Peder Songedal
Grunder CEO, Se og Lær AS Kontorsted mangler
Jobber i
Se og Lær AS
Hva er Se og LærVi i Se og Lær ønsker å forandre hvordan man lærer i Norge. Hele konseptet vårt handler om å gi alle mulighten til &...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Anneli Romberg
HR-rådgiver
Jeg jobber som HR-rådgiver i Enwa PMI som er en av landets ledende entreprenører innen bygging av prosessanlegg og ledningsanlegg for fjernvarme, fjernkjøling, vann og avløp. Vi er alltid åpne for å ta en prat med potensielt nye kolleger som matcher vår profil og som vil jobbe innen våre satsingsområder. Besøk gjerne enwa.no for å lære mer om oss.
Enwa PMI AS
Oslo, Sandefjord
Nilo Angelica
Daglig leder
Norwegian Models
Oslo
Maja Øidne Korsen
Gründer, Daglig leder
Jeg er gründer og daglig leder på Lille Lab. Lille Lab ser etter pålitelige kandidater med en tilpasningsdyktig og fleksibel holdning til arbeid. Erfaring med barn - både privat og profesjonelt, er en fordel. Relevant utdannelse innen pedagogikk eller medisin / sykepleie veier tungt.
Lille Lab AS
Oslo
Marius Hauge
Fotoansvarlig
Fotoansvarlig i H5. Jobber med opplæring og oppfølging av fotografer.
H5 NORGE AS
Spania, USA +1
Jan Ødegård
Salg og marked
.
Car Spa AS
Oslo
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Silje Torgnes
Recruiting Coordinator
Kontakt meg gjerne om du har spørsmål til stillinger eller eventer hos oss.
The Boston Consulting Group
Oslo
Andreas Rylander
HR
Kjell & Company
Oslo, Bergen +7
Torstein Burkeland
Advokat
Burkeland, Lång & Co advokatfellesskap MNA
Oslo
Astrid Svedérus
HR-sjef
Mogi Sales er et salgsselskap som hjelper andre bedrifter med lønnsom kundevekst. Vi samarbeider med store og veletablerte selskaper og vekstselskaper innen telekommunikasjon, bank og finans på privat- og bedriftsmarkedet. Selskapet er i vekst, og vi søker i denne forbindelse etter nye medarbeidere til spennende og utviklende salgsstillinger på heltid og deltid på privatmarkedet. Vi ser etter deg som er ute etter en jobb med store muligheter for personlig og faglig utvikling, karriereutvikling, muligheten til å påvirke din egen hverdag og som vil tjene gode penger.
Mogi Sales AS
Oslo
Vis alle