Eivind Teigland
President, Ocean Hub As Kontorsted mangler
Jobber i
Ocean Hub As
Ocean Hub is the online community for the ocean industries. The Ocean Industries is a global knowledge cluster - with the maritime, offshore energy and seafood industries at its co...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Ines Veronica Ertvaag Chitussi
Dagligleder
Daglig leder - Josefin Johansson Studio
Josefin Johannson Studio
Oslo
Susanne Haglund
Susanne Haglund
ProntoTV AS
Oslo
Andreas Hatlem
Daglig leder
CreativeAgency AS
Oslo
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Anja Westlye
Kreativ leder
Consulting West AS
Oslo
Benedicte Marie Andersen
rådgiver
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Olav Ertsås
Redaktør
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Bjarne Vasset jr.
Daglig leder og grunnlegger
Jeg rekrutterer til stillinger innen journalistikk og medieproduksjon, marked, salg, forretningsutvikling og prosjektledelse. Her inne ønsker jeg å komme i kontakt med kandidater, i alle faser av karrieren, som har et ønske om å delta i å utvikle betydningsfulle medier og tjenester som er relevante for store deler av Norges befolkning. Vi er en gründerbedrift med alt det medfører (på godt og vondt) og ønsker kontakt med kandidater som ser på denne typen jobb som det mest spennende man kan gjøre i starten av karrieren. Ta kontakt for en uformell prat!
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Frilansguiden - Bjarne
Leder
Dette er en systemtest for utviklerne av KarriereStart.no
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Vis alle