Must
Multiconsult for studenter, Multiconsult Norge
Must er Multiconsults samlebetegnelse for satsingen mot studenter ved universiteter og høyskoler. Les mer
Jobber i
Multiconsult
Multiconsult er et av Norges og Nordens ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning p&...
Must har ingen publiserte stillingsannonser akkurat nå. Se 3 andre stillinger fra Multiconsult.
Andre stillinger fra Multiconsult
Must har ingen publiserte programmer akkurat nå. Se 1 andre stillinger fra Multiconsult.
Andre programmer fra Multiconsult
Relaterte Profiler
Trine Thomesen
Senior Operations Manager
Apollo Markets AS er et innovativt og kompetanseorientert finanshus i Bærum. Våre virksomhetsområder er: - Aksjehandel for egen regning - Markedsføring av kapitalforsikring med investeringsvalg - Investeringsrelaterte tjenester, herunder analysetjenester, overfor profesjonelle og institusjonelle aktører
Apollo Markets AS
Bærum
Caroline Kindle
HR-leder rekruttering og employer branding
Arbeid med innemiljø og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap. GK har spesialkompetanse innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, elektro, sikkerhet, energi, renrom og VVS/vannbårne energisystemer. Vi søker fagarbeidere, montører, teknikere, kundeansvarlige, prosjektledere og ledere. Vil du jobbe med en av Norges største totaltekniske entreprenører? Bli med å prege fremtidens bygg!
GK Gruppen
Alta, Hammerfest +37
Georg Mjølsnes
Partner
New Step AS
Stavanger
Hanne Løvli
HR-direktør, Aleris Omsorg Norge
Hei, jeg jobber som HR ansvarlig i divisjon Omsorg i Aleris i Norge. Vi har ca 3500 ansatte og jobber blant annet innenfor eldreomsorg, barnevern, psyksisk omsorg, BPA og snart starter vi våre første barnehager. Vi søker ofte etter sykepleiere, barnevernspedagoger, vernepleiere, sosionomer og helsefagarbeidere.
Aleris
Oslo, Tromsø +12
Joakim Duun Skauge
Eier
Jeg startet denne bedriften i oktober 2013 og har sammen med to medarbeidere bygd opp et rykte og en merkevare blant seniorer i Trondheim. Jeg har personlig drevet markedsføringen for Enklere Hverdag i tillegg til å ha vært instruktør. Jeg ønsker å finne motiverte studenter som vil jobbe selvstendig og som finner glede i å sosialisere med andre mennesker. God formidlingsevne er viktig både i jobben som en markedsfører og instruktør som er stillingene vi utlyser. Alle som er en del av vår bedrift får starte egne avdelinger i sitt hjemsted, dersom det ikke jobber noen der fra før.
Enklere Hverdag
Trondheim
Jila Hajaji
Jila Hajaji
Pizzaxpressen pluss sarpsborg as
Fredrikstad
Tommy
Operativ leder
Operativ leder ved Privat Sikkerhetsorganisasjon. Utdannet vekter og ordensvakt med mange års erfaring fra Sikkerhetsbransjen blant annet som leder.
Privat Sikkerhetsorganisasjon (PSO)
Oslo, Horten +3
Ine Kannelønning
Daglig leder
Fastlane
Oslo, Bergen +1
Åse Kro Perez
Daglig Leder
Vi jobber med salg av skade/livsforsikring og Unit Link og søker etter en forsikrings selger, som har gode kommunikasjons evner og liker oppsøkende salg.
Firmitas Invest AS
Stavanger
Hanne Løvli
HR Direktør
Stendi
Oslo, Alta +9
Vis alle