Peab

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Visjon

Peab – Nordens samfunnsbygger

Peab bygger framtidens bærekraftige samfunn
Vi er den naturlige partneren når det gjelder samfunnsbygging i Norden. Vi tar initiativ og er nyskapende. Vi arbeider ressurseffektivt og våre miljøvennlige løsninger ligger i forkant. Vi har et livssyklusperspektiv i våre handlinger.

Peab er det nordiske selskapet
Vi samarbeider over grenser for å overgå våre kunders forventninger. I Peab jobber vi nært med våre kunder enten de er lokale, nasjonale eller globale. Fornøyde kunder bidrar til vår fremgang i hele Norden.

Peab tiltrekker seg dyktige mennesker
Vi er arbeidsgiver nummer én i Norden. Våre verdier er enkle og tydelige. Våre medarbeidere er sterkt engasjerte og våre ledere ivrer for å utvikle mennesker. Når medarbeiderne utvikles, utvikles også Peab.

Les mer om Peab
,,
Nordens samfunnsbygger

Jobbmuligheter i Peab

Jordnære, utviklende, pålitelig og personlig. Kjenner du deg igjen i våre grunnverdier? Da kommer du til å trives hos oss!

Perfekte team består av medarbeidere med ulik kompetanse. For å få til flere gode prosjektteam, trenger vi flere dyktige, nyutdannede medarbeidere. Utvikling av våre medarbeidere er et viktig fokusområde. Karriereveien kan være horisontal og/eller vertikal. Retningen den enkelte går, avhenger av personlighet, ønsker og ambisjoner, oppnådde resultater og muligheter gitt av ledelsen.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Peab søker nyutdannede ingeniører og sivilingeniører som ønsker jobb i våre anleggs- eller byggeprosjekter. Vi satser offensivt og har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Derfor ser vi etter gode hoder som kan bidra med faglig dyktighet og sosialt engasjement.

Peab tenker langsiktig, og ansetter derfor mange nyutdannede ingeniører og sivilingeniører hvert år. Våre unge prosjektingeniører får store utfordringer i spennende og utfordrende prosjekter.

Vi ser etter deg som:

 • Har bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag
 • Kan jobbe selvstendig og strukturert
 • Tar utfordringer på strak arm
 • Liker varierte arbeidsoppgaver
 • Kan identifisere deg med våre kjerneverdier: Jordnær - Utviklende - Personlig - Pålitelig

Hos oss får du:

 • Frihet under ansvar
 • Anledning til å jobbe selvstendig
 • Gode utviklingsmuligheter
 • Fleksibilitet med hensyn til arbeidsplass og oppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
Les mer om jobbmuligheter i Peab

Ledige stillinger hos Peab

 • Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
  Fortløpende
 • Peab Anlegg jobber med mange ulike typer prosjekter; fra infrastruktur og feltutbygging til veier, tunnel og broer. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse og tar både store, mellomstore og små prosjekter. HMS (helse, miljø og sikkerhet) og bærekraft er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid. Vi skal være en kvalitetsleverandør for kundene våre, og der er medarbeiderne vårt sterkeste kort. En sommerjobb i Peab Anlegg gir deg en god anledning til å bli kjent med virksomheten vår, og det gir oss en fin mulighet til å bli bedre kjent med deg. Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og noen år fra høyskole eller universitet, gir deg et godt utgangpunkt for arbeidslivet. Svært mange av våre nyansatte ingeniører og sivilingeniører har begynt i faste stillinger hos oss etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb. Vi ser etter studenter som: er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag er engasjert, tar initiativ og liker utfordringer trives med en hektisk arbeidshverdag er mobil og åpen pendling i det aktuelle distrikt deg som er nysgjerrig på anleggsbransjen og Peab kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig Vi tilbyr deg en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver i et tverrfaglig team og godt miljø. Ved å ha en sommerjobb hos oss får du en unik mulighet til å bli bedre kjent med Peab gjennom innblikk i våre prosjekter. Peab driver anleggsvirksomhet på det sentrale Østlandsområdet, Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge, og utfører alle typer jobber innenfor vårt markedsområde. Kundegruppene er i hovedsak Statens vegvesen, Jernbaneverket, Luftfartsverket, Havnevesenet, private industrier, og kommunale oppdragsgivere. Beskriv i din søknad hvor i landet du helst ønsker jobb. Varighet og tidspunkt etter avtale. Vi ser frem imot å motta din søkand!  
  01.03.2017 Norge
 • Peab Norge Bygg Nord består av flere entreprenørbedrifter som driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold innen offentlig og privat sektor. Vi bygger alt fra eneboliger, leilighetsbygg, næringsbygg og signalbygg til kaier og bruer. Vi søker studenter som er i utdanningsløp til å bli ingeniører og sivilingeniører, og som ønsker jobb i en bransje i vekst. Peab satser offensivt og har som mål om å bli den beste arbeidsplassen. Derfor ser vi etter gode hoder som kan bidra med faglig dyktighet og sosialt engasjement. Peab tenker langsiktig, og ansetter derfor mange nyutdannede ingeniører og sivilingeniører hvert år. Våre unge prosjektingeniører får store utfordringer i spennende og utfordrende prosjekter og blir ekstra godt fulgt opp gjennom vårt utviklingsprogram "Unge ingeniører". Vi ser etter studenter som: er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag, gjerne 2.års- eller 4. årsstudenter. er engasjert, tar initiativ og liker utfordringer trives med en hektisk arbeidshverdag med varierte oppgaver er mobil og åpen for pendling i det aktuelle distrikt er nysgjerrig på byggebransjen og Peab kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig Vi tilbyr deg en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver i et tverrfaglig team og godt miljø. I en sommerjobb hos oss vil du få nærgående kunnskap om hvordan produksjonen foregår i våre prosjekter, og det er også en fin mulighet til å bli bedre kjent med Peab og alle de flotte medarbeiderne som jobber hos oss. Vi har god erfaring med å ta i mot studenter innen byggrelaterte fag, og har tro på måten vi gir deg frihet og ansvar. Peab driver byggvirksomhet på det sentrale Østlandsområdet, Vestlandet og i Nord-Norge, og utfører alle typer jobber innenfor vårt markedsområde. Peab Norge Bygg Nord består av Bjørn Bygg AS (Tromsø, Alta, Bardufoss), K. Nordang AS (Aalesund, Stranda, Ulsteinvik), Nilsen & Haukland AS (Harstad og Narvik) og Bogstrand AS (Harstad og Tromsø). Vennligst skriv i søknaden hvor i landet du vil jobbe. Vi ser frem til å motta din søknad!  
  01.03.2017 Alta, Harstad, Målselv, Stranda, Tromsø, Ulstein, Ålesund
 • Peab Norge Bygg Nord består av flere entreprenørbedrifter som driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold innen offentlig og privat sektor. Vi bygger alt fra eneboliger, leilighetsbygg, næringsbygg og signalbygg til kaier og bruer. Vi søker nyutdannede ingeniører og sivilingeniører som ønsker jobb i en bransje i vekst. Peab satser offensivt og har som mål om å bli den beste arbeidsplassen. Derfor ser vi etter gode hoder som kan bidra med faglig dyktighet og sosialt engasjement. Peab tenker langsiktig, og ansetter derfor mange nyutdannede ingeniører og sivilingeniører hvert år. Våre unge prosjektingeniører får store utfordringer i spennende og utfordrende prosjekter og blir ekstra godt fulgt opp gjennom vårt utviklingsprogram "Unge ingeniører". Vi ser etter studenter som: er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag kan jobbe selvstendig og strukturert er engasjert, tar initiativ og liker utfordringer trives med en hektisk arbeidshverdag med varierte oppgaver er mobil og åpen for pendling i det aktuelle distrikt er nysgjerrig på byggebransjen og Peab kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig Hos oss får du: frihet under ansvar anledning til å jobbe selvstendig gode utviklingsmuligheter gjennom utviklingsprogrammet "Unge ingeniører" fleksibilitet med hensyn til arbeidsplass og oppgaver konkurransedyktige betingelser gunstige pensjons- og forsikringsordninger Peab driver byggvirksomhet på det sentrale Østlandsområdet, Vestlandet og i Nord-Norge, og utfører alle typer jobber innenfor vårt markedsområde.    
  01.03.2017 Alta, Harstad, Målselv, Stranda, Tromsø, Ulstein, Ålesund
 • Peab Bygg Øst jobber med mange ulike typer prosjekter; bolig, næring og rehab i ulike størrelse og produksjonslengde. HMS (helse, miljø og sikkerhet) og kvalitet er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid. Vi skal være en kvalitetsleverandør for kundene våre, og der er medarbeiderne vårt sterkeste kort. En sommerjobb i Peab Bygg Øst gir deg en god anledning til å bli kjent med virksomheten vår, og det gir oss en fin mulighet til å bli bedre kjent med deg. Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og noen år fra høyskole eller universitet, gir deg et godt utgangpunkt for arbeidslivet. Svært mange av våre nyansatte ingeniører og sivilingeniører har begynt i faste stillinger hos oss etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb. Vi ser etter studenter som: er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag - gjerne bygg/konstruksjonsteknikk er engasjert, tar initiativ og liker utfordringer trives med en hektisk arbeidshverdag ute på byggeplass er mobil og åpen for pendling i det aktuelle distrikt deg som er nysgjerrig på byggebransjen og Peab kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig Vi tilbyr deg en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver i et tverrfaglig team og godt miljø. Ved å ha en sommerjobb hos oss får du en unik mulighet til å bli bedre kjent med Peab gjennom innblikk i våre prosjekter. Peab driver byggvirksomhet på det sentrale Østlandsområdet; Oslo, Romerike, Østfold, Telemark og Vestfold og Buskerud.  Beskriv i din søknad hvor geografisk du helst ønsker jobb. Varighet og tidspunkt etter avtale.
  01.03.2017 Akershus, Buskerud, Oslo, Telemark, Vestfold, Østfold

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 10 (flere)

Lærlinger

Lærling - betongfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - tømrerfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)
Lærling - vei- og anleggsfaget
Antall lærlinger : 10 (flere)

Rekrutteringskalender

 • MAR 01
  2017
  51 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Adresse

Postboks 93 Røa

0701 Oslo

Besøksadresse:
Sørkedalsveien 150A, 0754 Oslo
Tel: +47 09099

Fax: +47 23 30 30

E-post: info@peab.no