Peab

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Visjon

Peab – Nordens samfunnsbygger

Peab bygger framtidens bærekraftige samfunn
Vi er den naturlige partneren når det gjelder samfunnsbygging i Norden. Vi tar initiativ og er nyskapende. Vi arbeider ressurseffektivt og våre miljøvennlige løsninger ligger i forkant. Vi har et livssyklusperspektiv i våre handlinger.

Peab er det nordiske selskapet
Vi samarbeider over grenser for å overgå våre kunders forventninger. I Peab jobber vi nært med våre kunder enten de er lokale, nasjonale eller globale. Fornøyde kunder bidrar til vår fremgang i hele Norden.

Peab tiltrekker seg dyktige mennesker
Vi er arbeidsgiver nummer én i Norden. Våre verdier er enkle og tydelige. Våre medarbeidere er sterkt engasjerte og våre ledere ivrer for å utvikle mennesker. Når medarbeiderne utvikles, utvikles også Peab.

Les mer om Peab
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:30.01.2018
Arbeidssted :Sel
Video
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:31.01.2018
Arbeidssted :Bærum

Ledige stillinger hos Peab

For vår kunde søker vi deg som har erfaring fra asfaltarbeid. Oppstart vil sannsynligvis være fra mai og utover våren. Sesongslutt er noe væravhengig, sannsynligvis okt/nov. Vi ønsker: Personer som har jobbet sammen på asfaltlag før personer med BAS erfaring personer med erfaring fra utlegger personer med erfaring fra vals personer med erfaring fra limbil (må ha kl. C-CE) personer med erfaring som asfaltlegger/hjelpearbeider Vi tilbyr: fortrinnsvis 4- dagers arbeidsuke kost og losji konkurransedyktige betingelser godt arbeidsmiljø fri overnatting ved arbeidessted, (ved behov) matpenger ved overtid og overtidsgodtgjørelse Trives du med å arbeide selvstendig, ser positivt på fysisk arbeid, liker å jobbe mye og ser på deg selv som en solid arbeidstaker er du midt i blinken for oss. Det er en forutsetning at du snakker og skriver skandinavisk språk. Sted: Otta Ansettelsesforhold: Engasjement Hjemmeside: www.peabasfalt.no/ For elektronisk søknadsskjema: [Klikk her] Medium: Finn Adresse: 2670 OTTA
30.01.2018 Sel
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med 15 000 ansatte og en omsetning på over 49 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,2 milliarder kroner. Til spennende byggeprosjekter som starter i løpet av neste år søker vi Prosjektleder! Peab Distrikt Romerike holder til på Kløfta i nye og fine lokaler. Vi er 12 ansatte, og søker nå en erfaren prosjektleder til på laget! Vi bygger i hele Romerike og omegn - ned mot Oslo og opp til Trysil! Vi bygger boliger, næringsbygg og offentlige bygg. Som prosjektleder i Peab Bygg har du totalansvar for prosjektet, blant annet gjennom: Asnvar for HMS, kvalitet, økonomi og fremdrift for prosjektet Oppfølging av kunde/byggherre Ledelse av teamet på byggeplass Samordning av leverandører og underentreprenører Sikre at alt arbeid utføres i henhold til Peab's krav, kontrakter, offentlige krav osv. Vi søker etter deg som har erfaring fra ledelse av større byggeprosjekter, enten innen bygg eller anlegg - fortrinnsvis bygg. Du har gjerne høyere utdanning som ingeniør, eller sivilingeniør - men erfaring kan kompensere. Du har sterk interesse for å skape god kvalitet, lønnsomhet og trivsel på våre byggeplasser. I Peab vil du oppleve å jobbe i et miljø der du får stor variasjon og mye ansvar, du får stor mulighet til å forme din egen utvikling og videre karriere. Våre verdier er: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig - JUPP! Og dette vil du også merke som vår kultur. Velkommen til å søke på jobb hos oss! Søknadsfrist: 31.01.2018Arbeidsgiver: Peab ASSted: KløftaBransjer: Bygg og anleggTiltredelse: Etter avtaleHentet fra: FINNSe annonse Medium: Finn Adresse: 2040 KLØFTA
31.01.2018 Ullensaker
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med 15 000 ansatte og en omsetning på over 49 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,2 milliarder kroner. Til spennende byggeprosjekter som starter i løpet av neste år søker vi Prosjekteringsleder. Som prosjekteringsleder i Peab Bygg Øst får du en meget viktig rolle både i prosjektutvikling/tidlig fase, og som prosjekteringsleder underveis i prosjekter. Blant annet gjennom: Ansvar for ledelse av prosjekteringen i byggeprosjekter: i planlegging og gjennomføringsfasen der hvor Peab har prosjekteringsansvar. Prosjekteringsleder er ansvarlig for planlegging, styring og samordning av prosjekteringsgruppen. Utstrakt kontakt med, ledelse av og bestilling fra rådgivende ingeniører og arkiktekter, da selve prosjekteringsarbeidet utføres av dem. Lede og samordne prosjekteringen innenfor gitte rammer og mål. Lede utarbeidelsen av grunnlag for kalkyler. Vi søker etter deg som har erfaring fra prosjektering- og gjerne også prosjekteringsledelse innen bygg. Kanskje jobber du i dag som rådgivende ingeniør og ønsker å jobbe på entreprenørsiden? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. I Peab vil du oppleve å jobbe i et miljø der du får stor variasjon og mye ansvar, du får stor mulighet til å forme din egen utvikling og videre karriere. Våre verdier er: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig - JUPP! Og dette vil du også merke som vår kultur. Velkommen til å søke på jobb hos oss! Søknadsfrist: 31.01.2018Arbeidsgiver: Peab ASSted: LysakerBransjer: Arkitektur, areal og interiør,Bygg og anleggTiltredelse: Etter avtaleHentet fra: FINNSe annonse Medium: Finn Adresse: 1325 LYSAKER
31.01.2018 Bærum
Søkes til hele landet Peab Bygg og Peab Anlegg jobber med mange ulike typer prosjekter, og har avdelinger over hele Norge. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse og tar både store, mellomstore og små prosjekter. HMS, kvalitet og bærekraft er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid. Vi skal være en samfunnsbygger for kundene våre, og der er medarbeiderne vårt sterkeste kort. Peab søker nyutdannede ingeniører og sivilingeniører som ønsker jobb på våre prosjekter i hele Norge. Vi satser offensivt og har som mål om å bli den beste arbeidsplassen. Derfor ser vi etter gode hoder som kan bidra med faglig dyktighet og sosialt engasjement. Peab tenker langsiktig, og ansetter derfor mange nyutdannede ingeniører og sivilingeniører hvert år. Våre unge prosjektingeniører får store utfordringer i spennende og utfordrende prosjekter. Vi ser etter studenter som: • har utdanning enten på bachelor- eller master nivå innenfor relevante ingeniørfag for bygg og anlegg ønsker entreprenør og Peab som arbeidsplass • kan jobbe selvstendig og strukturert • er engasjert, tar initiativ og liker utfordringer • trives med en hektisk arbeidshverdag med varierte oppgaver • er mobil og åpen for pendling i det aktuelle distrikt • er strukturert og god på å jobbe med diverse digitale systemer • kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig Hos oss får du: • frihet under ansvar • anledning til å jobbe selvstendig • gode utviklingsmuligheter • fleksibilitet med hensyn til arbeidsplass og oppgaver • konkurransedyktige betingelser • gunstige pensjons- og forsikringsordninger Peab driver virksomhet over hele landet, det er derfor viktig at du svarer på spørsmålene du får når du sender inn søknaden; om hvor geografisk du vil jobbe, og om du helst vil jobbe med bygg eller anlegg. Vi ser frem til å motta din søknad!
15.02.2018 Norge
Søkes til hele landet Peab Bygg og Peab Anlegg jobber med mange ulike typer prosjekter, både innen bygg og anleggsvirksomhet. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse og tar både store, mellomstore og små prosjekter. HMS, kvalitet og bærekraft er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid. Vi skal være en samfunnsbygger for kundene våre, og der er medarbeiderne vårt sterkeste kort. En sommerjobb i Peab gir deg en god anledning til å bli kjent med virksomheten vår, og det gir oss en fin mulighet til å bli bedre kjent med deg. Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og noen år fra høyskole eller universitet, gir deg et godt utgangpunkt for arbeidslivet. Svært mange av våre nyansatte ingeniører og sivilingeniører har begynt i faste stillinger hos oss etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb. Vi ser etter studenter som: • er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag for bygg/anlegg/infrastruktur • er engasjert, tar initiativ og liker utfordringer • trives med en hektisk arbeidshverdag ute på byggeplass • er mobil og åpen for pendling i det aktuelle distrikt • deg som er nysgjerrig på jobb hos entreprenør og Peab • kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig Vi tilbyr deg en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver i et tverrfaglig team og godt miljø. Ved å ha en sommerjobb hos oss får du en unik mulighet til å bli bedre kjent med Peab gjennom innblikk i våre prosjekter. Peab driver prosjketer over hele landet innen bygg og anlegg - derfor er det viktig at du svarer på spørsmål om hvor du helst vil jobbe, samt om du helst vil jobbe med bygg eller anlegg når du leverer søknad. Varighet og tidspunkt etter avtale.
15.02.2018 Norge

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 10 (flere)

Lærlinger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)

Rekrutteringskalender

  • JAN 30
    2018
    15 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Sammen gjør vi det mulig! Vi i Peab sier nei til alle former for diskriminering, mobbing og trakassering. Vi har nulltoleranse for diskriminerende sjargong, nedsettende vitser og krenkende uttalelser på jobb. Alle medarbeidere har et ansvar for at ingen diskrimineres på våre arbeidsplasser, og at alle mennesker skal føle seg velkommen hos oss.

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no