<  
>  

Osloliftutleie AS bygger kompetanse

Lærlinger løftes frem til fagbrev
Stillingstype
Om
Skriv tekst her
Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Osloliftutleie AS
logo
Åpen søknad – Osloliftutleie AS
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Les mer
Kontaktpersoner
Faglig leder
Les mer om muligheter hos Osloliftutleie AS
Om Osloliftutleie AS

Oslo Liftutleie AS har Norges mest moderne og fleksible liftpark og er i dag den største aktøren på spesiallifter og billifter i bransjen. Med ca. 30 ansatte og over 500 lifter fra 3 meter til 57 meter er Oslo Liftutleie ledende på kompetanse innenfor personløftere i Norge.

Selskapet ble etablert som et montasjefirma i 1993 under navnet Oslo Reklamemontasje av Lars Ole Johansen og Raymond Andersen. I løpet av etableringsårene ble det investert i flere lifter. Gjerne gamle brannbiler som ble bygd om slik at de kunne utføre samme jobb som en vanlig lift. En sterk vekst førte til at vi en dag satt med 20 lifter til eget bruk og etterspørselen etter liftene i utleiemarkedet vokste raskt. Vi grep sjansen og bestemte oss for å satse på liftutleiebransjen. Vi har alltid hatt en lidenskap for kvalitet og innovasjon, og vi har siden oppstarten av Oslo Liftutleie jobbet bevisst for å kunne tilby kunder det beste og mest innovative produktet i bransjen.

Oslo Liftutleie har Norges mest omfattende utvalg av billifter, bomlifter, sakselifter, tilhengerlifter og spesiallifter. Vårt utstyr kan leies ut med en av våre erfarne sjåfører eller leveres uten sjåfør hvor vi kan gi opplæring og kurs til all personell som arbeider med personløftere. Vi holder kurs på norsk, engelsk og polsk. Ved behov for kurs på andre språk er det bare å ta kontakt. Vårt verksted holder utstyret vedlikehold til en hver tid og utfører årskontroller for eget utstyr og eksterne bedrifter.

Vi leverer til håndverkere, offentlig virksomhet, privatmarkedet og til andre aktører som har arbeidsoppgaver i høyden. Vi har fokus på å levere tjenester av høy kvalitet til riktige priser og gjennom et velutviklet og effektivt transportsystem. Våre to avdelinger på Ulven og Kjeller leverer til Oslo, Akershus og Østfold.

Vi har i alle år samarbeidet med våre kunder for å utvikle og forbedre ytelsen av det utstyret vi leverer. Vårt mål er å kunne tilby kundene sikkerhet, kvalitet og fleksibilitet. Ved å ha dyktige og kvalitetsbevisste medarbeidere jobber vi for å skreddersy løsninger som passer din bedrift og ditt behov.

Velger du oss – gjør du et trygt valg!