Marthe Haugen Stranden
HR-rådgiver, Norconsult Oslo, Norge
Jobber i
Norconsult
Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arki...
Marthe Haugen Stranden har ingen publiserte stillingsannonser akkurat nå. Se 27 andre stillinger fra Norconsult.
Andre stillinger fra Norconsult
Marthe Haugen Stranden har ingen publiserte programmer akkurat nå. Se 1 andre stillinger fra Norconsult.
Andre programmer fra Norconsult
Relaterte Profiler
Jari Kahrs
Daglig leder
Leiebilpriser.no
Bergen
Karoline Vågsholm
Marketing & Office Lead
Marketing & Office Lead i CGI. Jobber også med HR og rekruttering
CGI Norge AS
Oslo, Bergen +4
Maria Bye
Markedsansvarlig
RSM Norge
Oslo, Bergen +7
Stian Fredrik Skalle
Prosjektleder
Jeg jobber som prosjektleder i markedsavdelingen til Norges Blindeforbund. Vi må selv samle inn 2 av 3 kroner som brukes i arbeidet for synshemmede. I den forbindelse ser vi etter nye ververe som ønsker å jobbe med å skaffe nye faste givere og medlemmer. Du kan både jobbe deltid og heltid.
Blindeforbundet
Askim, Fredrikstad +18
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Christian Aubell
Key Account Manager
Key Account Manager for Robustas' veg- og tunnelvirksomhet. Rekrutterer dyktige og kompetanserike mennesker til et spennende og svært utfordrende arbeid.
Robustas AS
Bergen
Hilde M. Normark
Prosjektleder
Trainee Narvikregionen er en solid inngang til karrieren og gode muligheter for fast jobb! Lønna tilsvarer vanlig startlønn i bedriftene, i tillegg til god arbeidserfaring får du som trainee delta i tilrettelagt kompetanseprogram og nettverksaktiviteter. Trainee Narvikregionen er et samarbeid mellom traineebedriftene og Narvikregionen Næringsforening (NRNF). Søkere fra universitet og høyskoler i hele landet ønskes velkommen som søkere. Det legges vekt på om søkerne har tilknytning til Narvikregionen eller et ønske om å etablere seg her. Ta gjerne kontakt for mer info: Trainee Narvikregionen Prosjektleder | Hilde M. Normark +47 948 90 222 | post@traineenarvik.no
Trainee Narvikregionen
Narvik, Tysfjord +4
Anders Bruvik
Salgssjef
Kvalitetskontroll AS
Bergen
Morten Virik
Daglig leder
Mementor AS
Bergen
Øyvind Sæther
Director People and Organization
Hver høst rekrutterer vi nyutdannede med oppstart påfølgende høst. Primært ser vi etter flinke og engasjerte mennesker med relevant utdanning innen regnskap, revisjon, finans, juss, økonomi eller finans. For oss, som et akkurat passe stort selskap, ser vi etter lagspillere med ulik bakgrunn. Vi liker de som ikke alltid følger flokken! Nå er vi i gang med rekrutteringen av nyutdannede med oppstart høsten 2018. Vi er også interessert i å lære mer om deg som student og hva du er opptatt av. Derfor vil vi gjerne få tips til relevante aktiviteter og tiltak vi som arbeidsgiver kan bidra med til deg som student. Enten det dreier seg om kurs, oppgaver eller liknende.
RSM Norge
Oslo, Bergen +7
Vis alle