<  
>  

Rejlers Nextgen Traineeprogram

The biggest trainee program in the Nordics among technical consultants.
Om traineeprogrammet

Gjennom et omfattende trainee-program får nyutdannede og ferske medarbeidere unik innsikt og kompetanse om alle fagområdene i Rejlers, samt råd og triks for å bli en god konsulent. I løpet av det 9 måneder lange programmet vil du få en perfekt cocktail av skarpe kundeoppdrag og læring. Du blir fast ansatt fra dag 1, men får 100 timer og 4 samlinger reservert for trainee-aktiviteter det første året, hvor du vil utvikle superkreftene dine gjennom skreddersydd opplæring og profesjonell veiledning. 

Nextgen gir en utviklingsvei for juniorkonsulenter og får deg til å vokse fra en nyutdannet til fullt kvalifisert konsulent! 

Dette får du:

 • En aktiv rolle i å levere verdifulle løsninger til våre kunder
 • Deltagelse i interne prosjekter for å drive forretning
 • Opplæring basert på ditt tekniske område og konsulentprofil
 • Veiledning fra en strategisk rådgiver og teknisk veileder
 • Inspirerende foredragsholdere innen personlig utvikling
 • Business-case på tvers av landegrensene
 • Felles samlinger i Oslo og Stockholm
 • Muligheten til å bygge nye strålende nettverk med kolleger og kunder

 • Deler du vår lidenskap for kontinuerlig læring?
 • Tror du på samværets magi og en delingskultur?

 • Er du utdannet elektroingeniør, elkraftingeniør eller kontaktledningsingeniør?
 • Har du studert energi og miljø, elkraftteknikk, eller fagskole elkraft + GIS fag?
 • Har du annen utdannelse eller erfaring med dokumentasjon innen el, tele, fiber eller mobil?
 • Har du annen relevant utdanning innenfor et av våre forretningsområder?

 • Vil du jobbe med nettinformasjonssystemer, GIS, telekom, teknisk dokumentasjon, BIM eller landmåling?
 • Prosjektering, analyser og utredninger, beregninger (Comsol), prosjektledelse eller byggeledelse?
 • Prosjektering av VVS-anlegg?

Da oppfordrer vi deg til å søke!

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Rejlers
logo
Avdelingsleder - Fornybart
ER DU KLAR FOR Å LEDE FREMTIDENS FORNYBAR-TEAM?Hos Rejlers er vi på utkikk etter en erfaren og motivert gruppeleder for å lede vår videre satsning på fornybar energi. Som en del av vårt dedikerte Energy-team vil du jobbe med å tilby rådgivning og ingeniørtjenester til energi- og nettselskaper i Norge.Rejlers er en ledende rådgivende kompetanseleverandør i Norden, og vi har en lang historie med å skape nyskapende løsninger for våre kunder. I denne rollen vil du ha ansvar for å bygge opp en fremtidsrettet fornybar-gruppe og lede en gjeng av dyktige fagfolk!VI SØKER DEG SOM HAR AMBISJONER!Vi ser etter en selvstendig og ambisiøs gruppeleder som vil være med på å forme fremtiden for Rejlers. Vi ser for oss at du har en mastergrad innenfor elkraft og minimum 5 års relevant erfaring. Vi ønsker oss en kollega med interesse, innsikt og erfaring fra sol, vind og energilagring. Du harforståelse for det tekniske og regulatoriske og hvordan dette vil prege framtidens energisystem.Bærekraft, AI og teknologi vil prege denne endringen. Du brenner for faget, er forretningsorientert, og en god lagspiller som er opptatt av å bygge relasjoner med kunder og kolleger. Det forventes at du kan ta ordet og rekruttere flere gjennom å være en tydelig og engasjerende leder.Kvalifikasjonskrav:? Forretningsutvikling, dvs må kunne bygge et nytt forretningsområde? Analytiske evner? Gode kommunikasjonsevner? Kommersiell forståelse? Stor teknisk innsikt, nysgjerrig av naturHVA KAN DU FORVENTE?Som gruppeleder vil du ha en sentral rolle i å videreutvikle vår ekspertise innen fornybar energi, og bidra til å utvikle bærekraftige og innovative løsninger for våre kunder. Hos Rejlers legger vi stor vekt på kontinuerlig læring og utvikling, og du vil ha muligheten til å utvide dine ferdigheter og kunnskap gjennom utfordrende og spennende arbeidsoppgaver.VI TILBYR DEG EN SPENNENDE KARRIERESom en del av vårt team vil du ha muligheten til å utvikle din kompetanse og ditt potensial gjennom utfordrende og interessante arbeidsoppgaver. Vi tilbyr en fleksibel arbeidstid og konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser. Du vil også få muligheten til å delta på årlige toppturer og har lønnet fri mellom jul og nyttår. Vi holder til på Barcode i flotte lokaler, med kantine, kaffebar og et helt nytt treningsrom.Bli en del av vårt "Home of the learning minds" og utforsk spennende karrieremuligheter hos Rejlers.Søk nå og bli med på å bygge en bærekraftig fremtid sammen med oss! Adresse: Oslo
Frist 16.06.2023
Les mer
Kontaktpersoner
Om Rejlers

Rejlers i Norge leverer tjenester til kunder i hele Norden og er representert i Oslo, Halden, Drammen, Kristiansand, Arendal, Hamar, Motala og Göteborg. Gjennom virksomheten i selskapene Rejlers Embriq og Rejlers Engineering er vi tilsammen ca 280 ansatte. Vi skiller oss ut ved å kombinere unik kunnskap om digitalisering i kombinasjon med rådgivende ingeniørkompetanse. Virksomheten inngår i konsernet Rejlers som har 75år med erfaring som rådgivende kompetanseleverandør til nordisk næringsliv, og som er børsnotert på NASDAQ QMX i Stockholm.

Home of the learning minds. Det er vår visjon. Vi skal alltid være best på kompetanse. Det handler om å forstå våre kunders virksomhet og utfordringer – og mulighetene som ny teknologi gir for å løse utfordringene. Derfor må vi kontinuerlig jobbe med læring. Vi skal være best på å forstå kundene og vi skal være best på å tilegne oss ny teknologi. Vi tar utfordringer og får jobben gjort gjennom å dele informasjon i våre nettverk. Det er derfor vi beskriver vår bedriftskultur med verdiene: open source culture – love the challenge – brilliant networks