<  
>  

Jobbmuligheter som Fysioterapeut

Porsgrunn kommune
Jobbmuligheter som Fysioterapeut
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Fysioterapeut. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Porsgrunn kommune.
Relaterte stillingsannonser - Fysioterapeut
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Porsgrunn kommune
logo
Sommervikarer 2023 Porsgrunn Legevakt
Vil du være en del av Porsgrunn Legevakt sommeren 2023?Porsgrunn legevakt er en kommunal legevakt som er lokalisert i tilslutning til Sykehuset Telemark, avd. Porsgrunn.Legevakten vurderer og behandler akutt sykdom og skade og er bemannet med 2 sykepleiere og 1 lege hele døgnet.Vi har høy fokus på kvalitet av tjenesten og er kjent for å ha et godt arbeidsmiljø.Er du sykepleier eller medisinstudent og ønsker å jobbe i et aktivt, spennende og godt miljø?Da er du den vi leter etter!ArbeidsoppgaverArbeidsoppgavene er varierte og består blant annet av pasientkontakt med hastegradsvurdering og rådgiving, både ved direkte oppmøte og i telefon.Du gjør egne vurderinger, og bistår legen i kliniske prosedyrer og med ulikt laboratoriearbeid/rutinerTriagerer pasienter etter hastegradHåndtere legevaktsentral 116117Samhandle med eksterne instanserKvalifikasjonerBachelor i sykepleieMedisinstudent i 4. eller 5. studieårDu må være interessert i akuttmedisin, og ha gode grunnkunnskaperRelevant arbeidserfaring vil være en fordelAttester og vitnemål tas med til et evt intervjuPersonlige egenskaperDu har god språkforståelse og god evne til å gjøre deg forståttDu er flink til å samarbeide og ikke redd for å jobbe i en hektisk hverdagDu er trygg og selvstendig og har stor arbeidskapasitetDu er ikke redd for å ta ansvarPersonlig egnethet vil bli tillagt stor vektVi tilbyrEt godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljøSpennende og varierte arbeidsdager, hvor ingen dager er likeEn mulighet til, å jobbe med en kombinasjon av kurative og forebyggende oppgaverOpplæringsvakterLønn etter gjeldende avtalePorsgrunn kommune arbeider for å fremme et inkluderende arbeidslivKontaktinformasjonTina Rusdal, Avdelingsleder, tina.elise.rusdal@porsgrunn.kommune.no Laila Fosse, Fagleder, laila.fosse@porsgrunn.kommune.noArbeidsstedAallsgate 41 3922 PorsgrunnNøkkelinformasjon: Arbeidsgiver:Porsgrunn kommuneReferansenr.:4577063650Stillingsprosent: 100%SommerjobbSøknadsfrist: 31.12.2022 Epost: tina.elise.rusdal@porsgrunn.kommune.no
Frist 31.12.2022
Les mer
logo
Lege - sommervikar Porsgrunn Legevakt
Er du utdannet lege og søker sommerjobb på en spennende arbeidsplass?Vi søker sommervikarer til sommeren 2022!Porsgrunn legevakt er en kommunal legevakt og vi holder til i lokaler i tilslutning til Sykehuset Telemark avd. Porsgrunn.Legevakten vurderer og behandler akutt sykdom og skade, og er bemannet med 2 sykepleiere og 1 lege hele døgnet.Legene går i vaktordning med dag, aften og natt samt 4. hver helg.Det finnes egne leger tilsatt KAD-avdelingen, og disse samarbeider tett med legevaktlegene.Porsgrunn har et rikt kulturliv og gir gode tjenester i alle livsfaser. Du får nærhet til sjø og fjell og konkurransedyktige boligpriser, noe som gjør området til et godt og attraktivt sted å bo.ArbeidsoppgaverVurdere og behandle akutt sykdom og skade.KvalifikasjonerDu har norsk autorisasjon som legeDu har erfaring fra kommunehelsetjeneste eller spesialisthelsetjenesteGode norskkunnskaper muntlig og skriftligFørerkort klasse BKrav om gjennomgått akuttkurs, samt nettkurset Volds- og overgrepshåndtering for legevaktpersonellErfaring fra legevakt er en fordelGyldig politiattest må fremlegges før tiltredelse. Denne attesten skal ikke ligge ved søknaden.Personlige egenskaperVi er på jakt etter deg som:Tar initiativ og selvstendig ansvarEr fleksibel, kreativ og samarbeidsvilligEr positiv og har evne til  nytenkingYter det lille ekstraHar evne og vilje til tverrfaglig samarbeidHar godt humørPersonlig egnethet vil bli tillagt stor vektVi tilbyrEt svært godt arbeidsmiljøLønn etter avtaleBakvaktkommunale arbeidsvilkårGod pensjonsordning i KLPPorsgrunn kommune arbeider for å fremme et inkluderende arbeidslivTa kontakt med oss hvis du lurer på noe knyttet til stillingen eller arbeidsplassen!KontaktinformasjonTina Rusdal, Avdelingsleder, tina.elise.rusdal@porsgrunn.kommune.no Line Kamilla Heimestøl, Legevaktoverlege, line.kamilla.heimestol@porsgrunn.kommune.noArbeidsstedAallsgate 41 3922 PorsgrunnNøkkelinformasjon: Arbeidsgiver:Porsgrunn kommuneReferansenr.:4577045303Stillingsprosent: 100%SommerjobbSøknadsfrist: 31.12.2022 Epost: tina.elise.rusdal@porsgrunn.kommune.no
Frist 31.12.2022
Les mer
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos Porsgrunn kommune
Om Porsgrunn kommune

Porsgrunn kommune er en god kommune å bo og jobbe i, synes vi. Vi kan tilby spennende og meningsfulle arbeidsoppgaver i en kommune som er i utvikling! 

Kommunen vår er passe stor til at akkurat du har påvirkningskraft, samtidig som du lærer mye nytt. Vi har ca. 36.000 innbyggere og er ca. 3.500 ansatte, noe som gjør oss til en av Telemarks største arbeidsplasser.

Oppdraget vårt er å levere gode tjenester, være en god samfunnsutvikler og arbeide for videre vekst og utvikling i kommunen. Gjennom motiverte og dyktige medarbeidere løser vi dette viktige samfunnsoppdraget. 

Vi gir deg utfordringene, vi gir deg mulighet til mestring og stolthet. Vi tror at du vil sette spor etter deg hos oss. Vil du være med?