<  
>  

Drømmer du om eget selskap?

Start raskt og enkelt med ditt eget selskap rettet mot eiendomssektoren
Om franchise

Om ProNest

ProNest er et software selskap som hjelper eiendomsutviklere med digitalisering av salgs- og markedsføringsprosessen av nybygg, med innovative løsninger for morgendagens boligkjøpere. Våre løsninger er utviklet med tanke på å gi en merverdi både for utvikler og boligkjøper, med automatisering og visualisering av prosesser i kundereisen.

Vi har i dag kontor i 4 land, med 24 ansatte. 

Vi tilbyr franchise mulighet for å selge selskapets produkter og tjenester til eiendomssektoren, og du kan med dette bli din egen sjef for et geografisk område. Om du har erfaring eller interesse for eiendom, er dette noe for deg! 

Ved å ha en franchise fra ProNest, vil du ha et fullt team i ryggen som produserer og leverer produktene dine kunder ønsker, slik at du kan fokusere på salg og vedlikehold av din kontaktportefølje. Vi tar hånd om all back-end, også internsystemer for bruk i det daglige arbeidet. 

Ansvarsområde

Ditt ansvarsområde vil være å selge ProNest produktene til eiendomsutviklere eller utvikle partnerskap med kommunikasjonsbyråer, markedsføringsselskaper, eiendomsmeglere og andre som leverer tjenester til eiendomsutviklere, innen ditt geografiske område. 

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har en bakgrunn fra eiendomssektoren, men annen relevant erfaring som gode salgskunnskaper eller markedsføringskunnskaper veier opp mot dette. 

Om dette høres ut som noe som kan passe for deg, ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan dette fungerer.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos ProNest AS
logo
Åpen søknad – ProNest AS
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Les mer
Kontaktpersoner
Om ProNest AS

ProNest er et software selskap som hjelper eiendomsutviklere med digitalisering av salgs- og markedsføringsprosessen av nybygg, med innovative løsninger for morgendagens boligkjøpere. 

Våre løsninger er utviklet med tanke på å gi en merverdi både for utvikler og boligkjøper, med automatisering og visualisering av prosesser i kundereisen.