Joakim Duun Skauge
Eier, Enklere Hverdag Kontorsted mangler
Jeg startet denne bedriften i oktober 2013 og har sammen med to medarbeidere bygd opp et rykte og en merkevare blant seniorer i Trondheim. Jeg har personlig drevet markedsføringen for Enklere Hverdag i tillegg til å ha vært instruktør.

Jeg ønsker å finne motiverte studenter som vil jobbe selvstendig og som finner glede i å sosialisere med andre mennesker. God formidlingsevne er viktig både i jobben som en markedsfører og instruktør som er stillingene vi utlyser.

Alle som er en del av vår bedrift får starte egne avdelinger i sitt hjemsted, dersom det ikke jobber noen der fra før. Les mer
Jobber i
Enklere Hverdag
Enklere Hverdag er en fremtidsrettet bedrift med et stort ønske om å hjelpe seniorer inn i den teknologiske verdenen. Vårt mål er å gi kundene den tr...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Tor Olav Drivstuen
Daglig leder
SSE Norge AS
Trondheim
Linda Løken Johansen
HR Consultant
Deloitte
Steinkjer, Trondheim +9
Gustav Carlsen Gjestad
Emplyer Branding, Onboarding & Recruitment
DNB
Oslo, Trondheim +1
Håkon Rosario Svebak
Manager Sponsorships & Employer Branding
In DNV GL I get the opportunity to work with highly skilled professionals, and to use my skills to create efficient employer branding for our company. If you are purpose driven and values led, and with relevant skills, we might be just what you are looking for.
DNV GL
Utlandet, Oslo +17
Bjørnar Moe Jacobsen
Sr. Sales Executive
Azets er ledende leverandør av teknologi og tjenester innen regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden. Vi kombinerer bransjespesifikk innsikt og lokal kompetanse med cutting edge teknologi og skreddersydde løsninger. Vi gjør data om til verdifull innsikt, slik at du kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger. Jeg bistår våre kunder med dette og er således alltid på leting etter nye kunder, og kollegaer; juniorer såvell som seniorer.
Azets
Oslo, Trondheim +2
Jan Olav NIlsen
Jan Olav Nilsen
Angelltrøa Tannklinikk
Trondheim
Hilary Drummond
Avdelingsleder
Navigator Kompetanse
Trondheim
Asbjørn Anderssen
Salgskonsulent
Meglerhuset Nord AS
Trondheim
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Vis alle