Redesign av Dromedar Kaffebar sin nettside
Dette var en øvelsesoppgave for Grafisk Design da vi hadde Digitalt Design i timen - Dette var altså tema 2 i løpet av vårt første semester på Grafisk Design Hos Høyskolen Kristiania. Oppgaven gikk ut på at vi skulle redesigne Dromedar Kaffebar sin nåværende hjemmeside og gjøre den om til noe nytt og spennende. Vi fikk god læring innenfor det å bruke wireframes, finne ut av viktige kilder og viktig informasjon som må tas med videre fra en gammel side til en ny. Prosessbok - Innledning: - "I denne oppgaven skulle vi redesinge nettstedet Dromedar, både for og som en oppgave. Planen er at elever skulle lage en en- kel strategi der vi stiller spørsmål ofte, for å finne ut av feks: “Hvem sier hva til hvem med hvilken effekt (hvordan sies det)?” Hovedmålet med denne oppgaven er at vi skal kunne lære hvordan det er å være web designer, lære om de ulike teknikker, kartleggings-metodene og strategiene som blir brukt i en web designers hverdag. I løpet av denne oppgaven har jeg fått kunnskaper og et lettere innblikk i hvordan det er å jobbe som en web designer. Det har blitt tatt opp ting som er relevant, men som jeg personlig ikke har brukt gjennom min tid. Feks: Cardsorting, lese grundig gjennom en web-side (Dromedar) om hva, hvem, hvorfor (hva de ønsker, hvem de prøver å nå og hvorfor de ønsker å være det Dromedar er). Dromedar.no har gjennom dette temaet blitt redesignet i Web og Mobil format og animert i Keynote for å få tilrettelagt en følelse av hvilke effekt den “redesignet” Dromedar siden gir." Fonten som er brukt er hentet fra Behance. BARON NEUE - Used for private/personal use (only) Oppgaven ble startet 28. September 2015. Se hele prosjektet med flere bilder + Keynote presentasjon: https://www.behance.net/gallery/34939539/Dromedar-Kaffebar-Redesign Les mer
Grafisk design
Visuell identitet
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Keynote
Typografi
Her har vi hele websiden. Klar til bruk, selvom det var for privat bruk.
Forsiden til Dromedar Kaffebar med mockup.
Mobil design - Dette er hvordan mobil versjonen til Dromedar Kaffebar sitt nye design ville ha blitt, om den ville blitt publisert til bruk.
Likte du dette prosjektet?

Andre prosjekter av Stian Bodi Borgersen

Likte du dette prosjektet?
Stian Bodi Borgersen
Grafisk Designer student på HK, Oslo
21 år gammel grafisk designer student på Høyskolen Kristiania. På utkikk etter nye utfordringer/oppdrag innenfor det grafiske området. Svært interessert i det å arbeide med grafisk design generelt, men mest web design og typografi. I tillegg har jeg selv et stort engasjement ovenfor musikk produksjon.
Vis profil
Aktuelle Arbeidssteder