Peab

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Les mer
Fakta om Peab
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Etablert år
1959
Se alle fakta
Vi ser etter
Ledig Stilling
22.02.2020
Norge

Ledige stillinger hos Peab

Søkes til Skien Innkjøpssjef er en del av ledergruppen i Bygg Øst, som består av Region Oslo, Region Telemark Vestfold Buskerud, Region Østfold og Region Innlandet. Innkjøpssjef vil ha et overordnet ansvar for innkjøpsfunksjonen i Peab AS, og det overordnede målet er å skape verdier gjennom arbeid med innkjøpsprosesser og leverandører. Denne stillingen vil ha en fordeling på 80% for Bygg Øst, og 20% for Bygg Norge. Innkjøpssjefen rapporterer til Adm. Direktør i Bygg Øst, kontorsted blir Skien, men reisevirksomhet må påregnes. Arbeidsoppgaver: Overordnet ansvar og utvikling for innkjøpsfunksjonen i Peab AS  Koordinering av innkjøp i Bygg Norge, herunder samarbeid med konsernets innkjøpsfunksjon Innkjøpsstøtte til regioner/prosjekter og kalkulasjon Utvikle postive leverandørralasjoner, og forhandle og forvalte avtaler Forbedring av innkjøpsprosesser -og rutiner Personalansvar for innkjøpere  Egenskaper: Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner Analytisk resultatorientert Utadvendt og kontaktskapende Evne til å arbeide godt, både i team og selvstendig Ønskede kvalifikasjoner: Ingeniør -eller sivilingeniørutdannelse Stort kontaktnett og gode relasjoner i bransjen Erfaringer fra forhandlinger Vi tilbyr: Et solid firma i vekst og utvikling Konkurransedyktig lønn / betingelser Gode pensjons -og forsikringsordninger Kompetente medarbeidere   Søknadsfrist 04.12.2019
04.12.2019 Skien
Søkes til Oslo, Akershus, Vestfold, Trøndelag Som lærling i Peab Asfalt får du ta del i en hverdag fylt med varierte, lærerike og meningsfylte arbeidsoppgaver. Du blir involvert i team og får delta i store og små prosjekter som kan spenne fra motorveier til parkeringsplasser. Du vil få oppæring og trening i bruk av anleggsmaskiner som vals, limtraktor, samt store og små utleggere. Trivsel og mestring I lærlingperioden hos oss er det selvsagt rom for prøving og feiling. Vårt fremste mål er at du skal oppleve trivsel og mestring i hverdagen slik at du får et best mulig grunnlag for å bli en fremtidig asfaltør. Gjennom hele lærlingperioden vil du få tett og god oppfølging av en våre fagansvarlige. Etter to år med fullført og bestått opplæring, avlegges en fagprøve som fører frem til fagbrev i asfaltfaget. Krav for å bli lærling? For at vi skal kunne inngå en lærlingkontrakt med deg stilles krav til følgende: - Fullført videregående trinn 1 (VG 1): Bygg- og anleggsteknikk - Fullført videregående trinn 2 (VG2): Anleggsteknikk  Dette tilbyr vi - Lærlingkontrakt på to år gjennom Peab Asfalt og Byggopp (Opplæringskontoret for Bygg- og Anleggsteknikk) - Oppfølging og vurdering gjennom hele lærlingperioden etter læreplanen i asfaltfaget - Gode muligheter for jobb etter bestått fagprøve Søknadsfrist 31.12.2019
31.12.2019 Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Vestfold, Oslo, Akershus
Søkes til Søkes til Hele landet Peab Bygg og Peab Anlegg jobber med mange ulike typer prosjekter, både innen bygg og anleggsvirksomhet. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse og tar både store, mellomstore og små prosjekter. HMS, kvalitet og bærekraft er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid. Vi skal være en samfunnsbygger for kundene våre, og der er medarbeiderne vårt sterkeste kort. Vi satser offensivt og har som mål om å bli den beste arbeidsplassen. Derfor ser vi etter gode hoder som kan bidra med faglig dyktighet og sosialt engasjement.. En sommerjobb i Peab gir deg en god anledning til å bli kjent med virksomheten vår, og det gir oss en fin mulighet til å bli bedre kjent med deg. Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og noen år fra høyskole eller universitet, gir deg et godt utgangpunkt for arbeidslivet. Svært mange av våre nyansatte ingeniører og sivilingeniører har begynt i faste stillinger hos oss etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb.   Vi ser etter studenter som: • er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag for bygg/anlegg/infrastruktur • er engasjert, tar initiativ og liker utfordringer • trives med en hektisk arbeidshverdag ute på byggeplass • er mobil og åpen for pendling i det aktuelle distrikt • deg som er nysgjerrig på jobb hos entreprenør og Peab • kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig   Vi tilbyr deg en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver i et tverrfaglig team og godt miljø. Ved å ha en sommerjobb hos oss får du en unik mulighet til å bli bedre kjent med Peab gjennom innblikk i våre prosjekter. Peab driver prosjekter over hele landet innen bygg og anlegg - derfor er det viktig at du svarer på spørsmål om hvor du helst vil jobbe, samt om du helst vil jobbe med bygg eller anlegg når du leverer søknad. Varighet og tidspunkt etter avtale.   Vi ser frem til å motta din søknad! Søknadsfrist 22.02.2020
22.02.2020 Norge

Bli kjent med Peab

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 10 (flere)

Lærlinger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Bildegalleri

Kontaktpersoner

HR-sjef, Peab Anlegg
HR-sjef, Peab Industri Norge AS
HR Manager, Anlegg

Filmer

Alle våre medarbeidere har et ansvar for at ingen diskrimineres på våre arbeidsplasser, og at alle mennesker skal føle seg velkommen hos oss.
Hvordan er det å jobbe som anleggsleder på et byggeprosjekt? Møt vår kollega Njål Mejlænder-Larsen, som forteller om sin spennende hverdag i Peab.
Hvordan er det å jobbe som ingeniør i Peab?
Hvordan er det å jobbe som distriktssjef i Peab? Møt Behzad Armingohar, som leder Peab Asfalt i Midt-Norge.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjekteringsleder? Hør vår kollega Beate Cappelen fortelle litt om jobben og Peab som arbeidsplass.
Hvordan er hverdagen for en asfaltarbeider? Møt vår gode kollega Bjørn Arne Iversen, som forteller sin hverdag i Peab.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjektleder i bygg og anlegg? Vår gode kollega Aleksander Mosbakk forteller litt om selve jobben og hvordan det er å jobbe som prosjektleder i Peab Anlegg.

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no