Line Syversen

HR-Konsulent Oslo, Norge
Rekrutterer
Kort om meg og hva jeg ser etter

HR-konsulent i GK Norge

Les mer

Mine viktigste målgrupper

Yrker Fagområder Bransjer Arbeidssteder
 • Kuldemaskinist / kuldetekniker
 • Driftsingeniør / Driftstekniker
 • Teknisk tegner / konstruktør
 • Automatiker
 • Energimontør
(31) Vis alle
 • Informasjonsteknologi/Data
 • Teknologi og ingeniørfag
 • Økonomi, marked og administrasjon
 • Øvrige/andre fagretninger
 • Undervisning og lærerfag
 • Bygg / Anlegg / Entreprenør
 • Oslo
 • Alta
 • Hammerfest
 • Harstad
 • Tromsø
(40) Vis alle

Stillinger jeg rekrutterer til nå

Line Syversen har ingen publiserte stillingsannonser akkurat nå. Se 3 andre stillinger fra GK Gruppen.

Andre stillinger fra GK Gruppen

GK Gruppen

Prosjektleder service byggautomasjon Vil du jobbe med en av Norges største totaltekniske entreprenører? Bli med å prege fremtidens bygg!

ArbeidsstedBodø
Søknadsfrist31.05.2017
GK Gruppen

Servicerørleggere Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning? GK Rør er Norges største rørentreprenør og har i dag over 300 ansatte totalt fra Oslo i sør til Hammerfest i nord. Vi er i stadig vekst og nå trenger vi din kompetanse i Lillehammer for å sikre og optimalisere drift av eksisterende anlegg og privat service. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø.Vi har nå økende etterspørsel etter våre tjenester og trenger derfor flere dyktige og serviceinnstillte Servicerørleggere.    Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte  Håndtere kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner  Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Svennebrev som rørlegger Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Evnen til å sette kunden i fokus Løsningsorientert med gode samarbeidsevner Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby: Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Konkurransedyktige betingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Gode pensjons- og forsikringsordninger Arbeidssted er Lillehammer Vi vil vurdere søkere fortløpende. Vil du være med på laget? Vi gleder oss til å lese din søknad!                  

ArbeidsstedLillehammer
Søknadsfrist04.06.2017
GK Gruppen

Servicerørleggere Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte

ArbeidsstedTromsø
Søknadsfrist09.06.2017

Programmer jeg rekrutterer til nå

Line Syversen har ingen publiserte programmer akkurat nå. Se 2 andre stillinger fra GK Gruppen.

Andre programmer fra GK Gruppen

ArbeidsstedHele Norge
Antall lærlinger100 (200 totalt)
Lærling i GK

GK ønsker å ligge i front i bransjen, også når det gjelder fagkompetanse. Derfor har vi utviklet et lærlingprogram som har til hensikt å gjøre læretiden trygg både for lærling og instruktør. Vi mener lærlinger er en ressurs som kan tilføre oss oppdatert kunnskap og fagkompetanse! Når tar vi inn lærlinger? Vi tar inn lærlinger i mars-juni hvert år. Hvilke lærlinger søker vi? GK har til en hver tid mange lærlinger i hele landet.- GK Elektro har ca. 90 lærlinger i elektrofaget- GK Rør har ca. 70 lærlinger i rørleggerfaget- GK Inneklima har ca. 40 lærlinger i hele landet innen fagene kulde- og varmepumpe-montørfaget, automatiseringsfaget og ventilasjons- og blikkenslagerfaget Lærlingeprogram Det er viktig for GK at alle lærlinger blir godt ivaretatt i vår bedrift. Vi har ulike samlinger for de ulike fagene. At lærlingene får mulighet til å drøfte felles problemstillinger og knytte relasjoner med andre lærlinger i konsernet er viktig for GK. I tillegg til et faglig innhold, står holdningsskapende arbeid samt helse, miljø og sikkerhet sentralt på agendaen. Lær av de beste Våre faglige ledere og instruktører har gått igjennom et instruktørkurs før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være sikker på at den veilederen du får har god kompetanse om lærlingens rettigheter og plikter i læretiden. Er du personen vi søker? Er du målbevisst, positiv og faglig engasjert ser vi frem til å høre fra deg. Søk her: http://www.gk.no/karriere/laerlinger/

ArbeidsstedHele Norge
Antall internships30 (flere)
Er du student og ønsker sommerjobb i en spennende bedrift?

Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov! Arbeidsoppgaver og arbeidslengde vil variere på hver lokasjon.  

Komplett oversikt over mine målgrupper for rekruttering