Pia Glov Møller
Partner, Glov Reklame as Oslo, Norge
Partner/eier i GLOV Reklame,- familiedrevet bedrift. Les mer
Jobber i
Glov Reklame as
Glov Reklame er et ledende og veletablert firma spesialisert i arbeid med arenareklame, salg av reklameplasser og bussreklame.
Glov Reklame har eksistert i mer enn 50 år...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Andreas Rylander
HR
Kjell & Company
Oslo, Bergen +7
Astrid Svedérus
HR-sjef
Mogi Sales er et salgsselskap som hjelper andre bedrifter med lønnsom kundevekst. Vi samarbeider med store og veletablerte selskaper og vekstselskaper innen telekommunikasjon, bank og finans på privat- og bedriftsmarkedet. Selskapet er i vekst, og vi søker i denne forbindelse etter nye medarbeidere til spennende og utviklende salgsstillinger på heltid og deltid på privatmarkedet. Vi ser etter deg som er ute etter en jobb med store muligheter for personlig og faglig utvikling, karriereutvikling, muligheten til å påvirke din egen hverdag og som vil tjene gode penger.
Mogi Sales AS
Oslo
Max Bangen
Team Leader, New Sales
Dream Broker AS
Oslo
Silje Marie Skutle
Sales Consultant
Jobber som salgs konsulent i Dream Broker, leter etter 4 kandidater til trainee program i sammer.
Dream Broker AS
Oslo
Gustav Carlsen Gjestad
Emplyer Branding, Onboarding & Recruitment
DNB
Oslo, Trondheim +1
Frida Bjelke
Kontorsjef
Arbeider som HR sjef i Mogi Sales. Mitt ansvar er HR, personal og lønn.
Mogi Sales AS
Oslo
Tirill Sørli
Prosjektleder
Jeg jobber som prosjektleder i Mogi Sales. Det er en spennende stilling med varierende arbeidsoppgaver. Nå er jeg engasjert i HR-avdelingen her i Mogi, hvor jeg bistår bl.a. i det viktige arbeidet rundt rekrutteringsprosesser. Vi leter alltid etter dyktige, dedikerte og ambisiøse mennesker til våre spennende stillinger innenfor salg. Ta gjerne kontakt for å høre hva vi kan tilby deg!
Mogi Sales AS
Oslo
annkristin@ypsilonhr.no
Markedssjef
Mitt navn er Ann-Kristin Sømme, jeg jobber som Markedssjef, og rekrutterer for Ypsilon HR. Per dags dato, er vi å utkikk etter aktuelle kandidater internt i vårt firma, som vil gi deg gode muligheter til å være med på en spennende start!
YpsilonHr
Oslo, Drammen
Tore Aune
Daglig leder
Luftfart.Media
Oslo
Vis alle