillegg har konsernet gode posisjoner innenfor enkelte produktgrupper i India, Tsjekkia, Østerrike og Polen. Orkla er også en betydelig leverandør til det europeiske bakerimarkedet. Orklas visjon er å gjøre hver dag bedre ved å tilby lokale merkevarer som er sunnere, lettere å like og enklere å velge. 

Konsernet har også virksomhet innenfor aluminium, vannkraft og eiendom. 

Les mer om Orkla her

HVORFOR ORKLA?

Orkla er et internasjonalt selskap med norske røtter. Dette gir rom for en spenn­ende karriere, nasjonalt såvel som internasjonalt.

Vi tilbyr utviklende og utfordrende arbeidsoppgaver til alle ansatte. Arbeidsrelevant kompetanseheving og individuell videreutvikling stimuleres.

Vi legger vekt på intern rekruttering og på at ledere og medarbeidere skal få erfaring fra flere virksomheter innen konsernet.

Samarbeidsforholdet mellom ledere, medarbeidere og deres organisasjoner baseres på åpen kommunikasjon og diskusjon. Respekt for avtaleverket praktiseres på alle nivåer, samtidig som det legges til rette for at tillitsvalgte blir best mulig kvalifisert til å utføre sine oppgaver

Les mer om Orkla
 • Jobbmuligheter
 • Hovedkontor
  Oslo
 • Antall ansatte
  10000+
 • Bransje
  Investment management
  + 4
 • Yrker
  Ingeniør - HMS
  + 27
 • Grunnlagt
  1654
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Jobbmuligheter i Orkla

Våre medarbeideres kompetanse har en viktig strategisk betydning for konsernet og forvaltes gjennom årlig kompetanseutvikling og langsiktig karriereutvikling for den enkelte.

Les mer om karrieremuligheter i Orkla her

Orkla er et internasjonalt selskap med norske røtter. Dette gir rom for en spenn­ende karriere, nasjonalt såvel som internasjonalt.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Når du som ung akademiker får jobb i Orkla, blir du definert som Young Professional (YP). Som YP blir du ansatt i fast stilling i ett av våre datterselskaper.

Les mer om YP i Orkla her

Les mer om jobbmuligheter i Orkla

Ledige stillinger hos Orkla

 • Stillingen tilhører fabrikkens tekniske avdeling og rapporterer til teknisk sjef. Hovedoppgavene til teknisk avdeling er vedlikehold, reparasjoner, forbedringer, prosjekter innen prosess og pakking og IT. Automasjonsgraden i fabrikken er høy og økende med anskaffelser av nytt utstyr og kontinuerlig forbedringsarbeid. Dette er en utfordrende stilling med interessante og varierte oppgaver for den rette vedkommende. Hovedarbeidsoppgaver: Forbedringsoppgaver innen maskin og automasjon Lede prosjekter innen forbedring og nyinvesteringer Støtte prosjekter med teknisk kompetanse og automasjon Utføre feilsøking og reparasjoner Foreta innkjøp av reservedeler og utstyr Koordinere It systemer og drift av disse for produksjon Kvalifikasjoner: Teknisk utdanning innen automasjon. Erfaring med styresystemer – Siemens PLS Erfaring med DeltaV er ønskelig men ikke nødvendig Erfaring fra produksjonsbedrift er ønskelig God muntlig og skriftlig formuleringsevne både på norsk og engelsk Ha evne til å ta tak i og prioritere arbeidsoppgaver God kunnskap innen IT / industriell IT Ønskede personlige egenskaper: Ansvarsbevisst, selvstendig og nøyaktig Løsningsorientert og sterk logisk forståelse Gode samarbeidsevner og fleksibel Energisk og forbedringsfokusert med en strukturert arbeidsform Vi tilbyr: En spennende og betydningsfull jobb i en fabrikk tilhørende et solid selskap i sterk utvikling Et godt arbeidsmiljø der du vil oppleve tett samarbeid med og støtte fra erfarne og dyktige kolleger Stor variasjon i daglige oppgaver med mange utfordringer Konkurransedyktige betingelser Arbeidssted: Ski  
  01.10.2016 Ski

Registrer deg i CV-database

Du kan enkelt dele din CV og gjøre den tilgjengelig for arbeidsgivere. Du vil også kunne få melding når det utlyses stillinger som matcher din CV og profil dersom du ønsker dette.

Rekrutteringskalender

 • OKT 01
  2016
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Mer informasjon og kontaktperson

Adresse

Besøksadresse:
Nedre Skøyenvei 26

Postadresse:
Pb 423 Skøyen, 0213 Oslo