PuppyLove Calendar in aid of Charity - 2011
Fotograferte til, poserte for og ledet prosjektet fra start til slutt. En kalender til inntekt til et hundepensjonat i Irland som har en "no-kill" regel og som ikke er støttet av staten. Stod selv for alt av salg og markedsrelaterte oppgaver. Ved prosjektets slutt kunne vi overrekke over 100 000,- til Ash Animal Rescue i Wicklow i Irland. Les mer
Fotografi
Portrettfoto
Motefoto / Fashion
Beauty foto
Studiofoto
Skriftlig kommunikasjon
Presseskriv
Markedsføring
Digital markedsføring
Prosjektledelse
Prosjektplanlegging
Prosjektleder
Intervju
Prosjektarbeid
Likte du dette prosjektet?

Andre prosjekter av Adelheid Wiegand

Likte du dette prosjektet?
Adelheid Wiegand
Fotojournalist, oversetter, webdesigner, Sel
Entusiastisk, språkkyndig og reiseglad gründer med bred erfaring innen fotojournalisme, PR, digitale medier, webdesign, idé / konseptutvikling samt salg og markedsføring. Evner å sette meg inn i det meste for å produsere tekst og bilder som fenger publikum. Elsker mennesker og kommunikasjon på høyt nivå og har et bredt spekter av interesser. Som fotojournalist har jeg i årenes løp levert til alt fra internasjonale tattoveringsmedier som Engelske "SkinDeep" og "Tattoo Revolution" til nisjemedier som "Pinstripes and Custom Culture" - også Engelsk. Siden jeg i 2013 flyttet tilbake til Norge etter nesten 20 år utenlands, har jeg levert alt fra pressemeldinger og portrettintervju til webinnhold, salg og markedsrelaterte tekster for bruk i sosiale medier. Med en allsidig kompetanse og erfaring tar jeg på meg skriveoppdrag innen det aller meste.
Vis profil
Aktuelle Arbeidssteder
Selv om jeg har base på Otta i Gudbrandsdalen har jeg anledning til å ta på meg oppdrag over hele vårt landstrakte land såvel som utenlands. Jeg er på reisefot med forskjellige oppdrag annenhver uke og hver uke ute i felten følges som regel opp med en uke på kontoret. Jeg er veldig fleksibel i henhold til arbeidstider og steder.