Peab

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Visjon

Peab – Nordens samfunnsbygger

Peab bygger framtidens bærekraftige samfunn
Vi er den naturlige partneren når det gjelder samfunnsbygging i Norden. Vi tar initiativ og er nyskapende. Vi arbeider ressurseffektivt og våre miljøvennlige løsninger ligger i forkant. Vi har et livssyklusperspektiv i våre handlinger.

Peab er det nordiske selskapet
Vi samarbeider over grenser for å overgå våre kunders forventninger. I Peab jobber vi nært med våre kunder enten de er lokale, nasjonale eller globale. Fornøyde kunder bidrar til vår fremgang i hele Norden.

Peab tiltrekker seg dyktige mennesker
Vi er arbeidsgiver nummer én i Norden. Våre verdier er enkle og tydelige. Våre medarbeidere er sterkt engasjerte og våre ledere ivrer for å utvikle mennesker. Når medarbeiderne utvikles, utvikles også Peab.

Les mer om Peab
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:30.11.2017
Arbeidssted :Oslo
Video
innsikt Mer om oss
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:18.11.2017
Arbeidssted :Tromsø

Ledige stillinger hos Peab

Grunnet økende oppdragsmengde søker vi etter operatør på betongpumpe og pumi.Arbeidet går ut på transport og pumping av betong i Tromsøområdet.Vi søker en serviceinnstilt og selvstendig person, helst med kjennskap til bygge bransjen.        Krav til søkeren: Førerkort klasse C Kunne norsk flytende, muntlig og skriftlig Du må like å ha kontakt med kunder og samarbeide godt i et team Vi ser etter en initiativrik person som tar et naturlig ansvar. Nødvendige kurs/opplæring vil bli gitt Vi kan vi tilby konkurransedyktige betingelser i et spennende og utfordrende marked. Søknad sendes omgående til: ferdigbetong@ferdig-betong.no  Innkomne søknader behandles fortløpende.
18.11.2017 Tromsø
Distriktsjef Romerike Søkes til Oslo/Romerike Peab Bygg Øst vokser med markedet, og ser store mulighetsrom i tiden fremover. For å kunne svare på veksten i markedet skal selskapet styrke Distrikt Romerike betydelig og til dette trenger vi en dyktig Distriktssjef som kan ta ansvaret for selskapets prosjektportefølje fra Oslo Nord, Romerike og opp mot Mjøsregionen. Vi har kontor på Lysaker og på Kløfta, og daglig tilholdssted for denne stillingen er kontoret vårt på Kløfta. ANSVAR OG MYNDIGHET Som Distriktssjef har du det overordnede ansvaret for Distrikt Romerike. Du er distriktets daglige leder   I tett samarbeid med hovedkontoret på Lysaker og øvrige ressurser i Oslo-teamene, vil du jobbe aktivt i markedet med å sikre Peab Bygg Øst - distrikt Romerike nye potensielle prosjekter.   Arbeidsoppgaver: Aktivt følge opp markedet for å få inn nye prosjekter Innhenting, mottak og behandling av forespørsler fra kunder og potensielle kunder Kvalitetssikre kalkulasjoner og innkjøp i samråd med kalkulasjonsleder og innkjøper Utarbeide tilbud i samarbeid med teamet på Romerike og Oslo Utvikle kontoret gjennom å rekruttere flere dyktige medarbeidere og samarbeide med Oslo om best ressursutnyttelse.   KVALIFIKASJONER Overordnet søker vi en inspirerende og faglig sterk leder som er på en oppadgående bane karrieremessig. Du har en dokumenterbar historikk i å utvikle gode og effektive miljøer rundt deg og dine kolleger omtaler deg som en inspirerende, faglig dyktig og pliktoppfyllende leder. Du har erfaring fra bygg – fortrinnsvis entreprenørsiden Du har minst 3-5 års erfaring innen ledelse Du har gjerne jobbet med kunder, prosjektledelse og kalkyler Du har god forretningsforståelse og sterk motivasjon for å utvikle medarbeidere og tiltrekke kunder Du utstråler sterke samarbeidsegenskaper og utvikler gode relasjoner med ansatte, kunder og leverandører Du er beslutningsdyktig, en iverksetter og en gjennomfører Du viser evne til å tenke helhet og får dine ansatte til å se det samme bildet Stillingen rapporter direkte til Regiondirektør, og inngår i ledergruppen for Region Bygg Øst.
30.11.2017 Oslo
Kalkylesjef Bygg Øst Søkes til Oslo og omegn Peab Bygg Øst vokser med markedet, og ser store mulighetsrom i tiden fremover. For å kunne svare på veksten i markedet skal selskapet styrke kalkulasjonsteamet med en kalkylesjef. Stillingen rapporterer direkte til Regiondirektør. Kalkylesjef for Peab Bygg Øst skal lede kalkylearbeidet i regionen for å sikre at alle kalkylene oppfyller kravene til kostnads- og risikonivå. Kalkylesjef vil ha et overordnet ansvar for å samordne, lede og utvikle regionens kalkulasjonsledere og kalkulatører.  Kalkylesjef skal jobbe tett i og med markedet, herunder lede arbeidet med anbudslisten, samt fordele kalkylearbeidet i kalkyleteamet. NØDVENDIGE FAGLIGE KVALIFIKASJONER Overordnet søker vi en inspirerende og faglig sterk leder som er på en oppadgående bane karrieremessig. Du har en dokumenterbar historikk i å utvikle gode og effektive miljøer rundt deg og dine kolleger omtaler deg som en inspirerende, faglig dyktig og pliktoppfyllende leder.  Rette kandidat har: Relevant utdannelse på minimum bachelornivå. Minimum 5 års erfaring fra kalkyle- og tilbudsarbeid Kurs eller utdannelse innen kalkylesystemer (Byggoffice) God forståelse for BIM og andre digitale løsninger Erfaring fra personalledende stilling Forståelse av risiko- og mulighetsanalyser Meget god kontraktsforståelse God kunnskap om byggproduksjon Ledererfaring med personalansvar   PERSONLIGE EGENSKAPER SOM VIL VEKTLEGGES Sterke samarbeidsegenskaper, evne å danne gode relasjoner med fagpersoner i matrise Gode lederegenskaper for å lede et sterkt fagmiljø Kandidaten må være analytisk, strukturert og systematisk i sitt arbeid og sin tilnærming til problemstillinger Inneha gode kommunikasjonsevner – herunder evne til å motivere og engasjere Være serviceinnstilt og pedagogisk i møte med andre Være utviklingsorientert og kreativ i sine løsninger Kandidaten må være beslutningsdyktig, en iverksetter og en gjennomfører Vise evne til å tenke helhet i en stor kompleks organisasjon Har utpreget god forretningsforståelse   SPRÅK Norsk – Flytende, skriftlig og muntlig ANDRE KRAV Førerkort klasse B Plettfri vandel Villighet og mulighet til å reise etter selskapets behov RAPPORTERING Stillingen rapporterer direkte til Regiondirektør Peab Bygg Øst  
30.11.2017 Oslo
Søkes til Buskerud/Vestfold Til vår asfaltvirksomhet i Vestfold, Buskerud og Telemark søkes det etter dyktige asfaltlag og asfaltarbeidere for sesongen 2018. Vi ønsker folk med: Fagbrev i asfalt 3-5 års arbeidserfaring fra asfalt Minimum førerkort klasse B Beherksker norsk, svensk og/eller dansk Vi utfører mindre og større asfaltarbeider for Statens Vegvesen, kommuner og private aktører.
31.12.2017 Vestfold, Buskerud
Søkes til Buskerud/Vestfold Vi søker etter asfaltlag og enkeltpersoner for sesongen 2018.
31.12.2017 Vestfold, Buskerud

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 10 (flere)

Lærlinger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)

Rekrutteringskalender

  • NOV 18
    2017
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Sammen gjør vi det mulig! Vi i Peab sier nei til alle former for diskriminering, mobbing og trakassering. Vi har nulltoleranse for diskriminerende sjargong, nedsettende vitser og krenkende uttalelser på jobb. Alle medarbeidere har et ansvar for at ingen diskrimineres på våre arbeidsplasser, og at alle mennesker skal føle seg velkommen hos oss.

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no