Peab

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Les mer
Fakta om Peab
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Etablert år
1959
Se alle fakta

Ledige stillinger hos Peab

Søkes til Østlandet/Trøndelag Ønsker du en hverdag fylt med varierte arbeidsoppgaver og har du lyst til å jobbe i team? Vi ser etter deg som har erfaring fra asfaltbransjen og som har lyst til å bidra til at vi blir bransjens beste arbeidsplass. Vi søker etter baser, asfaltlag og enkeltpersoner for sesongen 2019 knyttet til våre lokasjoner i Vestfold, Buskerud, Oslo, Akershus, Trondheimsområdet, Verdal og nordover i fylket. Vi ser etter deg med: Fagbrev i asfalt 3-5 års arbeidserfaring fra asfalt Minimum førerkort klasse B Behersker norsk/svensk/dansk Du bør like: Å jobbe i et lag Yte det lille ekstra Fleksibilitet og mobilitet Vi tilbyr: Tilpasset opplæring, mulighet for å ta fagbrev Høyt fokus på HMS og kvalitet Et uformelt og hyggelig miljø Fast- og sesongansettelse Svært gode pensjons- og forsikringsordninger AFP ordning ved fast ansettelse Vi gleder oss til å høre fra deg. Kun seriøse henvendelser. Ønsker ikke kontakt med selgere. Søknadsfrist 30.09.2019
30.09.2019 Norge
Stikningsingeniør, Peab Anlegg Tromsø Vil du jobbe i anleggsbransjen? Som følge av vekst og nye prosjekter søker Peab Anlegg flere dyktige medarbeidere til vårt distriktskontor i Tromsø. Vi ser etter deg som er ingeniørutdannet og har praktisk erfaring fra bransjen. Som stikningsingeniør vil du være ansvarlig for at oppmålingsarbeidet utføres med den nøyaktighet og i det omfang som kreves av de forskjellige arbeider du er satt til å måle for. I stillingen vil du inngå i en større faggruppe på respektivt prosjekt. Arbeidsoppgaver: Planlegge og utføre stikningsarbeid Fortløpende kontrollere geometri på fysisk utført arbeid Registrering og rapportering av eventuelle avvik i forhold til kontrakt og kontrollplan Sørge for at endringer i arbeidsgrunnlaget så fort som mulig blir videreformidlet til arbeidsleder/bas Sørge for at utstyret som benyttes fungerer tilfredsstillende, og ved behov melde fra om kontroll og kalibrering Bidra i fortløpende kontroll av andres arbeid Bidra ved mengdeberegninger Bidra ved kalkulasjon for ny prosjekter Ansvarlig for sluttdokumentasjon på prosjekter (Målebrevs, A-Nota) Kvalifikasjoner: Ingeniør/sivilingeniør eller teknisk fagskole Minimum 3 års erfaring fra stikningsarbeid Praksis fra bygg- og/eller anleggsbransjen Aktivt bruker av programvaren Gemini / AutoCad  Erfaring med NVDB / FKB sluttdokumentasjon er en fordel Egenskaper: Nøyaktig Effektiv Evnen til å se eget fag i sammenheng med prosjektets mål og fremdriftsplan I tillegg må du kunne identifisere deg med våre kjerneverdier; jordnær, utviklende, personlig og pålitelig. Vi kan tilby: Muligheten til å være med å bidra til å utvikle Peab En variert og inspirerende hverdag med kompetente kolleger og moderne arbeidsverktøy En arbeidsplass i vekst med gode muligheter for faglig kompetansebygging og videreutvikling Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger Søknadsfrist 06.10.2019
06.10.2019 Tromsø
Søkes til Oslo, Akershus, Vestfold, Trøndelag Som lærling i Peab Asfalt får du ta del i en hverdag fylt med varierte, lærerike og meningsfylte arbeidsoppgaver. Du blir involvert i team og får delta i store og små prosjekter som kan spenne fra motorveier til parkeringsplasser. Du vil få oppæring og trening i bruk av anleggsmaskiner som vals, limtraktor, samt store og små utleggere. Trivsel og mestring I lærlingperioden hos oss er det selvsagt rom for prøving og feiling. Vårt fremste mål er at du skal oppleve trivsel og mestring i hverdagen slik at du får et best mulig grunnlag for å bli en fremtidig asfaltør. Gjennom hele lærlingperioden vil du få tett og god oppfølging av en våre fagansvarlige. Etter to år med fullført og bestått opplæring, avlegges en fagprøve som fører frem til fagbrev i asfaltfaget. Krav for å bli lærling? For at vi skal kunne inngå en lærlingkontrakt med deg stilles krav til følgende: - Fullført videregående trinn 1 (VG 1): Bygg- og anleggsteknikk - Fullført videregående trinn 2 (VG2): Anleggsteknikk  Dette tilbyr vi - Lærlingkontrakt på to år gjennom Peab Asfalt og Byggopp (Opplæringskontoret for Bygg- og Anleggsteknikk) - Oppfølging og vurdering gjennom hele lærlingperioden etter læreplanen i asfaltfaget - Gode muligheter for jobb etter bestått fagprøve Søknadsfrist 31.12.2019
31.12.2019 Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Vestfold, Oslo, Akershus

Bli kjent med Peab

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 10 (flere)

Lærlinger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

HR-sjef, Peab Anlegg
HR-sjef, Peab Industri Norge AS
HR Manager, Anlegg

Filmer

Alle våre medarbeidere har et ansvar for at ingen diskrimineres på våre arbeidsplasser, og at alle mennesker skal føle seg velkommen hos oss.
Hvordan er det å jobbe som anleggsleder på et byggeprosjekt? Møt vår kollega Njål Mejlænder-Larsen, som forteller om sin spennende hverdag i Peab.
Hvordan er det å jobbe som ingeniør i Peab?
Hvordan er det å jobbe som distriktssjef i Peab? Møt Behzad Armingohar, som leder Peab Asfalt i Midt-Norge.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjekteringsleder? Hør vår kollega Beate Cappelen fortelle litt om jobben og Peab som arbeidsplass.
Hvordan er hverdagen for en asfaltarbeider? Møt vår gode kollega Bjørn Arne Iversen, som forteller sin hverdag i Peab.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjektleder i bygg og anlegg? Vår gode kollega Aleksander Mosbakk forteller litt om selve jobben og hvordan det er å jobbe som prosjektleder i Peab Anlegg.

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no