<  
>  

Peab

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Les mer
Fakta om Peab
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Etablert år
1959
Se alle fakta
Vi ser etter
Ledig Stilling
31.07.2020
Tromsø

Ledige stillinger hos Peab

På bakgrunn av økende aktivitet, ønsker Peab Asfalt å styrke sitt team av dyktige ledere i Grenland. Vi søker etter en operativ prosjektleder som sammen med kompetente fagarbeidere ute på veien, vil gjennomføre våre prosjekter i henhold til våre oppdragsgiveres ønsker og behov.  Arbeidsoppgaver Skaffe jobb, velge ut de rette prosjekter samt være med i anbudsfasen Sette sammen team til de ulike prosjektene Totalansvar for prosjektet Oppfølging og kvalitetssikring av HMS arbeidet i prosjekt Økonomi og fremdrift Lede prosjektteamet Samordning av UE og leverandører Ansvar for personal og oppfølging av de. Rapportering ihh til gjeldende rutiner Deltakelse i distriktets møter og medvirkende i distriktets prosjekt-rapportering  Kvalifikasjoner Sivilingeniør, ingeniør og/eller relevant erfaring med asfalt og / eller anlegg Erfaring med og evnen til å lede, herunder gode samarbeidsevner Resultat- og produksjonsorientert Kjenne godt til Kontraktsstandardene Kunnskap om økonomistyring av prosjekter God kjennskap til anleggsmarkedet i Grenland Gode formuleringsevner skriftlig og muntlig på norsk. Gode datakunnskaper Personlige egenskaper Gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper Strukturert og systematisk Kremmerånd og godt utviklet forretningsforståelse Evnen til å motivere og lede andre mennesker Evne til å tenke helhet i en stor kompleks organisasjon Er beslutningsdyktig- en iverksetter og gjennomfører Egenskaper som passer til våre kjerneverdier jordnær, utviklende, personlig og pålitelig I tillegg til gode pensjons- og forsikringsordninger vil du i Peab oppleve å jobbe i et miljø der du får stor variasjon og mye ansvar. Du får stor mulighet til å forme din egen utvikling og videre karriere. Arbeidssted og kontorsted er Skien/Grenland.  
15.07.2020 Grønland, Skien
Peab Bjørn Bygg er etablert med hovedkontor i Tromsø og distriktskontorer i Harstad, Narvik, Bardufoss, Finnsnes, Alta og Kirkenes. Selskapet har rundt 450 ansatte og en omsetning på omlag 1500 MNOK. Vi driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold for både private og offentlige byggherrer. Vi opplever økende oppdragsmengde og søker derfor etter flere betongarbeidere.  Vi er på jakt etter deg som har yrkesstolthet for faget og jobber effektivt uten at det går på bekostning av HMS.  Du evner å jobbe selvstendig samtidig som det er et krav at du kan samarbeide godt med andre.   Som person er du interessert i å bidra til et godt arbeidsmiljø, er pålitelig og en god lagspiller. Kvalifikasjoner: Fordel med fagbrev innen betongfag eller jernbinding Ønskelig med sikkerhetsklarering for forsvaret Har førerkort kl B Behersker norsk og engelsk språk Vi søker etter personer med bosted i Tromsø, samtidig har vi oppdrag i hele Nord-Norge, så det er en fordel om du er fleksibel og kan påta deg reiseoppdrag.  Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser med gode ordninger for uke-/dagpendlere, svært gode pensjons- og forsikringsordninger inkl AFP, helseforsikring, reiseforsikring mm. Legg inn søknad i vår rekrutteringsløsning eller kontakt personalleder Hilma Salamonsen - mobil 971 04 180 - hilma.salamonsen@bjorn.no Vi tilbyr Søknadsfrist 31.07.2020
31.07.2020 Tromsø
Søkes til Norge Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger. I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger. Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben. Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass. Vil du være med å utvikle Peab? Vi har behov for flere dyktige medarbeidere innenfor alle våre forretningsområder. Dersom du ønsker å levere en åpen søknad kan du sende denne inn her.   Søknadsfrist 20.11.2021  
20.11.2021 Hele Norge

Bli kjent med Peab

Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 10 (flere)

Lærlinger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Bildegalleri

Kontaktpersoner

HR-sjef, Peab Anlegg
HR-sjef, Peab Industri Norge AS
HR Manager, Anlegg

Filmer

Alle våre medarbeidere har et ansvar for at ingen diskrimineres på våre arbeidsplasser, og at alle mennesker skal føle seg velkommen hos oss.
Hvordan er det å jobbe som anleggsleder på et byggeprosjekt? Møt vår kollega Njål Mejlænder-Larsen, som forteller om sin spennende hverdag i Peab.
Hvordan er det å jobbe som ingeniør i Peab?
Hvordan er det å jobbe som distriktssjef i Peab? Møt Behzad Armingohar, som leder Peab Asfalt i Midt-Norge.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjekteringsleder? Hør vår kollega Beate Cappelen fortelle litt om jobben og Peab som arbeidsplass.
Hvordan er hverdagen for en asfaltarbeider? Møt vår gode kollega Bjørn Arne Iversen, som forteller sin hverdag i Peab.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjektleder i bygg og anlegg? Vår gode kollega Aleksander Mosbakk forteller litt om selve jobben og hvordan det er å jobbe som prosjektleder i Peab Anlegg.

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no