<  
>  

Jobbmuligheter som Øvrig - Øvrige / andre yrker

Porsgrunn kommune
Jobbmuligheter som Øvrig - Øvrige / andre yrker
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Øvrig - Øvrige / andre yrker. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Porsgrunn kommune.
Relaterte stillingsannonser - Øvrig - Øvrige / andre yrker
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Porsgrunn kommune
P
Fastlege ved Heistad legekontor
Vi søker etter ny legekollega som vil være med på laget og bidra til gode tjenester for Porsgrunn kommunes innbyggere. Heistad legekontor har en ledig fastlegehjemmel, privat næringsdrift. Nåværende hjemmelsinnehaver ønsker nå å gå av med pensjon etter mange år ved Heistad Legekontor.Listelengde er 827 pasienter og journalsystemet er Pridok.Heistad er et veletablert legesenter med 11 fastleger og en Lis 1 lege. De er samlokalisert med Heistad fysioterapi. Legesenteret ligger i et attraktivt område med kort vei til skole, barnehage, butikker, E 18 og nærhet til sjøen. På Heistad legekontor jobber det flere spesialister og leger under spesialisering.Porsgrunn har en befolkning på 37 000 innbyggere og 43 fastlegehjemler. Vi er godkjent som utdanningsvirksomhet  og har egen kommunal legevakt under utvikling. Legevakten har ansatt 3 kommunale leger for å gi fastlegene lav vaktbelastning på legevakten, med mulighet for flere vakter dersom du ønsker det. Vi kan tilby et faglig og sosialt stimulerende miljø.Vi gir deg en god og trygg start ved å tilby gode økonomiske vilkår og tilskuddsordninger.Telemark er et Norge i miniatyr, med rik adgang til friluftsliv i skog, på sjøen og til fjells og med konkurransedyktige boligpriser. Porsgrunn har et rikt kulturliv, og et allsidig næringsliv preget av industri og handel. Vi gir gode tjenester til våre innbyggere i alle livsfaser. Til sammen gjør dette området til et godt og attraktivt sted å bo.Startdato 01.07.23. Blir det oppstart senere kan kommunen skaffe vikar frem til du er klar.ArbeidsoppgaverFastlege Legene må delta i kommunal legevaktAllmennmedisinsk offentlig legearbeid inntil 7,5 timer pr. uke kan påleggesKvalifikasjonerGjennomført LIS 1Norsk autorisasjon som lege Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig, med god språkforståelse Førerkortklasse B, da lege rykker ut i sykebesøkDigital kompetanse - kunne bruke de digitale arbeidsverktøyeneI tråd med bestemmelsene i Helsepersonelloven vil det kreves politiattest av den som tildeles hjemmelen. Denne skal ikke legges ved søknaden.Personlige egenskaperTar initiativ og selvstendig ansvar Er fleksibel og samarbeidsvillig Er positiv og har evne til nytenkning Har evne og vilje til tverrfaglig samarbeidHar stor arbeidskapasitetPersonlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.Vi tilbyrDyktige kollegerGodt arbeidsmiljøSpennende, utfordrende og lærerikt arbeidGode veiledereEtableringstilskuddTilbakekjøpsgarantiØkt basistilskuddTilskuddsordninger for Alis Gode kompensasjonsordninger for vakter ved legevakten.KontaktinformasjonKai Heier, Lege, nåværende praksisinnehaver, 90046402, kai.heier@heistad-legekontor.no Mona Johnsen, Virksomhetsleder, 97106844 Jan-Arne Hunnestad, Kommuneoverlege, 922 82 025ArbeidsstedGamle Breviksvei 110 3940 PorsgrunnNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver: Porsgrunn kommune Referansenr.: 4631966304 Stillingsprosent: 100% Fast Søknadsfrist: 10.04.2023 Epost: kai.heier@heistad-legekontor.no90046402
Frist 10.04.2023
Les mer
P
Sommervikarer 2023 Porsgrunn Legevakt
Vil du være en del av Porsgrunn Legevakt sommeren 2023?Vi er ute etter deg som er sykepleier eller medisinstudent og ønsker å jobbe i et aktivt, spennende og godt miljø. Porsgrunn legevakt er en kommunal legevakt som er lokalisert i tilslutning til Sykehuset Telemark, avd. Porsgrunn.Legevakten vurderer og behandler akutt sykdom og skade og er bemannet med 2 sykepleiere og 1 lege hele døgnet. Vi har høy fokus på kvalitet av tjenesten og er kjent for å ha et godt arbeidsmiljø.ArbeidsoppgaverArbeidsoppgavene er varierte og består blant annet av pasientkontakt med hastegradsvurdering og rådgiving, både ved direkte oppmøte og i telefon.Du gjør egne vurderinger, og bistår legen i kliniske prosedyrer og med ulikt laboratoriearbeid/rutinerTriagerer pasienter etter hastegradHåndtere legevaktsentral 116117Samhandle med eksterne instanserKvalifikasjonerBachelor i sykepleieMedisinstudent i 4. eller 5. studieårDu må være interessert i akuttmedisin, og ha gode grunnkunnskaperRelevant arbeidserfaring vil være en fordelAttester og vitnemål tas med til et evt intervjuPersonlige egenskaperDu har god språkforståelse og god evne til å gjøre deg forståttDu er flink til å samarbeide og ikke redd for å jobbe i en hektisk hverdagDu er trygg og selvstendig og har stor arbeidskapasitetDu er ikke redd for å ta ansvarPersonlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.Vi tilbyrEt godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljøSpennende og varierte arbeidsdager, hvor ingen dager er likeEn mulighet til, å jobbe med en kombinasjon av kurative og forebyggende oppgaverSolid opplæringLønn etter gjeldende avtalePorsgrunn kommune arbeider for å fremme et inkluderende arbeidslivKontaktinformasjonLaila Fosse, Fagleder, laila.fosse@porsgrunn.kommune.no Stian Aasoldsen, Avdelingsleder, 40093751ArbeidsstedAallsgate 41 3922 PorsgrunnNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver: Porsgrunn kommune Referansenr.: 4641917037 Stillingsprosent: 100% Sommerjobb Søknadsfrist: 23.04.2023 Epost: laila.fosse@porsgrunn.kommune.no
Frist 23.04.2023
Les mer
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos Porsgrunn kommune
Om Porsgrunn kommune

Porsgrunn kommune er en god kommune å bo og jobbe i, synes vi. Vi kan tilby spennende og meningsfulle arbeidsoppgaver i en kommune som er i utvikling! 

Kommunen vår er passe stor til at akkurat du har påvirkningskraft, samtidig som du lærer mye nytt. Vi har ca. 36.000 innbyggere og er ca. 3.500 ansatte, noe som gjør oss til en av Telemarks største arbeidsplasser.

Oppdraget vårt er å levere gode tjenester, være en god samfunnsutvikler og arbeide for videre vekst og utvikling i kommunen. Gjennom motiverte og dyktige medarbeidere løser vi dette viktige samfunnsoppdraget. 

Vi gir deg utfordringene, vi gir deg mulighet til mestring og stolthet. Vi tror at du vil sette spor etter deg hos oss. Vil du være med?