<  
>  

Peab

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Fakta om Peab
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Etablert år
1959
Se alle fakta
Vi ser etter
Ledig Stilling
Snarest
Ålesund, Ulstein +1

Ledige stillinger hos Peab

Arbeidsleder – Asfalt Peab Asfalt Norge AS avdeling Grenland søker etter en operativ arbeidsleder som sammen med kompetente fagarbeidere ute
20.01.2022 Skien
  Nå trenger vi å forsterke Peab Anlegg AS. Har du lyst å til å være med å utvikle og sette retning
31.01.2022 Ullensaker
På grunn av mange nye spennende prosjekter ønsker vi å forsterke vårt fagmiljø med flere nye kolleger. Som Tømrer eller Betongarbeider vil du
Snarest Ålesund, Ulstein, Stranda
Nå trenger vi å forsterke Peab Anlegg AS. Har du lyst å til å være med å utvikle og sette retning
31.01.2022 Ullensaker
Vi søker asfaltarbeidere PEAB Asfalt Norge AS utvider sin virksomhet i Trøndelag og søker personer til følgende stillinger: Bas asfaltlag
31.01.2022 Trondheim
Vi søker deg som er: Ingeniør, kalkulatør, byggeleder, og har stort kontaktnett og gode relasjoner i bransjen  Praktisk erfaring kan
03.02.2022 Bærum
Vi søker asfaltarbeidere PEAB Asfalt Norge AS, region nord søker flere arbeidere til følgende stillinger: Bas asfaltlag Vi søker deg
11.02.2022 Alta, Harstad, Tromsø
Hei du som er nyutdannet innenfor bygg og anlegg i 2022!   Er du nysgjerrig på hvilken spennende muligheter fremtiden
22.02.2022 Hele Norge

Bli kjent med Peab

Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Internship

Sommerjobb
Antall internships : 10 (flere)

Lærlingordninger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)

Rekrutteringskalender

  • JAN 20
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktpersoner

HR-sjef, Peab Anlegg
HR-sjef, Peab Industri Norge AS
HR Manager, Anlegg

Filmer

Alle våre medarbeidere har et ansvar for at ingen diskrimineres på våre arbeidsplasser, og at alle mennesker skal føle seg velkommen hos oss.
Hvordan er det å jobbe som anleggsleder på et byggeprosjekt? Møt vår kollega Njål Mejlænder-Larsen, som forteller om sin spennende hverdag i Peab.
Hvordan er det å jobbe som ingeniør i Peab?
Hvordan er det å jobbe som distriktssjef i Peab? Møt Behzad Armingohar, som leder Peab Asfalt i Midt-Norge.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjekteringsleder? Hør vår kollega Beate Cappelen fortelle litt om jobben og Peab som arbeidsplass.
Hvordan er hverdagen for en asfaltarbeider? Møt vår gode kollega Bjørn Arne Iversen, som forteller sin hverdag i Peab.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjektleder i bygg og anlegg? Vår gode kollega Aleksander Mosbakk forteller litt om selve jobben og hvordan det er å jobbe som prosjektleder i Peab Anlegg.

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no