<  
>  

Internships

P&G har summer internships i Oslo, Stockholm og Geneve.
Om internship

P&G har summer internships i Oslo, Stockholm og Geneve.

Norske studenter deltar på disse programmene sammen med studenter fra de andre Nordiske landene.

 

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Procter & Gamble
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Procter & Gamble

Procter & Gamble er blant verdens 100 største selskaper målt i omsetning og en global gigant innen utvikling, produksjon, salg, markedsføring og distribusjon av konsumentvarer.

P&G, med sine 140 000 ansatte i 80 land, er i kontakt 3 milliarder konsumenter hver eneste dag gjennom sine produkter og har med sin 170 års historie opparbeidet seg en helt spesiell og posisjon i mange hjem.

P&G har en stor portefølje av anerkjente og respekterte merkevarer; hele 23 brands har et salg på mer en $ 1 mrd på verdensbasis. I Norge står bl.a. P&G bak sterke brands som Pampers, Head&Shoulders, Pantene, Pringles, Always, Tampax, Wella, Gillette, Duracell, Braun og Swiffer.

P&G har fremdeles mange store brands som ikke er lansert i Norge - og vi går svært spennende tider i møte. En karriere innenfor P&G vil kunne tilby utfordringer og stort ansvar fra første dag, med en bratt læringskurve som resultat.

Innenfor alle funksjonene (marketing, finans, salg, logistikk) vil du fra første dag oppleve en tett oppfølging fra selskapet, med stort fokus på egenutvikling, trening og karriereplanlegging.

Vi tilbyr jobber for norske studenter i Oslo, Stockholm og Geneve.