Even Moe Sognar
Kampanjekoordinator // Rekrutteringsansvarlig, We Are Live Kontorsted mangler
Jobber i
We Are Live
We Are Live (WAL) er et kampanjebyrå som leverer økt salg. Vi vet hva som påvirker forbrukerens valg og hvor de valgene blir tatt. Kunnskapen benytter vi sammen ...
Relaterte Profiler
Paola Andrea Snare
Konsulent
Paola Andrea arbeider som daglig leder og konsulent i Norge Rekruttering & Bemanning. Hun arbeider ut mot kandidater og kunder innen bransjene HR, ledelse, regnskap/økonomi, salg/markedsføring og IT. Hun er sertifisert innen rekruttering via DNV GL og har en mastergrad i Human Resources. Hun har flere års arbeidserfaring innen rekruttering, bemanning, HR, ledelse og hodejakt. Paola Andrea er opptatt av kvalitet og empati i prosessene, samt at det er viktig for henne å tilpasse seg dine behov, enten du representerer bedriften eller er kandidat.
Norges Rekruttering & Bemanning
Oslo, Asker +2
Dina Elisabeth Loennecken
Senior HR Consultant
Elkem
Oslo, Kristiansand +5
Ingunn Bjøru
COO
Avidly Agency
Oslo
Maria Yun Bakke
Project Manager & PR Advisor
Very Agency er et strategisk kommunikasjonsbyrå i Oslo, som skaper kulturell innflytelse for fremtidens merkevarer. Vi jobber med merkevarer og kulturelle fellesskap.
Very Agency Oslo AS
Oslo
Marius Hafstad
HR Assistent
Norges Bank
Oslo
Grete Hamran
HR
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Morten Pharo Halle
Daglig leder
Jeg er grunnlegger av Nordic Spirits AS, som er et selskap som ser et stort internasjonalt potensiale i skandinavisk akevitt. Vi utvikler nye typer akevitt som er mer tilpasset moderne internasjonale konsumenter, og vil markedsføre det på en måte der vi fremhever den skandinaviske livsstilen og skandinaviske verdier. Jeg ser etter en person som kan styre vår tilstedeværelse på samtlige medier, spesielt de sosiale mediene, og jeg ser også etter en daglig leder med erfaring fra alkoholbransjen internasjonalt.
Nuet Aquavit
Oslo
Richard Svensson
Daglig Leder
E-handel.
Festkompaniet.no
Oslo, Bærum
Kristian Brauti
Employer Brand Lead Norway
Ansvarlig for Employer Branding i TietoEVRY i Norge.
TietoEVRY
Oslo, Alta +28
pma@retyre.no
Daglig leder
reTyre
Oslo, Trondheim
Vis alle