Peab

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Les mer om Peab
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:06.11.2018
Arbeidssted :Trondheim

Bli kjent med Peab

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:31.03.2019
Arbeidssted :Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Oslo, Akershus

Ledige stillinger hos Peab

istriktskontor Østfold har oppdrag i hele Østfold fra svenskegrensen og inn mot grensen til Oslo.   Vi ønsker å utvikle et stabilt tømrerlag som kan jobbe med våre prosjekter i Østfold-området. Vi søker derfor etter tømrer/tømrerlag som har lang erfaring. Aktuelle kandidater: Har fagbrev Har godt overblikk, gode samarbeidsevner og er resultatorientert Er opptatt av kvalitet, presisjon og effektivitet Har gjerne lang erfaring fra bransjen Har sertifikat klasse B Kommuniserer godt i norsk muntlig og skriftlig Vi tilbyr: Konkurransedyktig lønn Gode pensjons- og forsikringsordninger Et sunt og friskt arbeidsmiljø Et solid firma i vekst og utvikling
26.10.2018 Østfold
Vi søker en proaktiv og gjennomføringssterk personalleder til avdeling Nord. Avdelingen har i nærmere 250 medarbeidere og omfatter Peabs anleggsvirksomhet i Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. Personalleder vil ha kontorsted i Trondheim, men noe reisevirksomhet må påregnes i stillingen. I stillingen vil du drive HR-arbeidet i avdelingen, og sikre at arbeidet fører til langsiktig lønnsomhet. Du vil sammen med HR-sjef være ansvarlig for at HR-arbeidet videreutvikler Peab Anlegg på nasjonalt nivå, så vel som avdelingsnivå. Som personalleder skal du sikre HR-faglig lederstøtte i organisasjonen på operativt og strategisk plan. Vi søker etter deg som kan kombinere utviklingsmuligheter for ansatte på alle nivåer med god lederstøtte og kvalitetssikring av HR-rutiner. Du er en person som tar initiativ og ansvar, og sikrer at prosjekter realiseres og har god fremdrift. Du er samarbeidsvillig og serviceinnstilt, og trives med en variert arbeidsdag i en organisasjon med høyt operasjonelt fokus. I stillingen vil du fungere som en aktiv støttespiller for ledelsen i deres HR-arbeid, og du vil inngå som en del av ledergruppen i avdelingen. Hovedansvar: Rådgivning til ledere og ansatte i HR-faglige spørsmål Strategisk ressursplanlegging, rekruttering, ansettelse og employer branding Støtte ledelsen i kompensasjonsspørsmål og lønnspolitikk Onboarding og kompetanseutvikling Støtte ledelsen i sykefraværsoppfølging, arbeidsrett, tariff og overenskomst Planlegge, gjennomføre og følge opp prosjekter innenfor hele HR-feltet Kvalifikasjoner: Relevant høyere utdanning Minimum 2 års erfaring fra kvalifisert HR-arbeid, gjerne i tilsvarende bransje Kan kombinere et operativt og strategisk arbeidssett God kjennskap til avtale- og regelverk innen HR-området Gode kommunikasjonsevner- både skriftlig og muntlig Personlige egenskaper: Du er bevisst viktigheten av god kommunikasjon og er tydelig, ærlig og positiv i din fremtoning Du er samarbeidsorientert og konstruktiv, og ønsker å bygge andre gode Du er proaktiv, engasjert og ærekjær Du er selvgående og strukturert Du forstår viktigheten av å sette tydelige mål og involvere riktige personer for å kunne gjennomføre oppgaver og prosjekter på en god måte Du er forretningsorientert, og er opptatt av hvordan HR-arbeidet skal bidra med å sikre at vi når overordnede mål Du har høy integritet samt evne til å skape tillitt og gode relasjoner på alle nivåer i organisasjonen  Du må kunne kjenne deg igjen i våre verdier- jordnær, utviklende, personlig og pålitelig   Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et dynamisk og godt arbeidsmiljø, spennende og interessante arbeidsoppgaver, samt gode utviklingsmuligheter i selskapet og konsernet for øvrig.
06.11.2018 Trondheim
Søkes til Østlandet/Trøndelag Ønsker du en hverdag fylt med varierte arbeidsoppgaver og har du lyst til å jobbe i team? Vi ser etter deg som har erfaring fra asfaltbransjen og som har lyst til å bidra til at vi blir bransjens beste arbeidsplass. Vi søker etter baser, asfaltlag og enkeltpersoner for sesongen 2019 knyttet til våre lokasjoner i Vestfold, Buskerud, Oslo, Akershus, Mjøsområdet, Trondheimsområdet, Verdal og nordover i fylket. Vi ser etter deg med: Fagbrev i asfalt 3-5 års arbeidserfaring fra asfalt Minimum førerkort klasse B Behersker norsk/svensk/dansk Du bør like: Å jobbe i et lag Yte det lille ekstra Fleksibilitet og mobilitet Vi tilbyr: Tilpasset opplæring, mulighet for å ta fagbrev Høyt fokus på HMS og kvalitet Et uformelt og hyggelig miljø Fast- og sesongansettelse Svært gode pensjons- og forsikringsordninger AFP ordning ved fast ansettelse Vi gleder oss til å høre fra deg. Kun seriøse henvendelser. 
31.03.2019 Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Oslo, Akershus

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 10 (flere)

Lærlinger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)

Rekrutteringskalender

  • OKT 26
    2018
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Sammen gjør vi det mulig! Vi i Peab sier nei til alle former for diskriminering, mobbing og trakassering. Vi har nulltoleranse for diskriminerende sjargong, nedsettende vitser og krenkende uttalelser på jobb. Alle medarbeidere har et ansvar for at ingen diskrimineres på våre arbeidsplasser, og at alle mennesker skal føle seg velkommen hos oss.

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no