Tema 6: Prosjekt og Prosjektledelse - Prosjekt Home
Et prosjekt hvor vi skulle finne/lage vår egen historie som dreier seg om Syria krisen. Vi valgte den skyggelagte siden av Vest-Sahara, som vi ønsket å fremheve. Prosjektet gikk forøvrig ut på å skape et kunstverk som forteller vår historie/samt konsept og idè. Websiden som blir vist lenger ned, var et produkt som ble laget dersom vi hadde mulighet og tid til overs - noe vi på gruppen hadde. Websiden er et simpelt konsept av hvordan vi ønsket at siden skulle bli seendes ut. Vi har tatt for oss en mer moderne og trendy stil, samtidig som den fyller våres behov og oppgaven. Se hele prosjektet: https://www.behance.net/gallery/34936065/PROJ_Home-WebsidePosters Font brukt: ADAM CG. PRO - https://www.behance.net/gallery/13756975/ADAMCG-PRO-Free-Typeface Adobe Garamond Pro Les mer
Grafisk design
Visuell identitet
Konseptutvikling
Prosjektledelse
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Keynote
Typografi
Konseptet vårt var "En Glemt Krise" - der vi tar for oss Vest-Saharas glemte side. Ikke bare har vi gitt oss inn i dette spennende konseptet og latt det sveve for seg selv, men vi la til et ekstra konsept vi kaller "Fingerprint". Fra før av så har Vest-Sahara/Syria den blå fingeren som symboliseres stemmeretten. Dette er noe vi tok utganspunkt i for å få fremhevet vårt kunsprodut (noe som ikke vises her), men under Konsept-beskrivelsen vist i Fingeravtrykk (farge: Blått)
Forside i Mockup.
Fingerprint-side i mockup. Dette er den siden hvor man vil få nokså tilpasset informasjon om konseptet: Fingerprint og deres årsak/hendelser.
Kontakt-side i mockup. Her kan man kontakte arbeiderne i PROJ_Home.
"Glemt Vest-Sahara eller var det de som glemte deg?" Et ganske sterkt slogan for at mennesker skal kunne forstå hendelsen og den glemte historien bak dette.
Likte du dette prosjektet?

Andre prosjekter av Stian Bodi Borgersen

Likte du dette prosjektet?
Stian Bodi Borgersen
Grafisk Designer student på HK, Oslo
21 år gammel grafisk designer student på Høyskolen Kristiania. På utkikk etter nye utfordringer/oppdrag innenfor det grafiske området. Svært interessert i det å arbeide med grafisk design generelt, men mest web design og typografi. I tillegg har jeg selv et stort engasjement ovenfor musikk produksjon.
Vis profil
Aktuelle Arbeidssteder