<  
>  

Peab

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Fakta om Peab
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Etablert år
1959
Se alle fakta
Vi ser etter
Ledig Stilling
01.03.2021
Hele Norge

Ledige stillinger hos Peab

Søkes til Tromsø Peab Bjørn Bygg er etablert med hovedkontor i Tromsø og distriktskontorer i Harstad, Narvik, Bardufoss, Finnsnes, Alta
20.01.2021 Tromsø
Søkes til Oslo Peab AS har behov for å styrke organisasjonen med en ny kalkulasjonsleder og en ny kalkulatør.  Stillingene
04.02.2021 Oslo
Søkes til Vestlandet   Peab Anlegg sitt distriktskontor på Vestlandet startet opp i Bergen sommeren 2014, hvor vi nå er
10.02.2021 Bergen
Søkes til Vestfold Telemark Ønsker du en hverdag med varierte arbeidsoppgaver, og vil du jobbe i team?  Peab i Vestfold
11.02.2021 Skien, Tønsberg
Søkes til Oslo Vi opplever høy aktivitet, vekst og utvikling, og søker derfor etter flere dyktige tømrere og tømrerlag samt
11.02.2021 Oslo
Søkes til Greåker Peab Asfalt søker etter en ny fabrikksjef til vår bitumenfabrikk i Greåker. Stillingen rapporterer til regonsdirektør. Fabrikken
11.02.2021 Sarpsborg
Søkes til Oslo Vi opplever høy aktivitet, vekst og utvikling, og har derfor behov for å styrke organisasjonen med en
12.02.2021 Oslo
Søkes til Norge Peab Bygg og Peab Anlegg jobber med mange ulike typer prosjekter, og har avdelinger over hele Norge. Vi satser sterkt på
01.03.2021 Hele Norge

Bli kjent med Peab

Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Internship

Sommerjobb
Antall internships : 10 (flere)

Lærlingordninger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)

Rekrutteringskalender

  • JAN 20
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktpersoner

HR-sjef, Peab Anlegg
HR-sjef, Peab Industri Norge AS
HR Manager, Anlegg

Filmer

Alle våre medarbeidere har et ansvar for at ingen diskrimineres på våre arbeidsplasser, og at alle mennesker skal føle seg velkommen hos oss.
Hvordan er det å jobbe som anleggsleder på et byggeprosjekt? Møt vår kollega Njål Mejlænder-Larsen, som forteller om sin spennende hverdag i Peab.
Hvordan er det å jobbe som ingeniør i Peab?
Hvordan er det å jobbe som distriktssjef i Peab? Møt Behzad Armingohar, som leder Peab Asfalt i Midt-Norge.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjekteringsleder? Hør vår kollega Beate Cappelen fortelle litt om jobben og Peab som arbeidsplass.
Hvordan er hverdagen for en asfaltarbeider? Møt vår gode kollega Bjørn Arne Iversen, som forteller sin hverdag i Peab.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjektleder i bygg og anlegg? Vår gode kollega Aleksander Mosbakk forteller litt om selve jobben og hvordan det er å jobbe som prosjektleder i Peab Anlegg.

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no