Peab

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Les mer om Peab
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:20.04.2018
Arbeidssted :Skien

Bli kjent med Peab

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:20.04.2018
Arbeidssted :Skien

Ledige stillinger hos Peab

Søkes til Telemark Peab, Distrikt Telemark Vestfold sin eneboligavdeling er lokalisert med kontor i Skien. Vi er medlem og medeier i Nordbohuskjeden og opererer i store deler av nedre Telemark og Vestfold. Vår aktivitet er størst i Telemark og vi er i dag 11 tømrere som jobber i eneboligavdelingen. Vi har et godt utviklet byggesystem som gir svært gode fortjenestemuligheter. Våre tømrere arbeider som regel i tomannslag og har ansvaret for oppføringen av hele bygget over grunnmur. Vi ønsker å etablere et stabilt tømrerlag som fortrinnsvis kan jobbe med våre prosjekter i Midt Telemark Vi søker derfor en tømrer som har lang erfaring fra eneboligproduksjon.   Aktuelle kandidater: Har fagbrev Har godt overblikk, gode samarbeidsevner og er resultatorientert Er opptatt av kvalitet, presisjon og effektivitet Har gjerne lang erfaring fra bransjen Har sertifikat klasse B Kommunisere godt i norsk muntlig Behersker norsk skriftlig Vi tilbyr: Konkurransedyktig lønn Gode pensjons- og forsikringsordninger Et sunt og friskt arbeidsmiljø Et solid firma i vekst og utvikling
20.04.2018 Skien

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 10 (flere)

Lærlinger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)

Rekrutteringskalender

  • APR 20
    2018
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Sammen gjør vi det mulig! Vi i Peab sier nei til alle former for diskriminering, mobbing og trakassering. Vi har nulltoleranse for diskriminerende sjargong, nedsettende vitser og krenkende uttalelser på jobb. Alle medarbeidere har et ansvar for at ingen diskrimineres på våre arbeidsplasser, og at alle mennesker skal føle seg velkommen hos oss.

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no