Helge Rustand
adm dir, HR Prosjekt as Kontorsted mangler
Vi ser etter Prosjektledere Les mer
Jobber i
HR Prosjekt as
HR Prosjekt AS - et selskap i Rustand Gruppen
Prosjektledelse er vår kjernekompetanse - og gjennom dette leder vi alle typer private og offentlige prosjekter i bygg...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Jevgenij
Dolia as
Dolia as
Oslo
Håkon Rosario Svebak
Manager Sponsorships & Employer Branding
In DNV GL I get the opportunity to work with highly skilled professionals, and to use my skills to create efficient employer branding for our company. If you are purpose driven and values led, and with relevant skills, we might be just what you are looking for.
DNV GL
Utlandet, Oslo +17
Marius Hafstad
HR Assistent
Norges Bank
Oslo
Jannike Haneborg
Rekrutteringsansvarlig
Norges Bank
Oslo
ronny jordan
Daglig Leder
Hei jeg jobber som daglig leder i et rådgivingsfirma som har sitt virke innen elektro og miljø. Vi søker personer for fast ansettelse,til prosjektleder- og prosjektingeniørstillinger. Vi søker også teknisk tegner innen BIM.
Boro rådgivende ingeniører elektro as
Oslo
Grete Hamran
HR
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Jørgen Osnes
studentkontakt
SIEMENS ENERGY
Siemens
Oslo, Trondheim +4
Benedicte Marie Andersen
rådgiver
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Vis alle