Peab

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Les mer om Peab
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Vi ser etter
Ledig Stilling
22.04.2019
Ålesund, Ulstein +1
Se flere videoer fra Peab

Bli kjent med Peab

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Se flere videoer fra Peab

Ledige stillinger hos Peab

Vi søker etter flere dyktige tømrere til PEAB K. Nordang! Søkes til Stranda, Ålesund, Ulsteinvik K. Nordang AS er et datterselskap i Peab Bygg Norge AS. Hovedkontoret er lokalisert på Stranda med avdelingskontorer i Ålesund og Ulsteinvik og profiles under navnet Peab K. Nordang. Med høyt kvalifisert personell utfører vi oppdrag innen nybygg, ombygging, service og rehabilitering på alle typer bygg. Vi omsetter for 400 MNOK årlig og er ca. 110 ansatte. K. Nordang AS er godkjent lærebedrift hvor ca. 10% av våre håndverkere er lærlinger. Peab K. Nordang er sertifisert etter ISO 9001:2015 Vi opplever høyere aktivitet, vekst og utvikling – derfor søker vi etter flere dyktige medarbeidere. Er du en dyktig tømrer, så ser vi fram til å motta en søknad fra deg! Faglige kvalifikasjoner: Fagbrev, eventuell lang erfaring innen faget kan kompensere Helst noen års erfaring fra yrket, men nyutdannede kan også søke Forståelse for HMS og KS på egen arbeidsplass. Fokus på kvalitet på utført arbeid er viktig for deg. Kunne snakke flytende norsk/skandinavisk språk Personlige egenskaper: Stor interesse for eget fag Løsningsorientert Evne til å bidra til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag Du må ha evne og vilje til å jobbe selvstendig og i team Vi tilbyr: Spennende arbeidsoppgaver i et selskap i vekst og utvikling Trivelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø En stilling hvor du vil se resultat av egen innsats Mulighet for vekst og videreutvikling Konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.
22.04.2019 Ålesund, Ulstein, Stranda
Vi søker etter flere dyktige betongarbeidere til PEAB K. Nordang! Søkes til Standa, Ålesund, Ulsteinvik K. Nordang AS er et datterselskap i Peab Bygg Norge AS. Hovedkontoret er lokalisert på Stranda med avdelingskontorer i Ålesund og Ulsteinvik og profiles under navnet Peab K. Nordang. Med høyt kvalifisert personell utfører vi oppdrag innen nybygg, ombygging, service og rehabilitering på alle typer bygg. Vi omsetter for 400 MNOK årlig og er ca. 110 ansatte. K. Nordang AS er godkjent lærebedrift hvor ca. 10% av våre håndverkere er lærlinger. Peab K. Nordang er sertifisert etter ISO 9001:2015   Vi opplever høyere aktivitet, vekst og utvikling – derfor søker vi etter flere dyktige betongarbeidere.   Faglige kvalifikasjoner: Fagbrev, eventuell lang erfaring innen faget kan kompensere Helst noen års erfaring fra yrket, men nyutdannede kan også søke Forståelse for HMS og KS på egen arbeidsplass. Fokus på kvalitet på utført arbeid er viktig for deg. Kunne kommunisere på norsk/skandinavisk språk    Personlige egenskaper: Stor interesse for eget fag Løsningsorientert Evne til å bidra til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag Du må ha evne og vilje til å jobbe selvstendig og i team   Vi tilbyr: Spennende arbeidsoppgaver i et selskap i vekst og utvikling Trivelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø En stilling hvor du vil se resultat av egen innsats Mulighet for vekst og videreutvikling Konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.
22.04.2019 Ålesund, Ulstein, Stranda
Vi søker etter flere dyktige prosjektledere til PEAB K. Nordang! Søkes til Standa, Ålesund, Ulsteinvik K. Nordang AS er et datterselskap i Peab Bygg Norge AS. Hovedkontoret er lokalisert på Stranda med avdelingskontorer i Ålesund og Ulsteinvik og profiles under navnet Peab K. Nordang. Med høyt kvalifisert personell utfører vi oppdrag innen nybygg, ombygging, service og rehabilitering på alle typer bygg. Vi omsetter for 400 MNOK årlig og er ca. 110 ansatte. K. Nordang AS er godkjent lærebedrift hvor ca. 10% av våre håndverkere er lærlinger. Peab K. Nordang er sertifisert etter ISO 9001:2015   Vi opplever høyere aktivitet, vekst og utvikling – derfor søker vi etter flere dyktige medarbeidere. Har du erfaring med prosjektledelse, ønaker vi gjerne å høre fra deg!   Som prosjektleder har du lederrollen i prosjektet. Ansvar og arbeidsoppgaver som prosjektleder: Kommunikasjon med Byggherre. Byggeplassens leder med ansvar for alle prosjektets faser. Overordnet ansvar for HMS, KS, fremdrift, økonomi og rapportering. Ansvar for forhold til offentlige myndigheter. Evne til å motivere og lede personell. Kvalitetssikre prosjektet til kundens og bedriftens tilfredshet. Du har: Erfaring fra prosjektledelse innenfor bygg/anlegg er en fordel. Høyere, relevant utdannelse Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner Personlige egenskaper: Har godt overblikk og er resultatorientert Kjenner deg igjen i våre verdier: jordnær, utviklende, personlig og pålitelig Vi tilbyr: En sentral rolle i et firma i vekst og utvikling En spennende og utfordrende stilling hvor du har stor påvirkning på egen arbeidshverdag. Konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.
22.04.2019 Ålesund, Ulstein, Stranda
Søkes til Stranda, Ålesund, Ulsteinvik K. Nordang AS er et datterselskap i Peab Bygg Norge AS. Hovedkontoret er lokalisert på Stranda med avdelingskontorer i Ålesund og Ulsteinvik og profiles under navnet Peab K. Nordang. Med høyt kvalifisert personell utfører vi oppdrag innen nybygg, ombygging, service og rehabilitering på alle typer bygg. Vi omsetter for 400 MNOK årlig og er ca. 110 ansatte. K. Nordang AS er godkjent lærebedrift hvor ca. 10% av våre håndverkere er lærlinger. Peab K. Nordang er sertifisert etter ISO 9001:2015 Vi opplever høyere aktivitet, vekst og utvikling – derfor søker vi etter flere dyktige medarbeidere. Er du en dyktig tømrer, så ser vi fram til å motta en søknad fra deg! Faglige kvalifikasjoner: Fagbrev, eventuell lang erfaring innen faget kan kompensere Helst noen års erfaring fra yrket, men nyutdannede kan også søke Forståelse for HMS og KS på egen arbeidsplass. Fokus på kvalitet på utført arbeid er viktig for deg. Kunne snakke flytende norsk/skandinavisk språk Personlige egenskaper: Stor interesse for eget fag Løsningsorientert Evne til å bidra til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag Du må ha evne og vilje til å jobbe selvstendig og i team Vi tilbyr: Spennende arbeidsoppgaver i et selskap i vekst og utvikling Trivelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø En stilling hvor du vil se resultat av egen innsats Mulighet for vekst og videreutvikling Konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Søknadsfrist 22.04.19. Søknader vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse etter avtale. Har du spørsmål om stillingene, kan du kontakte HR – sjef Elise Gjermundrød, tel 950 81668, e-post: Elise.Kristin.Gjermundrod@nordang.no
22.04.2019 Ålesund, Ulstein, Stranda
Søkes til Standa, Ålesund, Ulsteinvik K. Nordang AS er et datterselskap i Peab Bygg Norge AS. Hovedkontoret er lokalisert på Stranda med avdelingskontorer i Ålesund og Ulsteinvik og profiles under navnet Peab K. Nordang. Med høyt kvalifisert personell utfører vi oppdrag innen nybygg, ombygging, service og rehabilitering på alle typer bygg. Vi omsetter for 400 MNOK årlig og er ca. 110 ansatte. K. Nordang AS er godkjent lærebedrift hvor ca. 10% av våre håndverkere er lærlinger. Peab K. Nordang er sertifisert etter ISO 9001:2015   Vi opplever høyere aktivitet, vekst og utvikling – derfor søker vi etter flere dyktige betongarbeidere.   Faglige kvalifikasjoner: Fagbrev, eventuell lang erfaring innen faget kan kompensere Helst noen års erfaring fra yrket, men nyutdannede kan også søke Forståelse for HMS og KS på egen arbeidsplass. Fokus på kvalitet på utført arbeid er viktig for deg. Kunne kommunisere på norsk/skandinavisk språk    Personlige egenskaper: Stor interesse for eget fag Løsningsorientert Evne til å bidra til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag Du må ha evne og vilje til å jobbe selvstendig og i team   Vi tilbyr: Spennende arbeidsoppgaver i et selskap i vekst og utvikling Trivelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø En stilling hvor du vil se resultat av egen innsats Mulighet for vekst og videreutvikling Konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.
22.04.2019 Ålesund, Ulstein, Stranda
K. Nordang AS er et datterselskap i Peab Bygg Norge AS. Hovedkontoret er lokalisert på Stranda med avdelingskontorer i Ålesund og Ulsteinvik og profiles under navnet Peab K. Nordang. Med høyt kvalifisert personell utfører vi oppdrag innen nybygg, ombygging, service og rehabilitering på alle typer bygg. Vi omsetter for 400 MNOK årlig og er ca. 110 ansatte. K. Nordang AS er godkjent lærebedrift hvor ca. 10% av våre håndverkere er lærlinger. Peab K. Nordang er sertifisert etter ISO 9001:2015   Vi opplever høyere aktivitet, vekst og utvikling – derfor søker vi etter flere dyktigeBAS innenfor tømmer eller betong.   Vi søker deg med erfaring fra å lede et arbeidslag og som trives med å samarbeide. Du har gode kunnskaper om faget og er opptatt av kvalitet. Du liker å se resultatet av eget arbeid og evner å overholde fremdrift og fastsatte frister. Fokus på HMS er en naturlig del av din tankegang.    Personlige egenskaper: Stor interesse for eget fag Løsningsorientert Evne til å bidra til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag Du må ha evne og vilje til å jobbe selvstendig og i team   Vi tilbyr: Spennende arbeidsoppgaver i et selskap i vekst og utvikling Trivelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø En stilling hvor du vil se resultat av egen innsats Mulighet for vekst og videreutvikling Konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.   Søknadsfrist 22.04.19. Søknader vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse etter avtale. Har du spørsmål om stillingene, kan du kontakte HR – sjef Elise Gjermundrød, tel 950 81668, e-post: Elise.Kristin.Gjermundrod@nordang.no
22.04.2019 Ålesund, Ulstein, Stranda
Søkes til Standa, Ålesund, Ulsteinvik K. Nordang AS er et datterselskap i Peab Bygg Norge AS. Hovedkontoret er lokalisert på Stranda med avdelingskontorer i Ålesund og Ulsteinvik og profiles under navnet Peab K. Nordang. Med høyt kvalifisert personell utfører vi oppdrag innen nybygg, ombygging, service og rehabilitering på alle typer bygg. Vi omsetter for 400 MNOK årlig og er ca. 110 ansatte. K. Nordang AS er godkjent lærebedrift hvor ca. 10% av våre håndverkere er lærlinger. Peab K. Nordang er sertifisert etter ISO 9001:2015   Vi opplever høyere aktivitet, vekst og utvikling – derfor søker vi etter flere dyktige medarbeidere. Har du erfaring med prosjektledelse, ønaker vi gjerne å høre fra deg!   Som prosjektleder har du lederrollen i prosjektet. Ansvar og arbeidsoppgaver som prosjektleder: Kommunikasjon med Byggherre. Byggeplassens leder med ansvar for alle prosjektets faser. Overordnet ansvar for HMS, KS, fremdrift, økonomi og rapportering. Ansvar for forhold til offentlige myndigheter. Evne til å motivere og lede personell. Kvalitetssikre prosjektet til kundens og bedriftens tilfredshet. Du har: Erfaring fra prosjektledelse innenfor bygg/anlegg er en fordel. Høyere, relevant utdannelse Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner Personlige egenskaper: Har godt overblikk og er resultatorientert Kjenner deg igjen i våre verdier: jordnær, utviklende, personlig og pålitelig Vi tilbyr: En sentral rolle i et firma i vekst og utvikling En spennende og utfordrende stilling hvor du har stor påvirkning på egen arbeidshverdag. Konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.
22.04.2019 Ålesund, Ulstein, Stranda
I Peab Anlegg arbeider vi målrettet med kompetanse innenfor geoteknikk, og ønsker nå å styrke vår geotekniske kompetanse i Norge. I den forbindelse søker vi en geotekniker med flere års erfaring innenfor geoteknikk og geokonstruksjon til vår avdeling i Trondheim. Vi søker deg som brenner for faget og ønsker en hands on hverdag hvor du vil være en viktig bidragsyter for å optimalisere gjennomføring av utbyggingsprosjekter. Som geotekniker hos oss vil du forme hvordan vi skal jobbe med geotekniske problemstillinger gjennom å etablere satsningsområdet i Peab Anlegg i Norge. I stillingen vil du være med å utvikle god løsninger for planlegging og gjennomføring av Norges første IPL- kontrakt. Du vil jobbe tett med våre produksjonsenheter gjennom å støtte med kostnadseffektive løsninger i anbudsfasen, produksjonen og ferdige prosjekter. Som geoteknikker i Peab Anlegg vil du være en del av et større fagmiljø i Peab Anleggsteknikk og en viktig bidragsyter i å utvikle det geotekniske miljøet i Peab- konsernet. Hos oss får stor frihet og gode utviklingsmuligheter. Du vil jobbe bredt med alt fra praktisk støtte i prosjektene, avanserte geotekniske beregninger og prosjekteringsledelse ved kjøp av konsulenttjenester i totalentrepriser. Gjennom det tette samarbeidet med produksjonen tilrettelegger du for stadig utvikling og optimaliserte løsninger. Du må være sivilingeniør eller tilsvarende med erfaring i geokonstruksjon, og ha en brennende interesse for geoteknikk og anleggsarbeid. Vi ser etter deg som har et stort driv og engasjement, og som ønsker å bidra til utvikling igjennom et kvalitetsbevisst og kreativt samarbeid. Arbeidsoppgavene dine vil blant annet innebære Ansvar for å sikre og forankre effektive løsninger i anbud og prosjektering Tilby teknisk spisskompetanse til produksjonen Tilby spisskompetanse på tekniske problemstillinger Samarbeide og koordinere med andre fagområder for å sikre utvikling av gode og helhetlige løsninger. Være en kompetent bestiller av eksterne teknikk- konsulenter Drive utvikling og markedsovervåkning   Arbeidssted vil primært være i Trondheim, med mulighet til å arbeide over hele Norge og Sverige, både på lokalt og på distanse.
28.04.2019 Trondheim

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 10 (flere)

Lærlinger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)

Rekrutteringskalender

  • APR 22
    2019
    10 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

HR-sjef, Peab Anlegg
HR-sjef, Peab Industri Norge AS
HR Manager, Anlegg

Filmer

Alle våre medarbeidere har et ansvar for at ingen diskrimineres på våre arbeidsplasser, og at alle mennesker skal føle seg velkommen hos oss.
Hvordan er det å jobbe som anleggsleder på et byggeprosjekt? Møt vår kollega Njål Mejlænder-Larsen, som forteller om sin spennende hverdag i Peab.
Hvordan er det å jobbe som ingeniør i Peab?
Hvordan er det å jobbe som distriktssjef i Peab? Møt Behzad Armingohar, som leder Peab Asfalt i Midt-Norge.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjekteringsleder? Hør vår kollega Beate Cappelen fortelle litt om jobben og Peab som arbeidsplass.
Hvordan er hverdagen for en asfaltarbeider? Møt vår gode kollega Bjørn Arne Iversen, som forteller sin hverdag i Peab.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjektleder i bygg og anlegg? Vår gode kollega Aleksander Mosbakk forteller litt om selve jobben og hvordan det er å jobbe som prosjektleder i Peab Anlegg.

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no