Peab

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Les mer
Fakta om Peab
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Etablert år
1959
Se alle fakta

Ledige stillinger hos Peab

Peab Bjørn Bygg er etablert med hovedkontor i Tromsø og distriktskontorer i Harstad, Narvik, Bardufoss, Finnsnes, Alta og Kirkenes. Selskapet har rundt 420 ansatte og en omsetning på omlag 1500 MNOK. Vi driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold for både private og offentlige byggherrer. Vi ser økende oppdragsmengde i Hålogalandregionen og ønsker å styrke organisasjonen med entreprenørkompetanse! Til denne nyopprettede stillingen søker vi etter deg som har bred erfaring fra entreprenørvirksomhet og prosjektgjennomføring.  Leder entreprenør har ansvaret for at prosjektene gjennomføres i henhold til interne og eksterne krav. Det er ønskelig at du har et godt nettverk og er vant til å drive markedsarbeid. Ønskede kvalifikasjoner: Byggfaglig formalkompetanse er ønskelig Sterk gjennomføringsevne og ledererfaring Har gode samarbeidsevner og er tydelig i kommunikasjon med andre Arbeidsoppgaver og ansvar: Lede, bistå og samarbeide med byggeplassledere i Hålogalandsdistriktet Kunde- og markedsarbeid samt anbudsregning Koordinerings- og resultatansvar innen HMS, KS og økonomi Peab Bjørn Bygg er en stolt samfunnsbygger og er opptatt av at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier; jordnær, utviklende, personlig og pålitelig Hos oss garanterer vi deg utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i en av Nord-Norges største entreprenørbedrifter. Vi har konkurransedyktige betingelser samt svært gode pensjons- og forsikringsvilkår inkludert AFP, helseforsikring, reiseforsikring mm.
19.01.2020 Harstad
Søkes til Midt-Norge Vil du jobbe i anleggsbransjen? Som følge av vekst og nye prosjekter søker Peab Anlegg flere dyktige medarbeidere. Vi ser etter deg som er ingeniørutdannet og har praktisk erfaring fra bransjen. Som stikningsingeniør vil du være ansvarlig for at oppmålingsarbeidet utføres med den nøyaktighet og i det omfang som kreves av de forskjellige arbeider du er satt til å måle for. I stillingen vil du inngå i en større faggruppe på respektivt prosjekt. Peab Anlegg har for tiden prosjekter på Midt-Norge og i Troms, Østlandet og Vestlandet. Arbeidsoppgaver: Planlegge og utføre stikningsarbeid Utføre geometrisk kontroll Registrering og rapportering av eventuelle avvik i forhold til kontrakt og kontrollplan Sørge for at endringer i arbeidsgrunnlaget så fort som mulig blir videreformidlet til arbeidsleder/bas Ansvarlig for kontroll og kalibrering av (stiknings)utstyr. Bidra i fortløpende kontroll av andres arbeid Bidra ved mengdeberegninger Bidra ved kalkulasjon for ny prosjekter Ansvarlig for sluttdokumentasjon på prosjekter (Målebrevs, A-Nota) Kvalifikasjoner: Ingeniør/sivilingeniør eller teknisk fagskole Minimum 2 års erfaring fra stikningsarbeid Erfaring fra bygg- og/eller anleggsbransjen Aktivt bruker av programvaren Gemini / AutoCad  Erfaring med NVDB / FKB sluttdokumentasjon er en fordel Egenskaper: Nøyaktig Effektiv Evnen til å se eget fag i sammenheng med prosjektets mål og fremdriftsplan I tillegg må du kunne identifisere deg med våre kjerneverdier; jordnær, utviklende, personlig og pålitelig. Vi kan tilby: Muligheten til å være med å bidra til å utvikle Peab En variert og inspirerende hverdag med kompetente kolleger og moderne arbeidsverktøy En arbeidsplass i vekst med gode muligheter for faglig kompetansebygging og videreutvikling Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger Mulighet til å detla i prosjekter over hele landet. Stillingene er tilknyttet vår Infra-avdeling som er mobil, så reising må påregnes. De utlyste stillingen er i hovedsak tilknyttet våre prosjekter i Midt-Norge, Innlandet og i Troms. Søknadsfrist 19.01.2020
19.01.2020 Norge
Søkes til Kløfta / Stange
12.02.2020 Ullensaker, Stange
Søkes til Oslo
12.02.2020 Oslo
Søkes til Søkes til Hele landet Peab Bygg og Peab Anlegg jobber med mange ulike typer prosjekter, både innen bygg og anleggsvirksomhet. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse og tar både store, mellomstore og små prosjekter. HMS, kvalitet og bærekraft er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid. Vi skal være en samfunnsbygger for kundene våre, og der er medarbeiderne vårt sterkeste kort. Vi satser offensivt og har som mål om å bli den beste arbeidsplassen. Derfor ser vi etter gode hoder som kan bidra med faglig dyktighet og sosialt engasjement.. En sommerjobb i Peab gir deg en god anledning til å bli kjent med virksomheten vår, og det gir oss en fin mulighet til å bli bedre kjent med deg. Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og noen år fra høyskole eller universitet, gir deg et godt utgangpunkt for arbeidslivet. Svært mange av våre nyansatte ingeniører og sivilingeniører har begynt i faste stillinger hos oss etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb.   Vi ser etter studenter som: • er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag for bygg/anlegg/infrastruktur • er engasjert, tar initiativ og liker utfordringer • trives med en hektisk arbeidshverdag ute på byggeplass • er mobil og åpen for pendling i det aktuelle distrikt • deg som er nysgjerrig på jobb hos entreprenør og Peab • kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig   Vi tilbyr deg en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver i et tverrfaglig team og godt miljø. Ved å ha en sommerjobb hos oss får du en unik mulighet til å bli bedre kjent med Peab gjennom innblikk i våre prosjekter. Peab driver prosjekter over hele landet innen bygg og anlegg - derfor er det viktig at du svarer på spørsmål om hvor du helst vil jobbe, samt om du helst vil jobbe med bygg eller anlegg når du leverer søknad. Varighet og tidspunkt etter avtale.   Vi ser frem til å motta din søknad! Søknadsfrist 22.02.2020
21.02.2020 Norge
Søkes til Østlandet/Trøndelag Ønsker du en hverdag fylt med varierte arbeidsoppgaver og har du lyst til å jobbe i team? Vi ser etter deg som har erfaring fra asfaltbransjen og som har lyst til å bidra til at vi blir bransjens beste arbeidsplass. Vi søker etter baser, asfaltlag og enkeltpersoner for sesongen 2019 knyttet til våre lokasjoner i Vestfold, Buskerud, Oslo, Akershus, Trondheimsområdet, Verdal og nordover i fylket. Vi ser etter deg med: Fagbrev i asfalt 3-5 års arbeidserfaring fra asfalt Minimum førerkort klasse B Behersker norsk/svensk/dansk Du bør like: Å jobbe i et lag Yte det lille ekstra Fleksibilitet og mobilitet Vi tilbyr: Tilpasset opplæring, mulighet for å ta fagbrev Høyt fokus på HMS og kvalitet Et uformelt og hyggelig miljø Fast- og sesongansettelse Svært gode pensjons- og forsikringsordninger AFP ordning ved fast ansettelse Vi gleder oss til å høre fra deg. Kun seriøse henvendelser.Ønsker ikke kontakt med selgere. Søknadsfrist 29.02.2020 Søk stillingen Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 15 000 ansatte og en omsetning på cirka 54 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,7 milliarder kroner. Gaute Grankvist - Trøndelag   Telefon: +47 91322330 Hans Petter Skjellum - Trøndelag   Telefon: +47 911 13 397 Torbjørn Johansen - Buskerud og Vestfold   Telefon: +47 97401232
29.02.2020 Vestfold, Buskerud, Oslo, Akershus, Trondheim, Verdal

Bli kjent med Peab

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 10 (flere)

Lærlinger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)

Rekrutteringskalender

  • JAN 19
    2020
    3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktpersoner

HR-sjef, Peab Anlegg
HR-sjef, Peab Industri Norge AS
HR Manager, Anlegg

Filmer

Alle våre medarbeidere har et ansvar for at ingen diskrimineres på våre arbeidsplasser, og at alle mennesker skal føle seg velkommen hos oss.
Hvordan er det å jobbe som anleggsleder på et byggeprosjekt? Møt vår kollega Njål Mejlænder-Larsen, som forteller om sin spennende hverdag i Peab.
Hvordan er det å jobbe som ingeniør i Peab?
Hvordan er det å jobbe som distriktssjef i Peab? Møt Behzad Armingohar, som leder Peab Asfalt i Midt-Norge.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjekteringsleder? Hør vår kollega Beate Cappelen fortelle litt om jobben og Peab som arbeidsplass.
Hvordan er hverdagen for en asfaltarbeider? Møt vår gode kollega Bjørn Arne Iversen, som forteller sin hverdag i Peab.
Lurer du på hvordan det er å jobbe som prosjektleder i bygg og anlegg? Vår gode kollega Aleksander Mosbakk forteller litt om selve jobben og hvordan det er å jobbe som prosjektleder i Peab Anlegg.

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no