Peab

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Visjon

Peab – Nordens samfunnsbygger

Peab bygger framtidens bærekraftige samfunn
Vi er den naturlige partneren når det gjelder samfunnsbygging i Norden. Vi tar initiativ og er nyskapende. Vi arbeider ressurseffektivt og våre miljøvennlige løsninger ligger i forkant. Vi har et livssyklusperspektiv i våre handlinger.

Peab er det nordiske selskapet
Vi samarbeider over grenser for å overgå våre kunders forventninger. I Peab jobber vi nært med våre kunder enten de er lokale, nasjonale eller globale. Fornøyde kunder bidrar til vår fremgang i hele Norden.

Peab tiltrekker seg dyktige mennesker
Vi er arbeidsgiver nummer én i Norden. Våre verdier er enkle og tydelige. Våre medarbeidere er sterkt engasjerte og våre ledere ivrer for å utvikle mennesker. Når medarbeiderne utvikles, utvikles også Peab.

Les mer om Peab
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Grunnlagt
1959
02.10.2017 Trondheim
Mer om oss
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
02.10.2017 Trondheim

Ledige stillinger hos Peab

Søkes til Bardufoss Bjørn Bygg er etablert med hovedkontor i Tromsø og distriktskontorer i Alta og på Bardufoss. Vi driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold innenfor både offentlig og privat sektor. Selskapet omsatte i 2016 for ca. 1060 MNOK og har omkring 300 medarbeidere. Til vårt distriktskontor på Bardufoss søker vi etter en anleggsleder som evner å lede prosjekter sammen med våre dyktige kolleger. Vi søker deg som: har bred og god innsikt i entreprenørfaget gjennom formell utdanning og arbeidserfaring har ledererfaring fra bygge- eller anleggsprosjekter har godt overblikk, gode samarbeidsevner og er resultatorientert kjenner deg igjen i våre verdier; jordnær, utviklende, personlig og pålitelig Ansvar som anleggsleder:  Rapportere til distriktssjef/prosjektleder Byggeplassens leder med ansvar for alle av prosjektets faser, herunder overlevering og oppfølging av kunden i garantiperiode “Kremmerånd” og evne til å motivere og lede personell Fokus på HMS, fremdrift og økonomi, samt oppfyllelse av kundens forventning Deltakelse i anbudsteam må også påregnes Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver, konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og personforsikringsvilkår.
28.09.2017 Målselv
Kontoret vårt på Romerike ligger på Kløfta, og byggeprosjektene våre er over hele Romeriksområdet og noe utenfor! Ett av prosjektene våre er Yesheim boligprosjekt på Jessheim, og til dette prosjektet trenger vi en produksjons/anleggsleder. Har du erfaring som anleggsleder fra større byggeprosjekter, og er god på produksjons/fremdriftsplanlegging vil vi gjerne høre fra deg. Som produksjonsleder i Peab Bygg har du blant annet ansvar for: Fremdriftsplanlegging Lede produksjons- og fremdriftsmøter Økonomi: produksjonsbusjett, innkjøp og fakturering Oppføling av HMS Oppfølging av UE og kontrakter Opfølging av egenproduksjon Kvalitetssikring- og kontroll Etterfølgelse av Peabs styringssystem   I Peab vil du oppleve å jobbe i et miljø der du får stor variasjon og mye ansvar, du får stor mulighet til å forme din egen utvikling og videre karriere. Våre verdier er: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig - JUPP! Og dette vil du også merke som vår kultur.   Velkommen til å søke på jobb hos oss!
30.09.2017 Ullensaker
Som prosjekteringsgruppelder i Peab Bygg får du en meget viktig rolle med fagansvar for arbeidet med prosjekteringsledelse i Peab, og arbeidet med utvikling av fagmiljøet, heving av kompetanse, samt arbeidsmetoder og verktøy. Du vil også kunne jobbe som prosjetkeringsleder i enkelte prosjekter med: •Ansvar for ledelse av prosjekteringen i byggeprosjekter: i planlegging og gjennomføringsfasen der hvor Peab har prosjekteringsansvar.•Prosjekteringsleder er ansvarlig for planlegging,styring og samordning av prosjekteringsgruppen.•Utstrakt kontakt med, ledelse av og bestilling fra rådgivende ingeniører og arkiktekter, da selve prosjekteringsarbeidet utføres av dem.•Lede og samordne prosjekteringen innenfor gitte rammer og mål.•Lede utarbeidelsen av grunnlag for kalkyler. Vi søker etter deg som har erfaring fra prosjekteringsledelse innen bygg eller anlegg. I Peab vil du oppleve å jobbe i et miljø der du får stor variasjon og mye ansvar, du får stor mulighet til å forme din egen utvikling og videre karriere. Våre verdier er: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig - JUPP! Og dette vil du også merke som vår kultur.
30.09.2017 Oslo
Trives du i et dynamisk arbeidsmiljø med stor takhøyde? Peab Anlegg, avdeling Nord søker en serviceorientert og strukturert kandidat til stillingen som avdelingssekretær. I stillingen vil du være ledergruppens støttespiller, og ha overordnet ansvar for de administrative rutinene i vår avdeling. Stillingen er fast med snarlig oppstart. Arbeidsoppgaver: fremskaffing og oppfølging av dokumentasjon ved anbud / prekvalifisering administrasjon av intranett, personal- og lønnsføringssystem bistå HR- funksjonen og distrikledelse med personaladministrative oppgaver mottak, registering og arkivering av kontrakter og garantier  føre reiseregninger håndtere inn/utgående post, nøkler, rekvisita og telefonliste avdelingens kontaktperson mot lønn og bedriftshelsetjeneste Kvalifikasjoner: flytende norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig gode datakunnskaper god erfaring i bruk av Microsoft Office gjerne erfaring fra tilsvarende stilling innenfor bygg og anlegg Egenskaper: du er selvstendig, nøyaktig og effektiv i din arbeidsutførelse du har stor grad av ansvarsbevissthet og evner å strukturere og prioritere din egen arbeidshverdag du er positiv, serviceorientert og har gode samarbeidsevner I tillegg må du kunne identifisere deg med våre kjerneverdier; jordnær, utviklende, personlig og pålitelig. Vi kan tilby: en arbeidsplass med stor takhøyde og et godt arbeidsmiljø.  konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
02.10.2017 Trondheim
Til spennende byggeprosjekter som starter i løpet av neste år søker vi Prosjektleder! Vi søker prosjektleder både til vår byggevirksomhet i Oslo, og kommende prosjekter der. Og vi søker prosjektleder til vårt kontor på Kløfta med byggevirksomhet på Romerike og omegn. Så litt avhengig av hvor du bor, og hvor du ønsker å jobbe geografisk - er det fint om du spesifiserer hvor du vil jobbe.   Som prosjektleder i Peab Bygg har du totalansvar for prosjektet, blant annet gjennom: •Asnvar for HMS, kvalitet, økonomi og fremdrift for prosjektet             •Oppfølging av kunde/byggherre •Ledelse av teamet på byggeplass •Samordning av leverandører og underentreprenører •Sikre at alt arbeid utføres i henhold til Peab's krav, kontrakter, offentlige krav osv.                             Vi søker etter deg som har erfaring fra ledelse av større byggeprosjekter, enten innen bygg eller anlegg - fortrinnsvis bygg. Du har gjerne høyere utdanning som ingeniør, eller sivilingeniør - men erfaring kan kompensere. Du har sterk interesse for å skape god kvalitet, lønnsomhet og trivsel på våre byggeplasser.   I Peab vil du oppleve å jobbe i et miljø der du får stor variasjon og mye ansvar, du får stor mulighet til å forme din egen utvikling og videre karriere. Våre verdier er: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig - JUPP! Og dette vil du også merke som vår kultur.   Velkommen til å søke på jobb hos oss!
31.10.2017 Oslo, Ullensaker
Til spennende byggeprosjekter som starter i løpet av neste år søker vi Prosjekteringsleder. Som prosjekteringsleder i Peab Bygg Øst får du en meget viktig rolle både i prosjektutvikling/tidlig fase, og som prosjekteringsleder underveis i prosjekter. Blant annet gjennom: •Ansvar for ledelse av prosjekteringen i byggeprosjekter: i planlegging og gjennomføringsfasen der hvor Peab har prosjekteringsansvar. •Prosjekteringsleder er ansvarlig for planlegging, styring og samordning av prosjekteringsgruppen. •Utstrakt kontakt med, ledelse av og bestilling fra rådgivende ingeniører og arkiktekter, da selve prosjekteringsarbeidet utføres av dem. •Lede og samordne prosjekteringen innenfor gitte rammer og mål. •Lede utarbeidelsen av grunnlag for kalkyler.                            Vi søker etter deg som har erfaring fra prosjektering- og gjerne også prosjekteringsledelse innen bygg. Kanskje jobber du i dag som rådgivende ingeniør og ønsker å jobbe på entreprenørsiden? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. I Peab vil du oppleve å jobbe i et miljø der du får stor variasjon og mye ansvar, du får stor mulighet til å forme din egen utvikling og videre karriere. Våre verdier er: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig - JUPP! Og dette vil du også merke som vår kultur.
31.10.2017 Oslo

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 10 (flere)

Lærlinger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)

Rekrutteringskalender

  • SEP 28
    2017
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no