Ane Ognøy Lægland
Talent Manager, Intility Oslo, Norge
Jobber i
Intility
Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper. Vi består av over 300 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. ...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Andre stillinger fra Intility

Management Trainee – Unik mulighet i ledende IT-selskap Trainee

Management Trainee   Intilitys Management Traineeprogram er kåret til et av Norges mest attraktive. Programmet er en del av vår langsiktige satsing på kompetanse som grunnlag for videre vekst, hvor vi søker nye kollegaer som ønsker å ta del i den videre utviklingen av selskapet. Etter endt program går rette kandidater inn i sentrale posisjoner som vil forme Intility i tiden fremover. Hva innebærer det å være trainee hos Intility? Intilitys traineeprogram har en varighet på 18 måneder. Gjennom traineeperioden vil du få verdifull erfaring fra ulike områder og inngående kunnskap om selskapet. Vår flate organisering gir dynamiske arbeidsforhold med store muligheter for selvstendig initiativ og individuell utvikling. Du får stor påvirkningskraft i et voksende selskap, og vil erfare en bratt læringskurve og sterk faglig utvikling. Kvalifikasjoner og ønskede egenskaper Aktuelle kandidater er resultatorienterte, nysgjerrige og selvdrevne. Du har gode evner til praktisk problemløsning og helhetlig resonnering. Fleksibilitet, initiativ og gode lagspillerevner blir høyt verdsatt.Teknologi er kjernevirksomheten vår, noe som gir deg som ønsker å lære mer om dette de beste forutsetningene for det. Man behøver ikke å ha en teknisk utdannelse for å starte som Management Trainee hos oss, men vi ønsker at du tar med deg mye nysgjerrighet og ikke minst et sterkt ønske om å lære mer om teknologi.Intility er i sterk vekst, og vi er kontinuerlig på utkikk etter kandidater som kan bidra til videre vekst. Traineeprogrammet derfor er åpent for søkere hele året, og søkere vurderes fortløpende.  Det er generelt stor rift om plassene.  
Antall traineer
8 (flere)
Sted
Oslo
Les mer
Andre programmer fra Intility
Relaterte Profiler
Stine Dalen Sørgård
Talent Coordinator
Talent Coordinator i Talent Management, Intility
Intility
Sverige, Oslo +2
Daniel Bruland Aartun
Daniel Bruland Aartun
Intility
Sverige, Oslo +2
Børge K Josefsen
Salgsdirektør
Jobber som Hodejeger i HR-Link AS og som Salgsdirektør i PRO-Link AS Vi ser etter deg som søker en salgskarriere, eller som ønsker videre.
PRO-Link AS
Oslo, Bergen +1
Nosher
Daglig leder
Daglig leder hos Factum Solutions AS. Søker motiverte medarbeidere som ønsker å jobbe med innovative og spennende teknologiske løsninger.
Factum Solutions AS
Oslo
Joakim Duun Skauge
Eier
Jeg startet denne bedriften i oktober 2013 og har sammen med to medarbeidere bygd opp et rykte og en merkevare blant seniorer i Trondheim. Jeg har personlig drevet markedsføringen for Enklere Hverdag i tillegg til å ha vært instruktør. Jeg ønsker å finne motiverte studenter som vil jobbe selvstendig og som finner glede i å sosialisere med andre mennesker. God formidlingsevne er viktig både i jobben som en markedsfører og instruktør som er stillingene vi utlyser. Alle som er en del av vår bedrift får starte egne avdelinger i sitt hjemsted, dersom det ikke jobber noen der fra før.
Enklere Hverdag
Trondheim
Erik gustavsson
Salgsleder
Kollektivhandel
Trondheim
Caroline Kindle
HR-leder rekruttering og employer branding
Arbeid med innemiljø og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap. GK har spesialkompetanse innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, elektro, sikkerhet, energi, renrom og VVS/vannbårne energisystemer. Vi søker fagarbeidere, montører, teknikere, kundeansvarlige, prosjektledere og ledere. Vil du jobbe med en av Norges største totaltekniske entreprenører? Bli med å prege fremtidens bygg!
GK Gruppen
Alta, Hammerfest +37
henrik.arlestig@mostphotos.com
CEO
Mostphotos AB
Sverige
Mariel Hvidsten
HR- og rekrutteringskonsulent
Enevo AS søker dyktige selgere til både heltids- og deltidsstillinger. Vi byr på fantastisk arbeidsmiljø, god salgsopplæring og mulighet for å tjene meget gode penger!
Enevo Gruppen
Trondheim
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Vis alle