Peab

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Se flere videoer fra Peab

Bli kjent med Peab

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Se flere videoer fra Peab

Ledige stillinger hos Peab

Maskinfører Anlegg Som følge av økende oppdragsmengde er vi nå på jakt etter dyktige maskinførere til våre anleggsprosjekter! Ønskede kvalifikasjoner: Maskinførerbevis, fagbrev som maskinfører er en fordel Gjerne praksis fra bygg- og/eller anleggsbransjen Om du har ADK sertifikat og har sveiseerfaring blir vi glad! Førerkort for bil klasse B Ønskede egenskaper: Ansvarsbevisst og pålitelig Selvgående og løsningsorientert Nøyaktig, men også effektiv Vi er opptatt av HMS, -det bør du også være Godt humør! Vi kan tilby: En variert og inspirerende hverdag med gode kollegaer og moderne arbeidsverktøy En arbeidsplass i vekst som gjør mulighetene for faglig kompetansebygging og videreutvikling stor Konkurransedyktige lønnsbetingelser, god pensjons- og forsikringsordning I tillegg må du kunne identifisere deg med våre kjerneverdier; jordnær, utviklende, personlig og pålitelig.
16.06.2019 Tromsø
Søkes til Bardufoss, Narvik, Harstad, Vesterålen Peab Bjørn Bygg er etablert med hovedkontor i Tromsø og distriktskontorer i Harstad, Narvik, Bardufoss, Alta og Kirkenes. Selskapet har rundt 410 ansatte og en omsetning på omlag 1500 MNOK. Vi driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold for både private og offentlige byggherrer. Vi ser økende oppdragsmengde og søker derfor etter selvstendige tømrere og betongarbeidere til Bardufoss, Narvik, Harstad og Vesterålen. Vi søker deg som: Har yrkesstolthet for faget Har et særskilt fokus på HMS Er selvstendig og fleksibel Som person er du interessert i å bidra til et godt arbeidsmiljø, er pålitelig og en god lagspiller. Kvalifikasjoner: Fagbrev innen betong/tømmer og minium fem års erfaring innen faget Behersker norsk eller engelsk Har førerkort kl B Det er en fordel om du har sikkerhetsklarerering. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, med svært gode pensjons- og forsikringsordninger inkl AFP, helseforsikring, reiseforsikring mm.
16.06.2019 Nordland, Harstad, Målselv
Maskinfører Søkes til Østlandet Maskinfører Anlegg Som følge av økende oppdragsmengde er vi nå på jakt etter dyktige maskinførere til våre anleggsprosjekter! Ønskede kvalifikasjoner: Maskinførerbevis, fagbrev som maskinfører er en fordel Gjerne praksis fra bygg- og/eller anleggsbransjen Gjerne ADK- sertifikat og har sveiseerfaring Førerkort for bil klasse B Ønskede egenskaper: Ansvarsbevisst og pålitelig Selvgående og løsningsorientert Nøyaktig, men også effektiv Vi er opptatt av HMS, -det bør du også være Godt humør! Vi kan tilby: En variert og inspirerende hverdag med gode kollegaer En arbeidsplass i vekst som gjør mulighetene for faglig kompetansebygging og videreutvikling stor Konkurransedyktige lønnsbetingelser, god pensjons- og forsikringsordning I tillegg må du kunne identifisere deg med våre kjerneverdier; jordnær, utviklende, personlig og pålitelig. Søknader behandles fortløpende. Søknadsfrist: 16.06.2019   Søknadsfrist 16.06.2019
16.06.2019
Prosjektingeniør Søkes til Østlandet Vil du jobbe i anleggsbransjen? Som følge av sterk vekst og nye prosjekter søker Peab Anlegg flere dyktige medarbeidere til vårt distrikt i på Østlandet. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse og tar både store, mellomstore og små prosjekter. HMS, kvalitet og bærekraft er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid. Vi skal være en samfunnsbygger for kundene våre, og der er medarbeiderne vårt sterkeste kort. Vi ser etter deg som har noe praktisk erfaring fra bransjen, og har utdannelse som ingeniør eller fra teknisk fagskole. Peab tenker langsiktig, og våre unge prosjektingeniører får derfor mye ansvar og store utviklingsmuligheter i våre spennende og utfordrende prosjekter. Vi satser offensivt og har som mål om å bli den beste arbeidsplassen. Derfor ser vi etter gode hoder som kan bidra med faglig dyktighet og sosialt engasjement.   Arbeidsoppgaver •økonomisk analyse •oppfølging av endringer og tillegg som gir økonomisk og frem driftsmessig konsekvens i prosjektet oppfølging •etablering og oppfølging av produksjonskalkyle/budsjett •etablering og oppfølging av fremdrift- og tidsplanlegging •etablering og oppfølging av bemannings- og utstyrsplan •etablering og oppfølging av prognoser •etablering og oppfølging av fakturaarbeid •bidra til å skaffe FDV dokumentasjon på bestilte varer •delta på driftsmøte   Vi ser etter deg som: •Har bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag, eller teknisk fagskole •Er entreprenør til fingerspissene og har interesse for faget og bransjen •Kan jobbe selvstendig og strukturert, men er samtidig en teamplayer •Tar utfordringer på strak arm •Liker varierte arbeidsoppgaver og evner å prioritere oppgaver etter behov •Kan identifisere deg med våre kjerneverdier: Jordnær - Utviklende - Personlig – Pålitelig   Hos oss får du: •Bidra til å skape gode rutiner og arbeidssett i en spennende utviklingsperiode for Peab på Østlandet •En arbeidsplass i vekst på tvers av konsernet som gir store muligheter for faglig kompetansebygging og videreutvikling •Frihet under ansvar •Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger   Vi ser frem til å motta din søknad! Søknadsfrist 16.06.2019
16.06.2019
Søkes til Vestlandet Vil du jobbe i anleggsbransjen? Peab Anlegg flere dyktige medarbeidere til vårt distrikt i på Vestlandet. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse og tar både store, mellomstore og små prosjekter. HMS, kvalitet og bærekraft er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid. Vi skal være en samfunnsbygger for kundene våre, og der er medarbeiderne vårt sterkeste kort. Som arbeidsleder vil du ha ansvar for å utføre din del av arbeidet i henhold til prosjektets kvalitet-, HMS/YM krav, fremdriftsplan og budsjett. Du er ansvarlig for å styre fordeling i, og samordningen av ditt lags arbeid, og er et viktig ledd mellom produksjons- og stabs funksjonene. Vi ser etter deg som har et stort driv og engasjement for den jobben du utfører. Som person er du en naturlig motor i ditt arbeidsteam, og vet å motivere og sette retning for dine medarbeidere på en måte som sikrer effektiv og kvalitetsmessig fremdrift i prosjektet.   Arbeidsoppgaver: Planlegge og gjennomføre Planlegging og fordeling av egne og eksterne ressurser for gjennomføring av arbeidet Oppfølging, kontroll og dokumentasjon av planer, tegninger og kontrakt Materialmottak/materialstyring og kontroll av mengder HMS og kvalitet Sikre at selskapets ordens- og sikkerhetsregler blir fulgt Støtte anleggsleder i arbeid med KS og HMS arbeidet, SJA og RUHer, tiltak og frister Følge opp detaljert risikoanalyse og suksessivt vurdere risikobildet i produksjonen  Økonomi Timeoppfølging og sammenstilling av utført arbeid Attestering, kontering og prissetting av følgeseddel Oppfølging av avvik, endringer/tillegg og tekniske avklaringer Kvalifikasjoner: ingeniør/sivilingeniør eller teknisk fagskole gjerne praksis fra tilsvarende rolle praksis fra bygg- og/eller anleggsbransjen søkere må forstå og kunne kommunisere på et skandinavisk språk   Vi ser etter deg som har følgende egenskaper: evner å skape fremdrift: du er selvstendig og handlekraftig i din arbeidsmåte kostnadsbevisst evnen til både å skaffe et helhetlige overblikket og rette fokuset mot viktige detaljer evnen til å bygge gode team og motivere dine medarbeidere strukturert, tydelig og målrettet i din arbeidsmetode evnen til å se din egen rolle i sammenheng med prosjektets mål og fremdriftsplan I tillegg må du kunne identifisere deg med våre kjerneverdier; jordnær, utviklende, personlig og pålitelig.   Vi kan tilby: muligheten til å være med å bidra til å utvikle Peab på Vestlandet en variert og inspirerende hverdag med kompetente kolleger og moderne arbeidsverktøy en arbeidsplass i vekst med gode muligheter for faglig kompetansebygging og videreutvikling konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger   Vi oppfordrer både erfarne og nyutdannede med praktisk erfaring til å søke. Søknadsfrist 16.06.2019
16.06.2019

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 10 (flere)

Lærlinger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)

Rekrutteringskalender

  • JUN 16
    2019
    5 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

HR-sjef, Peab Anlegg
HR-sjef, Peab Industri Norge AS
HR Manager, Anlegg

Filmer

Alle våre medarbeidere har et ansvar for at ingen diskrimineres på våre arbeidsplasser, og at alle mennesker skal føle seg velkommen hos oss.
Hvordan er det å jobbe som anleggsleder på et byggeprosjekt? Møt vår kollega Njål Mejlænder-Larsen, som forteller om sin spennende hverdag i Peab.
Hvordan er det å jobbe som ingeniør i Peab?
Hvordan er det å jobbe som distriktssjef i Peab? Møt Behzad Armingohar, som leder Peab Asfalt i Midt-Norge.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjekteringsleder? Hør vår kollega Beate Cappelen fortelle litt om jobben og Peab som arbeidsplass.
Hvordan er hverdagen for en asfaltarbeider? Møt vår gode kollega Bjørn Arne Iversen, som forteller sin hverdag i Peab.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjektleder i bygg og anlegg? Vår gode kollega Aleksander Mosbakk forteller litt om selve jobben og hvordan det er å jobbe som prosjektleder i Peab Anlegg.

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no