<  
>  

Jobbmuligheter som Prosjektøkonom

Peab
Jobbmuligheter som Prosjektøkonom
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Prosjektøkonom. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Peab.
Relaterte stillingsannonser - Prosjektøkonom
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Peab
logo
Sommerjobb Bygg & Anlegg Vest
Peab er Nordens samfunnsbygger med 15 000 medarbeidere som hver dag jobber for å forbedre hverdagen der hvor livet leves. Har du lyst til å være med å påvirke samfunnet og miljøet for alle mennesker som nå, og i fremtiden, skal leve med det vi utvikler, bygger og anlegger? Peab jobber med mange ulike prosjekter innen bygg og anlegg. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse og har både store, mellomstore og små prosjekter på hele Norgeskartet. I en sommerjobb hos oss vil du få muligheten til å få et unikt innblikk, få jobberfaring, samt knytte nettverk innen bransjen. Du vil få praktisk erfaring og et innblikk i hvordan hverdagen ser ut i bygg- og anleggsbransjen, samtidig som vi får muligheten til å bli kjent med deg! Hva vi ser etter i deg:Vi ser etter studenter som er under utdanning (bachelor- / master/ eller teknisk fagskole) innenfor relevante fag rettet mot bygg og anlegg. Vi vektlegger personlige egenskaper og det er viktig at du identifiserer deg med våre kjerneverdier – Jordnær – Utviklende – Personlig – Pålitelig. I tillegg til disse viktige kjerneverdiene, ser vi også etter deg som er engasjert og som tar initiativ til å lære og utvikle deg selv og din kompetanse videre. Det er også viktig at du liker en hverdag fylt med nye utfordringer.   Hos oss får du:I Peab får du en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver i samarbeid med dine kollegaer i et godt og trygt miljø. Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og din utdannelse gir deg et godt utgangpunkt når du er klar for arbeidslivet og din videre karriere. Mange av våre nyutdannede sommervikarer har begynt i faste stillinger hos oss etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb i Peab. Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte ansvarlig HR sjef for det respektive forretningsområdet.  Bygg Vest: anders.godo@nordang.no (Ålesund, Stranda, Ulstienvik og Bergen) Anlegg Vest: linn.delbak@peab.no (Bergen) Vi er en samfunnsbygger og våre fantastiske medarbeidere er vårt sterkeste kort. Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss? 
Frist 28.02.2023
Les mer
logo
Sommerjobb Bygg & Anlegg Nord
Peab er Nordens samfunnsbygger med 15 000 medarbeidere som hver dag jobber for å forbedre hverdagen der hvor livet leves. Har du lyst til å være med å påvirke samfunnet og miljøet for alle mennesker som nå, og i fremtiden, skal leve med det vi utvikler, bygger og anlegger? Peab jobber med mange ulike prosjekter innen bygg og anlegg. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse og har både store, mellomstore og små prosjekter på hele Norgeskartet. I en sommerjobb hos oss vil du få muligheten til å få et unikt innblikk, få jobberfaring, samt knytte nettverk innen bransjen. Du vil få praktisk erfaring og et innblikk i hvordan hverdagen ser ut i bygg- og anleggsbransjen, samtidig som vi får muligheten til å bli kjent med deg! Hva vi ser etter i deg: Vi ser etter studenter som er under utdanning (bachelor- / master/ eller teknisk fagskole) innenfor relevante fag rettet mot bygg og anlegg. Vi vektlegger personlige egenskaper og det er viktig at du identifiserer deg med våre kjerneverdier – Jordnær – Utviklende – Personlig – Pålitelig. I tillegg til disse viktige kjerneverdiene, ser vi også etter deg som er engasjert og som tar initiativ til å lære og utvikle deg selv og din kompetanse videre. Det er også viktig at du liker en hverdag fylt med nye utfordringer.   Hos oss får du: I Peab får du en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver i samarbeid med dine kollegaer i et godt og trygt miljø. Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og din utdannelse gir deg et godt utgangpunkt når du er klar for arbeidslivet og din videre karriere. Mange av våre nyutdannede sommervikarer har begynt i faste stillinger hos oss etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb i Peab. Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte rekrutteringsansvarlig for det respektive forretningsområdet.  Bygg Nord: ronny.josefsen@bjorn.no (Tromsø, Alta, Harstad, Narvik)Anlegg Nord: anne.pedersen@peab.no (Trondheim, Tromsø)   Vi er en samfunnsbygger og våre fantastiske medarbeidere er vårt sterkeste kort. Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss? 
Frist 28.02.2023
Les mer
logo
Sommerjobb Bygg & Anlegg Øst
Peab er Nordens samfunnsbygger med 15 000 medarbeidere som hver dag jobber for å forbedre hverdagen der hvor livet leves. Har du lyst til å være med å påvirke samfunnet og miljøet for alle mennesker som nå, og i fremtiden, skal leve med det vi utvikler, bygger og anlegger? Peab jobber med mange ulike prosjekter innen bygg og anlegg. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse og har både store, mellomstore og små prosjekter på hele Norgeskartet. I en sommerjobb hos oss vil du få muligheten til å få et unikt innblikk, få jobberfaring, samt knytte nettverk innen bransjen. Du vil få praktisk erfaring og et innblikk i hvordan hverdagen ser ut i bygg- og anleggsbransjen, samtidig som vi får muligheten til å bli kjent med deg! Hva vi ser etter i deg:Vi ser etter studenter som er under utdanning (bachelor- / master/ eller teknisk fagskole) innenfor relevante fag rettet mot bygg og anlegg. Vi vektlegger personlige egenskaper og det er viktig at du identifiserer deg med våre kjerneverdier – Jordnær – Utviklende – Personlig – Pålitelig. I tillegg til disse viktige kjerneverdiene, ser vi også etter deg som er engasjert og som tar initiativ til å lære og utvikle deg selv og din kompetanse videre. Det er også viktig at du liker en hverdag fylt med nye utfordringer.   Hos oss får du:I Peab får du en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver i samarbeid med dine kollegaer i et godt og trygt miljø. Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og din utdannelse gir deg et godt utgangpunkt når du er klar for arbeidslivet og din videre karriere. Mange av våre nyutdannede sommervikarer har begynt i faste stillinger hos oss etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb i Peab. Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte ansvarlig HR-sjef for det respektive forretningsområdet.  Bygg Øst: havard.hofstein@peab.no (Oslo, Telemark, Vestfold, Buskerud, Østfold, Innlandet) Anlegg Øst: linn.delbak@peab.no (Oslo) Vi er en samfunnsbygger og våre fantastiske medarbeidere er vårt sterkeste kort. Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss? 
Frist 28.02.2023
Les mer
logo
Nyutdannet Bygg & Anlegg Vest
Er du nysgjerrig på hvilken spennende muligheter fremtiden har å by på som ansatt i Peab? Er du nysgjerrig på hva vi i Peab kan tilby deg som nyutdannet? Lurer du på hvordan Peab kan ta deg ett steg videre i din karriere? Vi tenker langsiktig, og ansetter nyutdannede innenfor bygg og anlegg hvert år. Nyutdannede prosjektingeniører får utfordringer i spennende og komplekse prosjekter hvor de får utvikle seg innen det de har lært på skolen, det de er best på, til det de vil gjøre i fremtiden.   Jobbe i Peab: Vi har som mål om å være den beste arbeidsplassen med de beste ansatte. Vi er opptatt av at våre kjerneverdier står i fokus, nettopp for at du skal trives i din nye jobb og på din nye arbeidsplass. Du skal føle at du blir godt ivaretatt, har balanse i livet og ikke minst at du har spennende arbeidsoppgaver og prosjekter å komme til, hver dag. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse innenfor bygg og anlegg, og har både store, mellomstore og små prosjekter på Norgeskartet. HMS, kvalitet og bærekraft er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid og som nyutdannet prosjektingeniør vil du få typiske oppgaver innenfor drift, HMS, kvalitet, arbeidsledelse, stikning og BIM.   Kvalifikasjoner: Vi ser etter deg som har utdanning på bachelor / master nivå eller teknisk fagskole innenfor relevante bygg- og anleggsfag, som ønsker å være med å påvirke fremtidens prosjekter som entreprenør. Vi vektlegger personlige egenskaper og det er viktig at du identifiserer deg med våre kjerneverdier – Jordnær – Utviklende – Personlig – Pålitelig. I tillegg er det viktig at du trives med varierte arbeidsoppgaver - så egenskaper som å jobbe selvstendig og strukturert kommer godt med. Er du i tillegg engasjert, tar initiativ og liker utfordringer kommer du til å trives som nyutdannet hos oss.   Hos oss får du: I Peab får du spennende utfordringer i et nordisk selskap i vekst. Du vil oppleve å få en reell innflytelse, god takhøyde for diskusjoner og kort vei til beslutninger. Hos oss får du muligheter for personlig utvikling i en bedriftskultur som er basert på føttene i historien, hjertet i JUPPen og blikket mot fremtiden. Du vil være en del av vårt utviklingsprogram «Unge ingeniører i Peab» hvor du får mulighet til å treffe andre nyutdannede i samme situasjon, mulighet til personlig oppfølgning og skape ditt eget nettverk. Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte ansvarlig HR sjef for det respektive forretningsområdet.  Bygg Vest: kristine.storhaug@nordang.no (Ålesund, Stranda, Ulstienvik og Bergen) Anlegg Vest: linn.delbak@peab.no (Bergen) Vi er en samfunnsbygger og våre fantastiske medarbeidere er vårt sterkeste kort. Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss?  Send søknad her
Frist 28.02.2023
Les mer
logo
Nyutdannet Bygg & Anlegg Nord
Er du nysgjerrig på hvilke spennende muligheter fremtiden har å by på som ansatt i Peab? Er du nysgjerrig på hva vi i Peab kan tilby deg som nyutdannet? Lurer du på hvordan Peab kan ta deg ett steg videre i din karriere? Vi tenker langsiktig, og ansetter nyutdannede innenfor bygg og anlegg hvert år. Nyutdannede prosjektingeniører får utfordringer i spennende og komplekse prosjekter hvor de får utvikle seg innen de det har lært på skolen, det de er best på, til det de vil gjøre i fremtiden.   Jobbe i Peab: Vi har som mål om å være den beste arbeidsplassen med de beste ansatte. Vi er opptatt av at våre kjerneverdier står i fokus, nettopp for at du skal trives i din nye jobb og på din nye arbeidsplass. Du skal føle at du blir godt ivaretatt, har balanse i livet og ikke minst at du har spennende arbeidsoppgaver og prosjekter å komme til, hver dag. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse innenfor bygg og anlegg, og har både store, mellomstore og små prosjekter på Norgeskartet. HMS, kvalitet og bærekraft er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid og som nyutdannet prosjektingeniør vil du få typiske oppgaver innenfor drift, HMS, kvalitet, arbeidsledelse, stikning og BIM.   Kvalifikasjoner: Vi ser etter deg som har utdanning på bachelor / master nivå eller teknisk fagskole innenfor relevante bygg- og anleggsfag, som ønsker å være med å påvirke fremtidens prosjekter som entreprenør. Vi vektlegger personlige egenskaper og det er viktig at du identifiserer deg med våre kjerneverdier – Jordnær – Utviklende – Personlig – Pålitelig. I tillegg er det viktig at du trives med varierte arbeidsoppgaver - så egenskaper som å jobbe selvstendig og strukturert kommer godt med. Er du i tillegg engasjert, tar initiativ og liker utfordringer kommer du til å trives som nyutdannet hos oss.   Hos oss får du: I Peab får du spennende utfordringer i et nordisk selskap i vekst. Du vil oppleve å få en reell innflytelse, god takhøyde for diskusjoner og kort vei til beslutninger. Hos oss får du muligheter for personlig utvikling i en bedriftskultur som er basert på føttene i historien, hjertet i JUPPen og blikket mot fremtiden. Du vil være en del av vårt utviklingsprogram «Unge ingeniører i Peab» hvor du får mulighet til å treffe andre nyutdannede i samme situasjon, mulighet til personlig oppfølgning og skape ditt eget nettverk. Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte rekrutteringsansvarlig for det respektive forretningsområdet.  Bygg Nord: ronny.josefsen@bjorn.no (Tromsø, Alta, Harstad, Narvik) Anlegg Nord: anne.pedersen@peab.no (Trondheim, Tromsø)   Vi er en samfunnsbygger og våre fantastiske medarbeidere er vårt sterkeste kort. Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss?  Send inn søknad her
Frist 28.02.2023
Les mer
logo
Nyutdannet Bygg & Anlegg Øst
Er du nysgjerrig på hvilken spennende muligheter fremtiden har å by på som ansatt i Peab? Er du nysgjerrig på hva vi i Peab kan tilby deg som nyutdannet? Lurer du på hvordan Peab kan ta deg ett steg videre i din karriere? Vi tenker langsiktig, og ansetter nyutdannede innenfor bygg og anlegg hvert år. Nyutdannede prosjektingeniører får utfordringer i spennende og komplekse prosjekter hvor de får utvikle seg innen det de har lært på skolen, det de er best på, til det de vil gjøre i fremtiden.   Jobbe i Peab: Vi har som mål om å være den beste arbeidsplassen med de beste ansatte. Vi er opptatt av at våre kjerneverdier står i fokus, nettopp for at du skal trives i din nye jobb og på din nye arbeidsplass. Du skal føle at du blir godt ivaretatt, har balanse i livet og ikke minst at du har spennende arbeidsoppgaver og prosjekter å komme til, hver dag. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse innenfor bygg og anlegg, og har både store, mellomstore og små prosjekter på Norgeskartet. HMS, kvalitet og bærekraft er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid og som nyutdannet prosjektingeniør vil du få typiske oppgaver innenfor drift, HMS, kvalitet, arbeidsledelse, stikning og BIM.   Kvalifikasjoner: Vi ser etter deg som har utdanning på bachelor / master nivå eller teknisk fagskole innenfor relevante bygg- og anleggsfag, som ønsker å være med å påvirke fremtidens prosjekter som entreprenør. Vi vektlegger personlige egenskaper og det er viktig at du identifiserer deg med våre kjerneverdier – Jordnær – Utviklende – Personlig – Pålitelig. I tillegg er det viktig at du trives med varierte arbeidsoppgaver - så egenskaper som å jobbe selvstendig og strukturert kommer godt med. Er du i tillegg engasjert, tar initiativ og liker utfordringer kommer du til å trives som nyutdannet hos oss.   Hos oss får du: I Peab får du spennende utfordringer i et nordisk selskap i vekst. Du vil oppleve å få en reell innflytelse, god takhøyde for diskusjoner og kort vei til beslutninger. Hos oss får du muligheter for personlig utvikling i en bedriftskultur som er basert på føttene i historien, hjertet i JUPPen og blikket mot fremtiden. Du vil være en del av vårt utviklingsprogram «Unge ingeniører i Peab» hvor du får mulighet til å treffe andre nyutdannede i samme situasjon, mulighet til personlig oppfølgning og skape ditt eget nettverk. Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte ansvarlig HR sjef for det respektive forretningsområdet.  Bygg Øst: havard.hofstein@peab.no (Oslo, Telemark, Vestfold, Buskerud, Østfold, Innlandet) Anlegg Øst: linn.delbak@peab.no (Oslo) Vi er en samfunnsbygger og våre fantastiske medarbeidere er vårt sterkeste kort. Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss? Send inn søknad her
Frist 28.02.2023
Les mer
Kontaktpersoner
HR-sjef, Peab Anlegg
HR-sjef, Peab Industri Norge AS
HR Manager, Anlegg
Les mer om muligheter hos Peab
logo
Sommerjobb
Peab søker studenter fra høyskoler eller universiteter som ønsker sommerjobb i våre anleggs- eller byggprosjekter. I Peab synes vi det er viktig at din sommerjobb skal gi deg en så bred base som mulig. Derfor får du komme ut på prosjekt og prøve ulike oppgaver. Dette gir deg mulighet til å omsette din teoretiske kunnskap til praktisk virkelighet. Vi i Peab ønsker å komme i kontakt med studenter tidlig i studiet. Ved å ha sommerjobb i Peab over flere år får du en progresjon i oppgaver og mer ansvar fra år til år. Peab ønsker å vise hvilke muligheter vi kan tilby overfor nye, potensielle medarbeidere. For å gi den enkelte student og oss i Peab et bedre grunnlag for å vurdere om vi kan bli en fremtidig arbeidsgiver, benytter vi sommerjobb som et virkemiddel for å bli bedre kjent. Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og noen år fra høyskole eller universitet, gjør deg meget interessant som kandidat. Svært mange av våre nyansatte ingeniører og sivilingeniører har takket ja til faste stillinger etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb. I sommerjobb hos Peab vil du få prøve deg på oppgaver du kan forvente å få som nyutdannet. Arbeidsoppgavene vil være mer relevante jo lengre du har kommet i studiet. Vi ser etter studenter som: Er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag Tar initiativ og liker utfordringer Liker å jobbe selvstendig Trives med en hektisk jobbhverdag Kan identifisere seg med våre kjerneverdier: Jordnær - Utviklende - Personlig - Pålitelig Har lyst til å bli bedre kjent med Peab
logo
Lærling i Peab
Du blir involvert i team og får delta i store og små prosjekter som er relevant for din læreplan. Du vil få opplæring og trening i bruk av nødvendig verktøy innen ditt fagfelt. Trivsel og mestring I lærlingperioden hos oss er det selvsagt rom for prøving og feiling. Vårt fremste mål er at du skal oppleve trivsel og mestring i hverdagen slik at du får et best mulig grunnlag for å bli en fremtidig fagarbeider. Gjennom hele  lærlingperioden vil du få tett og god oppfølging av en av våre fagansvarlige. Etter to år med fullført og bestått opplæring, avlegges en fagprøve som fører frem til fagbrev i det aktuelle faget. Gode jobbmuligheter Etter bestått fagprøve er det gode muligheter for at du kan få en jobb hos oss. Det er flere veier til fagbrevet: De fleste lærlinger fullfører først toårig videregående opplæring - VG 1 Bygg og anlegg og VG2 med relevant fagretning forut for læretiden i bedrift. Har du ikke gjennomført videregående opplæring med relevant fagretning, kan et alternativt løp til fagbrev være praksiskandidat i bedriften. Dette er et alternativ til førstnevnte lærlingeordning, hvor du må ha dokumentert minst 25 prosent lengre relevant praksis enn vanlig læretid i videregående opplæring (vanligvis 5 år) samtidig som du må bestå teorieksamen for praksiskandidater. Under utdanningen lærer du: produksjon og oppføring av nye bygninger og anlegg ombygging og vedlikehold av bygninger og anlegg om klima og teknologi om bruk av tegninger, beskrivelser og beregninger om kvalitet og sikkerhet materialkunnskap Du kan bli vei- og anleggsfagarbeider eller asfaltør anleggsgartner eller anleggsmaskinfører maler, murer, tømrer eller rørlegger stillasbygger, taktekker eller blikkenslager trevaresnekker eller glassfagarbeider Hvilke krav stiller vi til deg som lærling? For å lykkes som lærling i Peab forventer vi først og fremst at du er pålitelig og forstår viktigheten av å følge avtaler. Du tar HMS på alvor, og bidrar til et godt og trygt arbeidsmiljø. I Peab har vi godt humør, vi har det gøy på jobb og vi har stor respekt for hverandre som ulike mennesker. Vi tilbyr: Lærlingkontrakt gjennom Peab og aktuelt opplæringskontor Oppfølging og vurdering gjennom hele lærlingperioden etter læreplanen i fagfeltet Gode muligheter for jobb etter bestått fagprøve Lønn i lærlingperiodenDu vil motta lønn i hele lærlingperioden i henhold til tariffavtale.
Om Peab

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.