Sofie Søndervik Sæther
Informasjonsansvarlig, JM Norway Kontorsted mangler
Jobber i
JM Norway
JM Norways formål er å gi unge mennesker tilgang til et internasjonalt musikkliv. Gjennom musikalsk utfoldelse og utveksling skaper vi engasjement, musikkglede og en gl...
Stillinger jeg rekrutterer til nå

Praktikant med minoritetsbakgrunn Internship

For å sørge for et bredt spekter av erfaringer og idéer i vår organisasjon ønsker vi å ansette en nyutdannet kunst- eller kulturarbeider med minoritetsbakgrunn. Bli med å utvikle, organisere og promotere internasjonale musikkprosjekter for ungdom og unge musikere innen alle sjangre. I det kommende året vil vi blant annet jobbe med Fredskorpsutveksling til/fra Malawi, Mosambik og Brasil, en bandleir for jenter, NM i beatbox, musikkaktiviteter på asylmottak og andre musikkprosjekter. Kulturrådet skriver selv om ordningen:For denne ordninga blir det lagt særleg vekt på om aspirantane tilfører verksemda eller feltet erfaring og kompetanse som kan fremje nye impulsar og stimulere til nytenking og utvikling. Det vil og bli lagt vekt på om aspiranten får meiningsfylte oppgåver som sikrar fagleg og kunstnarleg utvikling, er i samsvar med institusjonane sine målsetjingar og behov og at resultatet av opplæringa blir målbar. Ta kontakt snarlig hvis du har spørsmål eller er interessert i en slik praktikantstilling! Epost: ingunn@jmn.no.
Antall interns
1
Sted
Oslo
Les mer

Relaterte Profiler
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Maja Øidne Korsen
Gründer, Daglig leder
Jeg er gründer og daglig leder på Lille Lab. Lille Lab ser etter pålitelige kandidater med en tilpasningsdyktig og fleksibel holdning til arbeid. Erfaring med barn - både privat og profesjonelt, er en fordel. Relevant utdannelse innen pedagogikk eller medisin / sykepleie veier tungt.
Lille Lab AS
Oslo
Ines Veronica Ertvaag Chitussi
Dagligleder
Daglig leder - Josefin Johansson Studio
Josefin Johannson Studio
Oslo
Lovisa Bjälke
Avdelingsleder
Ole Bull huset
Bergen
Ketil Harvey
Markedssjef
Face AS
Norge
Grete Hamran
HR
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Benedicte Marie Andersen
rådgiver
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Louise Holdgaard Borg
Louise Holdgaard Borg
Louises petbeds
Drammen
Dag Jonas Stubberud Lande
Prosjektleder event og bemanning
Ser etter deg som ønsker å bidra.
BIE Innovasjon DA
Oslo
Gjermund Sivertsen
Daglig Leder
Daglig leder i Sivertsen Pop & Jazz Skole. Vi ser stadig etter nye dyktige medarbeidere som kan være med på å skape en bedre hverdag til våre studenter og lærere. Ønsker du jobb? Kontakt på stilling@popjazz.no Vel møtt! Vennlig hilsen Gjermund Sivertsen Daglig leder
Sivertsen Pop og Jazz Skole
Oslo
Vis alle