Miriam Dagnew

Rekrutteringsansvarlig Oslo, Norge
Rekrutterer
Kort om meg og hva jeg ser etter

Har du lyst til å teste, bruke og utvikle det du pugger på lesesalen? Som ledende samfunnsrådgiver er vår ekspertise i fremste rekke. Målet vårt er å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Det er det som inspirerer oss til å se forbi det åpenbare. Tenker du også sånn? Da vil vi gjerne snakke med deg!

I 2014 og 2015 ble vi rangert som nummer 1 på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norden. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. Hvert år ansetter vi mange nyutdannede kandidater som får bruke kunnskapen sin i praksis samt utvikle deg faglig.

Samfunnsrådgiveren Rambøll tilbyr spisskompetanse til alle kunder, både i Norge og internasjonalt. Vi er involvert i mange betydningsfulle store og små prosjekter over hele landet. Det sikrer oss spennende arbeidsoppgaver.

Synes du Rambøll kan være et godt valg for deg i dag eller i fremtiden? Se oversikt over våre ledige stillinger her; http://www.ramboll.no/careers?search=true&country=Country-160

Ingen stillinger som passer for deg? Du er velkommen til å sende inn en åpen søknad med CV, vitnemål og attester til karriere@ramboll.no

Les mer

Mine viktigste målgrupper

Yrker Fagområder Bransjer Arbeidssteder
 • Naturgeograf
 • Kuldemaskinist / kuldetekniker
 • Arkitekt / Sivilarkitekt
 • Landmåler / Kartograf
 • Teknisk tegner / konstruktør
(60) Vis alle
 • Teknologi og ingeniørfag
 • Matematikk og naturfag
 • Økonomi, marked og administrasjon
 • Øvrige / andre fagretninger
 • Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk
 • Olje / Gass / Energi / Kraft
 • Konsulenttjenester: Øvrig
 • Ingeniøryrker: Øvrig
 • Management consulting
 • Oslo
 • Utlandet
 • Alta
 • Vadsø
 • Tromsø
(22) Vis alle

Stillinger jeg rekrutterer til nå

Miriam Dagnew har ingen publiserte stillingsannonser akkurat nå. Se 6 andre stillinger fra Rambøll.

Andre stillinger fra Rambøll

Rambøll

VVS-rådgiver Divisjon Hedmark og Oppland i Markedsenhet for Samferdsel og Byutvikling i Rambøll trenger flere medarbeidere.

ArbeidsstedLillehammer
SøknadsfristFortløpende
Rambøll

Byggeleder Vi skal nå ansette en byggeleder til vårt kontor i Lillehammer.

ArbeidsstedLillehammer
Søknadsfrist28.04.2017
Rambøll

Brann- og byggteknisk rådgiver Rambøll og Divisjon Hedmark og Oppland søker nå en brann- og byggteknisk rådgiver til vårt kontor på Lillehammer.

ArbeidsstedLillehammer
Søknadsfrist28.04.2017
Rambøll

Vegplanlegger , Rådgiver veg, Senior rådgiver veg Rambøll Norge har for tiden stor oppdragsmengde blant annet i forbindelse med pågående motorvei, vei og gate prosjekter.

ArbeidsstedDrammen
Søknadsfrist01.05.2017
Rambøll

Erfaren areal- og samfunnsplanlegger Erfaren areal- og samfunnsplanlegger - Rambøll Vårt kontor i Alta teller omtrent 30 dyktige medarbeidere innenfor fagområdene areal- og samfunnsplanlegging, bygg og tekniske systemer, samferdsel samt VA og miljø. Kontoret vårt er sentralt plassert i Finnmarks største by, og vi er en hyggelig og sosial gjeng. På grunn av økende oppdragsmengde søker vi etter en erfaren medarbeider til faggruppen Areal- og samfunnsplanlegging. Om stillingen Som areal- og samfunnsplanlegger i Rambøll blir du involvert i spennende og utfordrende planoppgaver i samarbeid med dyktige kolleger på våre ulike fagområder. Vi tilbyr alle planoppgaver etter plan- og bygningsloven, fra overordnet kommuneplanlegging, reguleringsplaner (sentrumsutviklingsprosjekter, boligområder, næring/havn mm.), i tillegg til GIS-analyser, utredninger mm. Hvem vi søker Vi ser etter deg som har noen års erfaring fra areal- og samfunnsplanlegging. Fortrinnsvis søker vi etter en medarbeider på masternivå innenfor relevante fagområder, men bachelornivå er også aktuelt i kombinasjon med riktig og tilstrekkelig erfaring. Interesse for, og kunnskap om, GIS vektlegges. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner: Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du har evne til å arbeide effektivt, både selvstendig og i team Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne Vi tilbyr Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. I Alta disponerer vi også to- og treromsleiligheter for våre ansatte. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.  

ArbeidsstedAlta
Søknadsfrist19.05.2017
Rambøll

Seniorrådgiver til seksjon Samferdselselektro Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og vi har behov for flere dyktige medarbeidere som vil være med i videreutviklingen av fagmiljøet.

ArbeidsstedTrondheim
SøknadsfristSnarest

Programmer jeg rekrutterer til nå

Miriam Dagnew har ingen publiserte programmer akkurat nå. Se 1 andre stillinger fra Rambøll.

Andre programmer fra Rambøll

Sommerjobb i Rambøll

Rambøll ansetter hvert år mange studenter til sommerjobber.  Alle våre sommerjobber lyses ut under ledige stillinger fra februar til mars. Velkommen som søker!

ArbeidsstedHele Norge
Antall internships40

Komplett oversikt over mine målgrupper for rekruttering