<  
>  

Bli trainee i Pearl Group

Vi ønsker deg som er nyutdannet fordi du tenker annerledes, har gjerne en annen teknologisk bakgrunn og er like sulten på kunnskap som det vi er.
Stillingstype
Antall traineer
10
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Traineeprogram: Pearl Academy.

Vi trenger flere dyktige medarbeidere og derfor har vi vårt traineeprogram: Pearl Academy.

Pearl Group er et digitalt ERP- og eCommerce hus med et sterkt fotavtrykk i Europa og Norden. Med en ledende posisjon som den største SAP-partneren i Norden og markedsledende leverandør av e-handelsløsninger, gjennom PearlConvert, sikrer vi suksess for våre kunder gjennom høy kompetanse og forretningsforståelse, samt en moderne og attraktiv produktportefølje. Pearl er alltid ute etter å etablere langsiktige partnerskap med kunder. Vi fokuserer på våre kunders langsiktige behov og er derfor alltid i forkant av teknologisk utvikling. 

Vi er for tiden 330 ansatte på forskjellige steder i Europa. Vi er drevet av å hjelpe med våre kunders suksess og våre kjerneverdier: entusiastisk, proaktiv og løsningsorientert. 
Pearl Norge vokser og står for en utfordrende og spennende reise innen digital handel. Vi ser for tiden etter dyktige folk som ønsker å ta del i vår spennende vekst hvor du jobber med teknologi, kunder og gode kollegaer. Hvis du er ambisiøs og drømmer om å jobbe med ny teknologi for et innovativt og voksende selskap med entusiastiske kolleger, fortsett å lese. 
 
Vi søker nå etter traineer til Pearl Academy med oppstart August; 

Vi skal ha flere traineer innen våre ulike segmenter: 
SAP Logistikk 
SAP Salg 
SAP Innkjøp 
SAP Finans 
SAP Basis (Operations) 
SAP Utvikling (Front-end, Back-end og Full-Stack, Integrasjoner – Java, C++, Abap) 
SAP PI - Integrasjon (Azure / AWS, BPT) 
SAP Integrations - Analyse (SAP datavarehusløsninger, Snowflake o.l.)  
CX - Customer Experience i Pearl Convert.
 
Vi ser etter deg som: 
Har minimum Bachelor innen teknologi eller andre relevante fag 
Er sulten på kunnskap, og villig til å gi det ekstra som skal til for å lykkes 
Trives med å jobbe tett med andre mennesker og dele kunnskap, i team  
Er kommersielt orientert og liker å jobbe tett med kunder og følge opp leveranser. 
Brenner for kundeoppfølging, prosjektledelse eller leveranser av kule og komplekse løsninger – fortrinnsvis til retail-kunder 
Du trenger ikke å ha kunnskap om våre produkter, som f.eks SAP, Azure eller Adobe, for å bli trainee hos oss. Det viktigste er at du brenner for å skape leveranser og resultater, tror du vil trives med variasjonen som følger konsulentyrket, og har de riktige egenskapene for å lykkes som konsulent. Det vil være en fordel om du har god forståelse for IT. 
Kompetanse og erfaring: 
I Pearl er vi kompetansedrevne, det er basen i vår bedrift. Derfor må du være stolt av det du kan og ivrig etter å lære mer. Vi jobber og lever i et miljø i stadig endring, det er høyt tempo og i konstant utvikling, som betyr at det å være nysgjerrig og endringsorientert er høyt verdsatt. 


Hvorfor skal du være trainee hos oss? 
Som trainee hos oss er du med på innovasjon hos både nye og eksisterende kunder av Pearl. Pearl leverer i et marked som er i stadig hurtig utvikling, og med et sterkt konkurransepress. Handelsbransjen er innovativ, og opptatt av å kapre kundene i alle kanaler. Det gir deg både fagkunnskap og bransjekunnskap på det siste som skjer i markedet. I tillegg får du jobbe med utrolig dyktige kollegaer som du vil lære mye av. 
Du kjenner deg igjen i følgende: 
Teamorientert 
Kommersiell tankegang 
Endringsorientert 
Nysgjerrig 


Du identifiserer deg med våre kjerneverdier: entusiastisk, proaktiv og løsningsorientert 
I Pearl ser vi alltid etter mennesker som bidrar til trivsel. Vi er opptatt av et godt sosialt miljø og vi vil ha dere som er ivrige etter å bygge videre på dette. Gode kommunikasjonsevner og lysten til å dele kunnskap og hjelpe andre med å utvikle seg er også viktig. 
Hvis dette er deg, så kan vi være en veldig god match. 


Vi tilbyr 
Konkurransedyktig lønn 
Et internasjonalt miljø med kontorer i Stockholm, Gøteborg, Oslo, Sandefjord, Riga, Gdansk og Singapore 
Flott arbeidsmiljø 
Individuell utvikling gjennom Pearl Academy 

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Pearl Consulting AS
logo
Åpen søknad – Pearl Consulting AS
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Les mer
Kontaktpersoner
Team Lead Procure, Sell & Deliver Logistics Advisor SAP
Konsulent Direktør
Om Pearl Consulting AS

Pearl Group er et digitalt ERP- og eCommerce hus med et sterkt fotavtrykk i Europa og Norden. Med en ledende posisjon som den største SAP-partneren i Norden og markedsledende leverandør av e-handelsløsninger, gjennom PearlConvert, sikrer vi suksess for våre kunder gjennom høy kompetanse og forretningsforståelse, samt en moderne og attraktiv produktportefølje.

Pearl er alltid ute etter å etablere langsiktige partnerskap med kunder. Vi fokuserer på våre kunders langsiktige behov og er derfor alltid i forkant av teknologisk utvikling.

Vi er for tiden 330 ansatte på forskjellige steder i Europa. Vi er drevet av å hjelpe med våre kunders suksess og våre kjerneverdier: entusiastisk, proaktiv og løsningsorientert. 

Pearl Norge vokser og står for en utfordrende og spennende reise innen digital handel. Vi ser for tiden etter dyktige folk som ønsker å ta del i vår spennende vekst hvor du jobber med teknologi, kunder og gode kollegaer.

Hvis du er ambisiøs og drømmer om å jobbe med ny teknologi for et innovativt og voksende selskap med entusiastiske kolleger, fortsett å lese. 

Her kan du lese mer om våre løsninger.

 

Hva jobber vi i Pearl med?
Har du handlet mat eller legemidler på nett? Hva med elektronikk og sportsutstyr? Klikk&Hent din nye bok? Eller kanskje du får bonus når du handler dagligvarer? Da har du sikkert vært borte i noen av løsningene som er levert fra Pearl.

Vi leverer noen av markedets aller mest spennende prosjekter, samt forvaltning, drift og videreutvikling for mer enn 60 selskaper, med over 10.000 sluttbrukere og 600 superbrukere i fem ulike land.

Prosjektene spenner fra å implementere bransjebrytende løsninger hos noen av Norges råeste retail-bedrifter, til å følge opp og styre mindre leveranser hos en etablert kunde. Dette er noen av Pearl Group kunder.

 

Om oss:
Pearl Consulting AS ble etablert i 2006 og har i dag over 300 konsulenter med ulik erfaring og kompetanseprofil fordelt på kontorer i Stockholm, Gøteborg, Oslo, Sandefjord, Riga, Gdansk og Singapore.

Les mere om Pearl her Start karrieren i Pearl Academy - Pearl Group