Peab

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Visjon

Peab – Nordens samfunnsbygger

Peab bygger framtidens bærekraftige samfunn
Vi er den naturlige partneren når det gjelder samfunnsbygging i Norden. Vi tar initiativ og er nyskapende. Vi arbeider ressurseffektivt og våre miljøvennlige løsninger ligger i forkant. Vi har et livssyklusperspektiv i våre handlinger.

Peab er det nordiske selskapet
Vi samarbeider over grenser for å overgå våre kunders forventninger. I Peab jobber vi nært med våre kunder enten de er lokale, nasjonale eller globale. Fornøyde kunder bidrar til vår fremgang i hele Norden.

Peab tiltrekker seg dyktige mennesker
Vi er arbeidsgiver nummer én i Norden. Våre verdier er enkle og tydelige. Våre medarbeidere er sterkt engasjerte og våre ledere ivrer for å utvikle mennesker. Når medarbeiderne utvikles, utvikles også Peab.

Les mer om Peab
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Grunnlagt
1959
,,
Nordens samfunnsbygger

Jobbmuligheter i Peab

Jordnære, utviklende, pålitelig og personlig. Kjenner du deg igjen i våre grunnverdier? Da kommer du til å trives hos oss!

Perfekte team består av medarbeidere med ulik kompetanse. For å få til flere gode prosjektteam, trenger vi flere dyktige, nyutdannede medarbeidere. Utvikling av våre medarbeidere er et viktig fokusområde. Karriereveien kan være horisontal og/eller vertikal. Retningen den enkelte går, avhenger av personlighet, ønsker og ambisjoner, oppnådde resultater og muligheter gitt av ledelsen.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Peab søker nyutdannede ingeniører og sivilingeniører som ønsker jobb i våre anleggs- eller byggeprosjekter. Vi satser offensivt og har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Derfor ser vi etter gode hoder som kan bidra med faglig dyktighet og sosialt engasjement.

Peab tenker langsiktig, og ansetter derfor mange nyutdannede ingeniører og sivilingeniører hvert år. Våre unge prosjektingeniører får store utfordringer i spennende og utfordrende prosjekter.

Vi ser etter deg som:

 • Har bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag
 • Kan jobbe selvstendig og strukturert
 • Tar utfordringer på strak arm
 • Liker varierte arbeidsoppgaver
 • Kan identifisere deg med våre kjerneverdier: Jordnær - Utviklende - Personlig - Pålitelig

Hos oss får du:

 • Frihet under ansvar
 • Anledning til å jobbe selvstendig
 • Gode utviklingsmuligheter
 • Fleksibilitet med hensyn til arbeidsplass og oppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
Les mer om jobbmuligheter i Peab

Ledige stillinger hos Peab

Vi søker nå en controller for virksomheten, lokalisert på Stranda som; har høyere utdanning innen økonomi kan jobbe selvstendig og strukturert er engasjert, tar initiativ og er proaktiv kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig Har du erfaring med prosjektøkonomi, revisjon eller lignende er dette en fordel. Ansvar og arbeidsoppgaver: driftsrettede økonomiske oppgaver prosjektrettet bistand til økonomioppfølging og rapportering prognoserapportering drifte systemer og rutiner for økonomisk og finansiell styring andre administrative oppgaver må også påregnes Hos oss får du: anledning til å jobbe selvstendig samtidig som du er med i et større faglig nettverk i Peab anledning til å bistå direkte til at prosjektene våre forbedrer sine resultat mulighet til å vokse i et godt arbeidsmiljø konkurransedyktige betingelser gunstige pensjons- og forsikringsordninger Controller-funksjonen omfatter også kontorene i Ålesund og Ulsteinvik. Ved spørsmål om stillingen, kontakt Kjetil Nordang, mob. 90867000 eller epost kjetil@nordang.no Søknadsfrist 10.08.2017 Søk i stillingen
10.08.2017 Ålesund, Stranda
Vi søker etter en løsningsorientert og kompetent anleggsmekaniker til vår asfaltvirksomhet på Frogner i Sørum kommune med bakgrunn fra anlegg, landbruk og/eller lastebil. Som mekaniker vil du være en viktig ressurs for å opprettholde driften avvåre rullende maskiner på vei. Arbeidsoppgaver vil være vedlikehold av maskinpark, utføre reparasjoner og nødvendig service inne på verksted og ute på vei. Samt å bidra i vintervedlikeholdet, Vi søker deg med følgende kvalifikasjoner: Relevant erfaring/fagbrev fra mekanisk arbeid, fortrinnsvis fra anlegg, men også landbruk og/eller lastebil kan være aktuelt Det er ønskelig med førerkort klasse C, eller C1 E Det er en fordel med erfaring fra hydraulikk Søkere må ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne og beherske engelsk Noe elektrokompetanse Det er ønskelig at du har maskinførerbevis Pedagogiske evner Komfortabel med bruk av data som arbeidsverktøy Vi ser etter deg som har følgende egenskaper: Liker å jobbe med andre personer Evner å få andre med deg Trives med en hektisk hverdag  Ser løsninger fremfor problemer Liker å dele egen kunnskap Kjenner du deg igjen i våre verdier jordnære, utviklende, personlig og pålitelig? Da er Peab stedet for deg! Vi ser fram til å motta din søknad. Søknadsfrist 11.08.2017 Søk i stillingen
11.08.2017 Sørum
Søkes til Buskerud og Akershus Peab - Senter Bygg Entreprenør er Peabs byggvirksomhet i Buskerud, og er etablert med kontor i Åmot. Virksomheten leverer nybygg og rehabilitering av boliger og offentlige bygg og næringsbygg.    Hovedansvar Prosjektleder: Ansvar for HMS, kvalitet, økonomi og fremdrift for      prosjektet               Oppfølging av kunde/byggherre Ledelse av teamet på byggeplass inkludert anleggsleder Samordning av leverandører og underentreprenører Sikre at alt arbeid utføres i henhold til Peab's krav, kontrakter, offentlige krav osv.   Ønskede kvalifikasjoner: Gode evner for lederskap Solid forståelse for økonomi i prosjekt Erfaring fra ledelse av større byggeprosjekter Høyere utdanning som ingeniør eller sivilingeniør   Hovedansvar Anleggsleder: Daglig drift på byggeplass Oppfølging av HMS, kvalitet og kostnadskontroll Representant på byggeplassen, og mot offentlige myndigheter, kunder og UE Ansvar for innkjøp av varer og tjenester Riggplan, bemanningsplaner og fremdriftsplaner   Ønskede kvalifikasjoner: Gode samarbeidsevner og resultatorientert Lengre erfaring innen arbeidsledelse Høyere relevant utdanning   Vi tilbyr:  Et solid firma i vekst og utvikling Kompetente medarbeidere Gode pensjons- og forsikringsordninger Konkurransedyktig lønn/betingelser   Gå inn på https://peab.no/bygg/ for å lese mer om Peab og distrikt Buskerud.   Ta kontakt om du er interessert – enten pr epost eller telefon. Du kan også legge inn søknad via linken i annonsen her. Søknadsfrist 31.08.2017 Søk i stillingen
31.08.2017 Buskerud, Akershus
Peab - Senter Bygg Entreprenør er Peabs byggvirksomhet i Buskerud, og er etablert med kontor i Åmot. Virksomheten leverer nybygg og rehabilitering av boliger og offentlige bygg og næringsbygg.  Vi søker selger med erfaring innenfor byggebransjen for salg av boliger og utvikling av mindre prosjekter. Vi er tilknyttet kjeden Norgeshus, og selger kataloghus og arkitekttegnede hus. Hovedoppgaven vil være salg av boliger, kalkulasjon og behandling av byggesak.    Hovedansvar: Salg av boliger Ansvar for kunden fra første henvendelse til kontrakten er signert Salgs- og resultatansvar Kvalitetssikre salgsdokumenter Komme med innspill i prosjektutforming   Arbeidsoppgaver: Oppsøke og følge opp nye og etablerte kunder Prising av prosjekter/boliger Utarbeide salgsdokumenter til salgsstart Gjennomføre visninger og kontraktsmøter Samarbeide med byggeleder om behandling av byggesak Planlegge og budsjettere markedsaktiviteter i hvert prosjekt Oppdatere og rapportere salgstall Budsjettarbeid og prognoser Gjennomføre salgs og markedsaktiviteter Rapportere til DK sjef   Ønsket kompetanse og erfaring: Gode salgsresultater Systematisk og effektiv Lang erfaring med hussalg God kjennskap til Byggforskriftene og Bustadoppføringslova Utadvendt med evne til å skape tillit og trygghet hos kunden Evne til å arbeide selvstendig og erfaring i å avslutte salgsprosesser Evne til å finne riktig hus/løsning for kunden   Vi tilbyr:  Et solid firma i vekst og utvikling Kompetente medarbeidere Gode pensjons- og forsikringsordninger Konkurransedyktig lønn/betingelser   Gå inn på https://peab.no/bygg/ for å lese mer om Peab og distrikt Buskerud.   Ta kontakt om du er interessert – enten pr epost eller telefon. Du kan også legge inn søknad via linken i annonsen her. Søknadsfrist 31.08.2017 Søk i stillingen
31.08.2017 Buskerud
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 10 (flere)

Lærlinger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no