Edwin David
Daglig leder, Trøndelag Sjakkskole DA Kontorsted mangler
Jobber i
Trøndelag Sjakkskole DA
Vi tilbyr: 
TeambuildingKurs og lagturneringFor ansatte, kunder eller ledelseTopp utstyr som benyttes i internasjonale turneringerSmå og store grupper
Privatun...
Relaterte Profiler
AIESEC
Nasjonale Kontor
AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.
AIESEC
Oslo, Trondheim +2
Andrea Gladsø
Rekrutterings ansvarlig
Toppkraft AS
Trondheim
Heidi Jørgensen
HR
Lerøy Seafood Group ASA
Tromsø, Trondheim +1
Kristian Brauti
Employer Brand Lead Norway
Ansvarlig for Employer Branding i TietoEVRY i Norge.
TietoEVRY
Oslo, Alta +28
Benjamin Halvorsen
Salgssjef
Salgssjef for Trondheim teamet
Unas AS
Trondheim
Bjarne Vasset jr.
Daglig leder og grunnlegger
Jeg rekrutterer til stillinger innen journalistikk og medieproduksjon, marked, salg, forretningsutvikling og prosjektledelse. Her inne ønsker jeg å komme i kontakt med kandidater, i alle faser av karrieren, som har et ønske om å delta i å utvikle betydningsfulle medier og tjenester som er relevante for store deler av Norges befolkning. Vi er en gründerbedrift med alt det medfører (på godt og vondt) og ønsker kontakt med kandidater som ser på denne typen jobb som det mest spennende man kan gjøre i starten av karrieren. Ta kontakt for en uformell prat!
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Hilde Schjerpen
HR Business Partner
En karriere hos Canon handler om lidenskap. Engasjement og stolthet over det vi gjør, inspirerer medarbeiderne våre til å oppnå resultater. Dette bidrar til vår nyskapende og ledende posisjon innen bildebehandling – med produkter, løsninger og tjenester for alt fra forbrukere og bedrifter til kringkasting og medisin.
Canon Norge
Oslo, Bergen +4
Olav Ertsås
Redaktør
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Vis alle