Fagereng Consulting
Fagereng Consulting er et enkeltpersonsforetak, et personlig prosjekt og en porteføljeorganisasjon som har som mål å gi meg kunnskap og kompetanse for videre yrkesliv. Som markedskonsulent tilbyr jeg ulike tjenester innen profilering, kommunikasjon, markedsføring, struktur og planlegging. Målgruppen for prosjektet er NonProfit, nyetablerte og SML bedrifter som trenger hjelp til å bli mer synlig og skape en bedre infrastruktur i kommunikasjonen. Les mer
Skriftlig kommunikasjon
Kommunikasjon
Kommunikasjonsdesign
Markedsføring
Digital markedsføring
Profilering
Visuell kommunikasjon
Entreprenørskap
Innholdsproduksjon
Historien til Fagereng Consulting
Ved slutten av utdanningsløpet på bachelor i kreativ markedskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania kom ønsket om å få en mer grunnleggende forståelse for forretningsdrift. Som nyutdannet ønsker jeg erfaring på et mer grunnleggende nivå for å skape en bedre forståelse av prosessarbeid, gjennomføring, aktivitet, profilering og markedsføring. Ved å opprette et enkeltpersonsforetak har jeg mulighet til å vokse personlig og profesjonelt hvor jeg anvender kompetanse og kunnskap tilegnet gjennom jobb og skole, samtidig som jeg får lære mer gjennom "learning by doing" teknikken. Selv om jeg gjennom studiene har fått innblikk i ulike typer markedsføring (eid, kjøpt, fortjent) er det fremdeles mye som er spennende å utforske videre i praksis -ved å ha et eget selskap kan jeg utforske disse mulighetene, lære teknikker og videreutvikle de grunnleggende kunnskapene fra tre år kommunikasjonsstudier! Fagereng Consulting: Mai 2017 startet derfor prosessen; Markedsanalyser om markedet, tilbudene i markedet, konkurrenter og eksisterende tilbud ble sammenlignet med kundeanalyser av kundenes oppførsel og tilbøyelighet. Dette ble grunnlaget for forretningsmodellen som ble valgt og forretningsplanen som ble satt. Juni 2017 startet arbeidet med å registerer bedriften og få et registrert domene, dette var en nødvendighet for videre prosess hvor arbeidet med samarbeidspartnere og støttespillere ble invitert og mer involvert. Gjennom prosessen ble det raskt avgjort hvilken aktør som skulle stå for domene og drifttilbud, basert på rekkevidde, størrelse og veiledning. Dette blir derfor en reise inn i markedsføring og profilering SML, gründere og nyetablerte står over, og hvilken kunnskaper jeg kan hente som kan anvendes på et senere tidspunkt for å hjelpe egne kunder!
Kontaktinformasjon
Mentor -Min største støttespiller
Likte du dette prosjektet?

Andre prosjekter av Aina Elise Fagereng

Likte du dette prosjektet?
Aina Elise Fagereng
Markedskonsulent, Bjørnafjorden
Jobber kontinuerlig med prosjektet mitt Fagereng Consulting -et ENK som har som formål å gi meg innsikt i nyetablering, kommunikasjon og markedsføring slik at jeg over tid kan skrive en masteroppgave hvor jeg fordyper meg i emnet markedsføring.
Vis profil
Aktuelle Arbeidssteder
Som ENK så er jeg fleksibel og kan jobbe fra hjemmekontor eller tilvist plass ved organisasjon. Har mulighet til å reise for jobb i kortere perioder andre plasser i Norge.